2008 Aralık Anneleri

Hayırlı Cumalaaaaar!!

Kız Miss iyi fikirmiş bu ya.Ben de yapayım.ayrı ayrı fotoğrafımız var mı ki bizim fisfisfis Bi bakayım.

Dizi forumuna çevirdiniz forumu.Geliyo klava:

:sinifsinif::sinifsinif: çot torttuumm yaa :sinifsinif: laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

iyi tatiller edoşumm yarasın kuşadası havasıı a.s.

anamm korkulur sendenn tatlı cadııııııı elviraa karıştıracak ortalığıı.. bhk yemez bu numeroyuu benden demesi :roflol:

amamin yoruldum gacılar.
bi buluşma dahamı gerçekleşiyor oh ne iy,ne güsel ne hoşkaydirigubbakcemile3
edişim canım benim içinde gir denize emi.yarasın anam.

ya edoş kızma yaaa akşamdan kaldık birazcık merak ettiydik şeyle şeyi yani behlülle niheli

bu arada hadi sen bi deniz havası al gel şöyle anitayı da belki bukez tam sokarsın denize ayaklarıyla yetinmeyip

haaa hatırladım hani ek gıdaya 6 aydan sonra başlayan bebeklerde iştahsızlık oluyor demiştik ya;
galiba 6 aydan önce başlayan sıpalarda kaşık kolayına gelip emmeyi bırakıyorar.valla ben korkuma ek besin veremiyorum.memeyi almada çok sorun yaşıyoruz.süt olmasına rağmenek gıda ne zaman ne verirsem yiyior ama çok acıkmadıktan sonra meme almıyor.

aaaaaaa sus kıs :mymeka: bhk vuracak şimdi beni :tomato:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
şakkıdışakkıdı

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

hmm.
zaten cok farklı durumlar var benim gördüğüm.
genellemeler yanlış çıkıyor.

sanırım sen biberonla mama da veriyordun mecbur kaldığın durumlarda.
bence bunun etkisi de olabilir.
çünkü zeynep maşallah iştahlı bir bebek,
hani açlığına da dayanamıyor demiştin ya.
kaşık ve biberonla daha çabuk sonuca ulaştığı için emmek istemiyor olabilir.
üzüldüm doğrusu..

ha bi rde şimdi aklıma geldi.
gecen bi arkadasım oğlunu 8 aylık olana kadar sadece anne sütüyle beslediğini söyledi.
maşallah her ya bir kiloya yakın alıyormuş vs ..
iyi tamam da,
6.aydan sonra sadece anne sütü bebeklerin besin ihtiyaçlarını karşılayamıyor diye okudum ben.
her anne kendi doğrusunu savunuyor ama,
böyle seyler dinleyince de ne düşüneyim bilemiyorum doğrusu.
hoş bizim emme olayı zaten bitti de..

hele ki oğlunu 9 yaşına kadar emzirdiğini övüne övüne bana anlatıp,
beni kınayan akrabaya ne demeli..
tövbe tövbeee-tatlicadiarzu-

9 yaşa kadarmıkafamçokkarıştıdiyecek söz bulamadım.
biberonu en fazla haftada birkez kullanıyorum mazallah veriversem hayatta emmez.onu biliyorum da kaşığa da aynı muameleyi yapıyor sıpa.
1 su bardağı şetalisuyunu ve 3 bisküviyi maksimum 2 dakikada kaşıkla bitirdi.obur benim kızım ben bunu doyuramıcam galiba.ama emmemesi çok sinirimi bozuyor.ek gıda vermessem sorun yokama bişeyler verirsem kolayına geliyor

bhkciğim bende aptamile gerçince bi ara aldı ama yine iştahsız bu ara.almıyo ağlıyo.
muhallebiyi çok seviyor,benim sütde sadece sağ göğüsde var.sırnaşık şey
mihenkciğim canım :1hug:
zaten benim besleme saatlerim karıştı bu iştahsızlık yüzünden.karman çorman oldu.aman yesinde saatini önemsemiyorum ne edim.
bhk kaşık maması veriyonmu hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…