- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.881
şu adet dönemi beni çok sıkar oldu kızlar helede duygusal çöküntüleri mahfediyor.kendi kendime bile sinir oluyorum yaaaaaaa.resmen bunalıma giriyorum ki eskiden böyle olmazdım hiç.bu dönemde sinirli asabi bunalım takılan biri oluyorum ben.9 ayın birikmişi harbi çıkıyor.regl olmayanlar hiç acele etmeyin tadını çıkarın.
hele ki oğlunu 9 yaşına kadar emzirdiğini övüne övüne bana anlatıp,
beni kınayan akrabaya ne demeli..
tövbe tövbeee-tatlicadiarzu-
kızlar ya sizin eviniz barkınız akşam yemek bekleyen bir kocanız ağlayan mızıklayan bir çocuğunuz yokmu yaw.
burdan ayrılamıyorum da ama ev de bir sürü iş beni bekl,yor.sabahtan beri bir mutfağın tezgahını silemedim.burası resmen bağımlılık yapıyor.hadi herkes dağılın bakim yemekleri yapıp gelin yoksa ben de kalkmıcem.muhabbeti de kaçırmak istemiyom yaw
bhk.cim izninleeeeee.. YOK ARTIK delikafadulden 9 yaşmıı .. o ne be ölee artık memenin anlamı değişmesine az kalmış erkek çocuklar için nerdeyse daha emmişmi çüşaaraa brüüsütt :roflol:
bittim resmen buna ya halanda gülüyom delikafadulden:kadında abartmış bence :1shok:
bhk.cim izninleeeeee.. YOK ARTIK delikafadulden 9 yaşmıı .. o ne be ölee artık memenin anlamı değişmesine az kalmış erkek çocuklar için nerdeyse daha emmişmi çüşaaraa brüüsütt :roflol:
yani bazen insanların dost mu düşman mı olduğu belli olmuyorr
iki sene emse yeter yani en fazla
olmazsa nasibi kadarr
ehuheuh hepsi var hepsii bacımdaa. evii salarsan çayıraa gelirsin buraya :roflol: offf çok tembelim çook mirmirmirmir
kızlar ya sizin eviniz barkınız akşam yemek bekleyen bir kocanız ağlayan mızıklayan bir çocuğunuz yokmu yaw.
burdan ayrılamıyorum da ama ev de bir sürü iş beni bekl,yor.sabahtan beri bir mutfağın tezgahını silemedim.burası resmen bağımlılık yapıyor.hadi herkes dağılın bakim yemekleri yapıp gelin yoksa ben de kalkmıcem.muhabbeti de kaçırmak istemiyom yaw
neyse meltemin cvp yazası yok herhalde corbayı yapıyo ben gidim işimi yapım sonra tekrar bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?