- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.601
aynı benim evi tarif etmişsin.kızım uyanıkken onunla vakit geçiriyorum onu bırakıp iş yapmak istemiyorum onu ihmal ediyormuşum gibi geliyor uyuduğundada şu anda olduğu gibi buraya takılıyorum-tatlicadiarzu-
aralık analerım ve sevimli danaları ben geldim..
yemeğimiz yedik. oğluşumu yıkadım uyuttum..
burnumu ısırdı sıpa yaa.. bi canım yandı ki sormayın.. çığlık atmışım korktu o da :sinifsinif:
ademel geçmiş olsun canım yaa. insallah tez zamanda atlatırsınız.. bol bol emzirmeye çalış derim en azından kaybettiği suyu ordan alsın..
aralık analerım ve sevimli danaları ben geldim..
yemeğimiz yedik. oğluşumu yıkadım uyuttum..
burnumu ısırdı sıpa yaa.. bi canım yandı ki sormayın.. çığlık atmışım korktu o da :sinifsinif:
ademel geçmiş olsun canım yaa. insallah tez zamanda atlatırsınız.. bol bol emzirmeye çalış derim en azından kaybettiği suyu ordan alsın..
çok tatlısın dişleriniz çıktımı sizin
hem o seni ısırana kadar tombik bacaklarından ısıramadınmı annesi.ben zeynebi çıplak yakalamıya göreyim.ayağından tutup but yer gibi basenlerini ısrıyorum.bugün biraz fazla kaçırmışım azıcık ağladı.sıpa nerdeyse bizi kavga ettirecekti babası da bana kızdı
senin bu çalışma olayına da ben alışamadım bi türlü
:kedi: niye kııı..
Ben alıştım şekercim. ama zor duruyom aklım sizde kalıyo.. kaydirigubbakcemile3 geçmiş oku oku bitmiyo. bi gün kocadan veto yiycem ama dur bakalım.. kaydirigubbakcemile
szk sen çalışmaya mı başladın
abooo kaçırmışım
ben evdeyim daha çok şükür
o tabanların çektiğini bir allah bir kendisi biliyor hangimiz açık bulursa kaçırmıyoruz valla
alışmışız senin onlarca mesajını görmeye topiği açınca
(ay ne devrik bi cümle oldu-tatlicadiarzu-)
sorma geçmişi okumak büyük dert.sevgili en dahi arkadaşım bhk sen şu işe de bir çözüm bulsan bak işe başlayanlar yavaştan yavaştan kayboldu sesleri çıkmaz oldu acık tehdit gibi olcek ama sen yinede öyle algılama başka türlü ifade edemedim.hani biz yeni işe başlayanları da kaybetmemek adına günün özeti gibi bişey yapsanız ne güzel olur.
ha bide armut pişip bizahmet ağzımada düşüversin
sorma geçmişi okumak büyük dert.sevgili en dahi arkadaşım bhk sen şu işe de bir çözüm bulsan bak işe başlayanlar yavaştan yavaştan kayboldu sesleri çıkmaz oldu acık tehdit gibi olcek ama sen yinede öyle algılama başka türlü ifade edemedim.hani biz yeni işe başlayanları da kaybetmemek adına günün özeti gibi bişey yapsanız ne güzel olur.
ha bide armut pişip bizahmet ağzımada düşüversin
he valla ben de akşam okurken kendi hiç kendi mesajımı görmeyince şaşırıyom.. :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?