2008 Aralık Anneleri

Kızlar kim sormuştu hatırlayamadım çok günün başlarındaydı soru sahibi ltf alınmasın. ben de oğluşu çıkarken güneş kremine buluyorum. Çok beyaz tenliyiz.. Sebamed 45 faktör kullanıyoruz. Ben kendime de yaz kış 15 faktör kullanırım zati.

ay ya burdada titreşim falan olsa msn deki gibi ne güzel olur.birine bişey diyon vatandaş geriyi okuyor bisaat sonra cevao geliyor.
bu arada ne çok isteklerim varmış da sesim çıkmıyormuş

:roflol:
günün özeti topiğikaydirigubbakcemile3
bu halimle güldürdünüz ya beni helal olsun size:roflol:

aaa güneş kremi dedinde iyi aklıma geldi.sendin demi szk cım oğluşa güneş gözlüğü alan ben de düşünüyorum bizde hem de çok açık tenliyiz.güneşe çıktımı yavrum gözünü açamıyor birde hapşurmaya başlıyor hemen.nasıl bişeyde nerden kaça aldın ne marka.biraz sorgu gibi oldu ama idare et gari

neaaaaaa Anita hasta mı oldu yoksa? Edooş iyi bak güzel kızıma.. Tez zamanda iyi olsun inşallah.opuyorumnanaktan

ben oğlana alayım bari günneş kremi
sarı oğlan oldu iyice
bayboradan sonra en sarı doruk gibi geliyo bana

mihenkciğim coştun bacımm yaaa
seni tutana aşk olsun
yürü bee at içindekileri :)))

valla işe başlamak açtı beni pek bi mayışmışım kış boyu.
sözüm meclisten dışarı sadece benüzerime alıyorum eşim bana ne dese beğenirsiniz.en son işi bıraktığında yazdı işe başladın yine yaz.kışı yatarak geçirdin a.ılar gibi dedi.eee bahar geldi hatta yaz geldi ya bende canlandım.

evet canım güneş bizi de çok rahatsız ediyodu.. o yüzden gitik aldıktı.. kiraz bebeden aldım.. baby banz diye bi marka.. adamlar sadece bu alanda çalışıyolarmış. biz memnunuz.. internet sitelerinde de vardır sanırım eğer yoksa isterim dersen ben de uğradığımda alıp sana kargolarım yane.. 35 YT idi galiba..

ahanda buldum canım..

Kiraz Bebe >> Yaz - Deniz Ürünleri >> Güneş Gözlükleri

kırmızısı pek bi güzeldi gözüm kaldı ya oğluşa alamadık tabe.. zaten kız mı diye soruyolar.. kaydirigubbakcemile3

lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:
:umursamaz::umursamaz:
yarın meltemde gelsin öyle anlatcam
yoksa olmaz azcık merak edin.
ama dediğim gibi kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş maviş bi anne

puuu yazıklar olsun sana :dilcikar:
ben cıkarırım bunun acısını cok yakında :jeyyar:

muhahahahah..

hakikaten aktif dinamik yapıyo iş insanı.. herşeye zaman yaratmak zorundasın. ben de bu tempoyu özlemişim ama oğluşu da feciiii özlüyorum.. :bbo:

ee okuyanla okumaya üşenenin farkı olsun di mi ama :jeyyar:
oh olsun size :mymeka:

yanlız çaktırma benim de işime yarıcak,
ben de okumaya cok üşenenlerdenim :kedi:

ay benim kız iyice daldı galiba.
son yarım saattir ses gelmiyor :asigim:

ben de kalkayımda azcık bakım yapayım kendime..
kocacım gelir gecenin bi yarısı :jeyyar:

lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:
:umursamaz::umursamaz:
yarın meltemde gelsin öyle anlatcam
yoksa olmaz azcık merak edin.
ama dediğim gibi kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş maviş bi anne

ne fenasın -tatlicadiarzu- kız çatlatırsın adamı..

valla bişi dicem meltem çok hoş bi hatun sen de öylesin. yakmışınızdır siz eskişehiri he..

süpersin bacım kaydirigubbakcemile3

çok sağol canım hemen bitane sipariş vericem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…