- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.841
oyy yerim seni,
iyi hadi öle olsun bakalım..
görüşelim de barışalım :jeyyar:
bu arada özete hiç bişey yazmıyosunuz:dilcikar:
Hayırlı Cumalaaaaar!!
Kız Miss iyi fikirmiş bu ya.Ben de yapayım.ayrı ayrı fotoğrafımız var mı ki bizim fisfisfis Bi bakayım.
Dizi forumuna çevirdiniz forumu.Geliyoklava:
meltemcim sen bana hiç öyle bişi demedin ama naniknanik
ankaraya gidersem nurgünle buluşmaya bhk haberinaniknanik
olmaması lazım demiştin:roflol:
şimdide başka konuşuyorsun bak hiç yakıştıramadım sanakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anamm korkulur sendenn tatlı cadııııııı elviraa karıştıracak ortalığıı.. bhk yemez bu numeroyuu benden demesi :roflol:
Kuşadasııı yolları taştaaan..Sen çıkardıın beni beni baştaaan!!... :teytey: sositososito :dance:
Pazar akşamı buradayım.
Ben gider kızlaaar.Hadi byeeee
bhk gülüm betül biberonlamı içiyo dimi sütünü
ya bhk kızı uyuturken aklımda bişey vardı ama şimdi unuttum iyimi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aaaaaaa sus kıs :mymeka: bhk vuracak şimdi beni :tomato:
:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::sinifsinif::sinifsinif: çot torttuumm yaa :sinifsinif: laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
iyi tatiller edoşumm yarasın kuşadası havasıı a.s.
anamm korkulur sendenn tatlı cadııııııı elviraa karıştıracak ortalığıı.. bhk yemez bu numeroyuu benden demesi :roflol:
şakkıdışakkıdı
haaa hatırladım hani ek gıdaya 6 aydan sonra başlayan bebeklerde iştahsızlık oluyor demiştik ya;
galiba 6 aydan önce başlayan sıpalarda kaşık kolayına gelip emmeyi bırakıyorar.valla ben korkuma ek besin veremiyorum.memeyi almada çok sorun yaşıyoruz.süt olmasına rağmenek gıda ne zaman ne verirsem yiyior ama çok acıkmadıktan sonra meme almıyor.
loracım noldu canım niye kızdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?