- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.621
ahaha hiç güleceğim yoktu,
sen çok yaşa kaydirigubbakcemile3
aynen -tatlicadiarzu-
yaw şu buluşmayı anlatsana yaa..
cok merak ettim ben alkisalkisalkis
mihenkciğim coştun bacımm yaaa
seni tutana aşk olsun
yürü bee at içindekileri :)))
aaa güneş kremi dedinde iyi aklıma geldi.sendin demi szk cım oğluşa güneş gözlüğü alan ben de düşünüyorum bizde hem de çok açık tenliyiz.güneşe çıktımı yavrum gözünü açamıyor birde hapşurmaya başlıyor hemen.nasıl bişeyde nerden kaça aldın ne marka.biraz sorgu gibi oldu ama idare et gari
lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
:umursamaz::umursamaz:
yarın meltemde gelsin öyle anlatcam
yoksa olmaz azcık merak edin.
ama dediğim gibi kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş maviş bi anne
valla işe başlamak açtı beni pek bi mayışmışım kış boyu.
sözüm meclisten dışarı sadece benüzerime alıyorum eşim bana ne dese beğenirsiniz.en son işi bıraktığında yazdı işe başladın yine yaz.kışı yatarak geçirdin a.ılar gibi dedi.eee bahar geldi hatta yaz geldi ya bende canlandım.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama niye dalga geçiyon yaaa
ben çok ciddiyim valla okuyamıyom.okumaya kalksam ben bitirene kadar vakit geçiyor ya kızım uyanıyor ya benim uykum geliyor.
ama yinede çok güzel inşallah amacına ulaşır.hayırsever arkadaşlarımızın desteğini bekliyoruz
lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
:umursamaz::umursamaz:
yarın meltemde gelsin öyle anlatcam
yoksa olmaz azcık merak edin.
ama dediğim gibi kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş maviş bi anne
evet canım güneş bizi de çok rahatsız ediyodu.. o yüzden gitik aldıktı.. kiraz bebeden aldım.. baby banz diye bi marka.. adamlar sadece bu alanda çalışıyolarmış. biz memnunuz.. internet sitelerinde de vardır sanırım eğer yoksa isterim dersen ben de uğradığımda alıp sana kargolarım yane.. 35 YT idi galiba..
ahanda buldum canım..
Kiraz Bebe >> Yaz - Deniz Ürünleri >> Güneş Gözlükleri
kırmızısı pek bi güzeldi gözüm kaldı ya oğluşa alamadık tabe.. zaten kız mı diye soruyolar.. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?