2008 Aralık Anneleri

şu adet dönemi beni çok sıkar oldu kızlar helede duygusal çöküntüleri mahfediyor.kendi kendime bile sinir oluyorum yaaaaaaa.resmen bunalıma giriyorum ki eskiden böyle olmazdım hiç.bu dönemde sinirli asabi bunalım takılan biri oluyorum ben.9 ayın birikmişi harbi çıkıyor.regl olmayanlar hiç acele etmeyin tadını çıkarın.

slm aralık anneleri
ben hala bahar temziliğimi bitiremedim
antremansız sporcular gibi hemen hamlıyorum
geçenlerde konu geçmişti ben de hala ağda yapamadım. rollon sir ağda aldım. kendim evde yapamıyorum hazır aldım 3hafta oluyor. yapcam bi ara hadi hayırlısı

hepinize kolay gelsin
kızım uyumuşken
gidem de bir işin belini kıram gelem

şimdi gözüm korktu inşallah anneme çekersem 1 seneden fazla regl olmam.
ben de o dönemde hassalaşanlardanım bir de çikolataya saldırırım boyuna. inşallah bu yaz bitiminde olurum olursam. çünkü tatil kayınvalidemde geçecek büyük ihtimal. bi kusurum olsa bi alınsam hemen düdüğe koyup üfürürler beni klava:
amaaan
tekrar geçmiş olsun regl olanlar. sıra bize de gelecek tabi. :uhm:

dilerim çekersin annene ve olmazsın.bende çok hassas olurdum şimdi çooook hassas oluyorum.
çekilmiyor
yinede bu sizi korkutmasın herkese göre değişen bir durum biliyosunuz.

hele ki oğlunu 9 yaşına kadar emzirdiğini övüne övüne bana anlatıp,
beni kınayan akrabaya ne demeli..
tövbe tövbeee-tatlicadiarzu-

bhk.cim izninleeeeee.. YOK ARTIK delikafadulden 9 yaşmıı .. o ne be ölee artık memenin anlamı değişmesine az kalmış erkek çocuklar için nerdeyse daha emmişmi çüşaaraa brüüsütt :roflol:

ehuheuh hepsi var hepsii bacımdaa. evii salarsan çayıraa gelirsin buraya :roflol: offf çok tembelim çook mirmirmirmir

bende suan regl oldum yeni malum ve çok hassaslaştım.. herşeyy batıyoo şimdii bana .. eşim beni kısdırmak için bi araba resmi gönderdi spor alcam bunu die bende Allah sahibine bağışlasın dedim AMiinnnnnnnn dedi.. Allah seni bana bağışlasın napcen düt dütüü didim Amin dimediiiiiiii böööhühühühhüü :sinifsinif: mafoldumben

aynende öyle ahada sanki beni tarif ediyosun ha.yaw nolcak bizim bu halimiz.adama nasıl davranıyosam beni sevmiyomusun artık diyor bana.ben seviyom sen dedim sen seviyosan bende severim dedi.senmisin bunu diyen gittim yattım nolduğunu anlamadı tabi oda.

benim ev de berbat

Son düzenleme:
amaan bi de benim kız tabağıma bakıyor diye karpuz suyu verdim
bir gaz bir gaz bi kusar bi sancılanır
bi de kakası kırmızı çıkmasın mıııı? önce ödüm koptu kanama falan sandım sonra aklıma geldi
bana iyi süt yapıyor da bebişim çatlayacaktıııı

bi haber daha benim kız altını açarken kutusunu farketti artık ellerini sık sık yıkayacazz. bezini de açmaya çalışıyor hatta bazen bayağı zorluyor
ıslak mendilden de ne istiyor anlamadım kutusunu poşetini yiyip duruyor o kadar oyuncağı varken:)

evimin işleri zor yetişiyor

ha bi de özetin fikir babasıymışsınm saygılar :hooray:

hehe benim oğlumda buldu hazinesini bir haftadır bezini açar açmaz tutup çekiyor.ıslak mendil olayı aynen bizdede geçerli.son marifeti ise o kadar para verip aldığım dişliklerini beğenmedi eline veriyorum fırlatıyor bana küfreder gibi.birde gidip en iyisini aldım ağzına sokacak diye.

bhk.cim izninleeeeee.. YOK ARTIK delikafadulden 9 yaşmıı .. o ne be ölee artık memenin anlamı değişmesine az kalmış erkek çocuklar için nerdeyse daha emmişmi çüşaaraa brüüsütt :roflol:

misscim bir de bu olayın cocuğa bana yönü var ki,
cocuk şu an ilköğretim 4. sınıfa gidiyor ve 70 kilo
yani obez.
ben bu durumla da alakalı olabilceğini düşündüm,bayan söyleyince..

hem böyle bir sıkıntı var,
hem de bu emzirme olayını anlatıp,
beni kınadı ya,
helal olsun diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…