2008 Aralık Anneleri

şu yeni açtığım topiği bile okuyan bi misafir var ya..

yabancı adam niye gelip okusun günün özetini di mi ama:jeyyar:

amanııın uzman szk he.. :kedi:
teveccühünüz fas bacım..

bu protein olayı çok mantıklı he.. ban hastaneden dediler ki hep su iç süt olur sadece su süt yapar vs vs bana hiiiç mantıklı gelmemişti sonra drun biri dedi protein ve su süt yapar diye. hem bak bu protein kilo vermemizi de kolaylaştırıyomuş. ete yumulalım kızlaaar..

yav elviracım en az 2 gün atar dicem ama bi zahmet resimleri de günün özetine koy dicem beni topikten atceniz.olmaz demi olmaz olmaz.neyse ben bizahmet artık face bakayım

şu yeni açtığım topiği bile okuyan bi misafir var ya..

yabancı adam niye gelip okusun günün özetini di mi ama:jeyyar:

ay bu yazdığını su içerken okudum boğuluyodum yaw.... :mymeka:

HYM mi takmış bu misafirlere.. hatun "misafir papucu yarım çık dışarıya oynayalım dedikçe" yeni yeni aralık analari katılıyor aramızakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yav elviracım en az 2 gün atar dicem ama bi zahmet resimleri de günün özetine koy dicem beni topikten atceniz.olmaz demi olmaz olmaz.neyse ben bizahmet artık face bakayım

aşkolsun ben sana bu konuda günün özetini geçerim
ama diğer özetleri isteme benden çünkü gerçekten balık hafızası var bende şusıralar.
ŞenizŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şeniz

niye ya :roflol:

yok yok,
sadece yeniler değil,
var bu işte bir iş kaydirigubbakcemile3

Allah razı olsun canımmm

anaaa buluştunmu meltemle
geçen hafta gelicekti oraya
ordanda ankaraya gelicekti
bizde buluşucaktık
eşi rahatsızlanınca ertelenmişti
gerçekten çokm güzel bir hatun maşallah
ama biz önceki gün konuştuk onunla
evindeydi ??
ne çabul geçti e....r e

niye ya :roflol:

yok yok,
sadece yeniler değil,
var bu işte bir iş kaydirigubbakcemile3

ne işi bacım yaw.. :uhm:
bi gün misafier demiş ne diyo bu diye anlamadım. bi da demiş ayşe türkan galiba süperselma gelmiş. bi de karabücük bi de nurten geşlmiş gelen diyo ben sizi takip ediyodum bi süredir program gibiyiz bizi takip ediyo herkes.. kaydirigubbakcemile5 ama daha eğlenceliyiz kaydirigubbakcemile3

e...r mi bacım elvira çek cumuriyetinde .. naniknanik

anladığım kadarı ile hepimiz de şu dönem tembel ruh hali mevcutttt
bizim evde de durum farklı değil valla....tam kızçem uyuyor ya yemek yapıyorum yada keyiffff
ev toplamaktan şu sıralar acayip nefret ediyorum ama işin tuhaf tarafı dağınık evde ruhumu sıkıyorrr
hatta az önce oğlum baktı anneden hayır yok odasını bi güzel derledi topladı sağolsunnn

amannnn Allah sağlık versin beyenmeyen gelmesin:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…