2008 Aralık Anneleri

benim durum da şöyle,
uyanıkken asla iş yaptırmıyor bana.
uyuyunca da etrafı toparlamak dışında herhangi bir şey yapılmıyor.
uykusu sese karşı cok hassas..

elektrik süprügesinin sesini bile özledim -tatlicadiarzu-

Gold canım Deniz biberon almıyo demişsin ya.. Diş geliyodur muhtemelen. Geçen bi yerde okumuştum şekercim. Biberon eğer o bölgeye bası yaptığında ağrı hissederse reddedermiş. Ondandır diye tahmin ediyorum. yoksa culup culup emiyodu yakışıklı..
diş iştahsızlık da yapıyomuş bak bilemedim ben onu belki de benim oğluş ondan uzuun süre iştahsızdı kimbilir.. zemuszemus

çok tatlısın dişleriniz çıktımı sizin

hem o seni ısırana kadar tombik bacaklarından ısıramadınmı annesi.ben zeynebi çıplak yakalamıya göreyim.ayağından tutup but yer gibi basenlerini ısrıyorum.bugün biraz fazla kaçırmışım azıcık ağladı.sıpa nerdeyse bizi kavga ettirecekti babası da bana kızdı

senin bu çalışma olayına da ben alışamadım bi türlü

maşallah dişler falan
bizde tık yok
zaten şu hastalık bi geçsinde ondan sonra çıkacaksa çıksın

sensin tatlı opuyorumnanaktan

babişkosu izin verse lmaz: yiycem ben onu da. tabanlarını ısrmakla yetiniyorum.. kaydirigubbakcemile3

senin bu çalışma olayına da ben alışamadım bi türlü

:kedi: niye kııı..

Ben alıştım şekercim. ama zor duruyom aklım sizde kalıyo.. kaydirigubbakcemile3 geçmiş oku oku bitmiyo. bi gün kocadan veto yiycem ama dur bakalım.. kaydirigubbakcemile

:kedi: niye kııı..

Ben alıştım şekercim. ama zor duruyom aklım sizde kalıyo.. kaydirigubbakcemile3 geçmiş oku oku bitmiyo. bi gün kocadan veto yiycem ama dur bakalım.. kaydirigubbakcemile

alışmışız senin onlarca mesajını görmeye topiği açınca
(ay ne devrik bi cümle oldu-tatlicadiarzu-)

sorma geçmişi okumak büyük dert.sevgili en dahi arkadaşım bhk sen şu işe de bir çözüm bulsan bak işe başlayanlar yavaştan yavaştan kayboldu sesleri çıkmaz oldu acık tehdit gibi olcek ama sen yinede öyle algılama başka türlü ifade edemedim.hani biz yeni işe başlayanları da kaybetmemek adına günün özeti gibi bişey yapsanız ne güzel olur.

ha bide armut pişip bizahmet ağzımada düşüversin

o tabanların çektiğini bir allah bir kendisi biliyor hangimiz açık bulursa kaçırmıyoruz valla

ŞenizŞeniz
çok güzel di mi..

alışmışız senin onlarca mesajını görmeye topiği açınca
(ay ne devrik bi cümle oldu-tatlicadiarzu-)

he valla ben de akşam okurken kendi hiç kendi mesajımı görmeyince şaşırıyom.. :1shok:

muhahahahhaha süpersin bacım gel öpüjem.. Şeniz

kız ne dahisi Allah iyiliğini versin:mymeka:
hee oldu şekerim.
benki geçmişi yarım yamalak okuma kategorisinde en önlerde gidenlerden biri olarak,
özet işini hiç de üzerime alamam.
alsam da yüzüme gözüme bulaştırıveririm :bbo:

ayy cidden öyle bi topik mi açsak acaba?kaydirigubbakcemile

dur dur geliyorm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…