2008 Aralık Anneleri

misim bana pas vermion bu aralar neden bakiimmm (

ayy canımm beniim vermemmii kııııııı aşkolsunn güsel göslü arkidişim ben sana pas vermemmiii ben seni es geçermiyim hiç.. biliyosun annem burdaa .. onla takılıyom genelde. o yokken sanki daha bi düzenim vardı şimdi onun düzeni olunca ben şaşırttım hiçbişiyi tam yapamas oldumm.. o yüsden pc başında pek olmuom annem oluo geneldee. yarın gidio :gitme: yine bol bol takılırıs yani şekeriim bana o güselçorba tariflerinden öğretiverirsinn dimiiiii.. tecrubelisin sen zemuszemus

neyyyyyyy benden kiloluymuş cocuk yaaw yazık günahh.. bencede etkisi olabiliirr yazık yaa.. cocugu emzirerek doyurarak her mızıkladıgında meme vereerekk falan yemek yedirirsen çocuk her proplemini yiyerek çözmeye çalışırmışş ve obez olurmus böylece.. anne sütü içen cocugun obez olma olasılığı arastırmalar sonucu daha az oldugu kanıtlanmışş ama dediğim gibi her fırsatta ağzına tıkarsann sonuçta bu olmus olabilir. çok üzüldüm.. herşey kararında kardeşimm.. o çocuk memiş fetiştii yada kadın düşmanı falan olabilermi gelecewkte Çok üzgünüm çoook ay abarttımmı yoksa kaydirigubbakcemile3

elviraa.. kaynanan gelmiş gözün aydın lülülülülülü dermişimmm.. çok geçmiş olsun canım yaw tez vakit uğurlaman dileğiyle.. :gitme:

hmm tamam o zaman ben giti sanıyordum annen elviraya yaptığın yoruma çok güldüm alemsin kıssss

kızlaaar ben geldim,

regl olayı beni mahvetti yaa. gündüz de gözümün ucunda bi damla yaşla dolaştım durdum süt sağmay agittikçe de azcık ağladım ama rahatlamışım. Sonra eşimle dertleştik azcık.. sağolsun çok iyi geldi..

hepiciğinize desteğiniz için teşekkür ederim. a.s.

Goldcum böyle ödem atma olayı varya çok mantıklı geldi canım bana ne güzel bi bilgidir o öyle çok sağol canım benim..

Güle güle git güle güle gel şekerim. :gitme: İyi tatiller sana çok öpüyorum.. opuyorumnanaktan

Al benden de o kadar.. sen de az şey yaşamadın be bacım az zamanda.. :teselli: Çok şükür ki geçti hepsi..
Belki bu şekilde atmak daha iydir kimbilir. yoksa içimizde büyüycek de büyüycek o sıkıntılar..

bu konuda ananye çekim diye bişi yok galiba.. annem bende 40. gün kardeşimde 4. ayda olmuş. çocuktan çocuğa bile değişiyo baksana..

iyi geceler kızlar :1rolleyes:

kaç gündür gelen gidenden foruma pek zaman ayıramadım
bugün hazır misafir yokken kendimi yolma işlemine giriştim -tatlicadiarzu-
ağdayı tam malum yere yapıştırdım telll
kuzenler bana geliyooo
anam 30 dk da nasıl halledecem derken kapıııı kafamçokkarıştı
üst komşum kötükedihüso
nasıl toparlandım kapıyı açtım sormayın
ağda maceram böylelikle başlamadan bitti mafoldumben
arkası yarın kuşağı gibi oldum
bir türlü yolamadım kendimi opuyorumnanaktan

Emirhanın 2 gündür az ateşi oluyor..:gitme:
aslında kafası çok sıcak.. vucudu değil :uhm:
calpol veriyorum düzeliyor
anlayamadım ne olduğunu
fikri olan yada bu durumu yaşayan anne varmı :çok üzgünüm:
diş öncesi ateşimi acaba ?

lilyum76 kullanıcısından alıntı
slm kızlar....
döküm döküm sayfalar yine maşallakkk

bizde şimdi geldik evimize karnemizi alıpta....
çok şükür tüm dersleri pekiyi oğlumunn
tüm karne alan meleklerimize iyi tatiller diliyorummmm

bizde bu akşam üzeri yolcuyuzz şimdi yarım kalan hazırlığımı tamamlamam lazımm
kızçemde babamlarda o yüzden hazılıklarımı tamamlamam lazım bu arada.

bende bir süre aranızda olamıycam malum ramazan bu sene erken geliyor biraz dinlenme zamanı...
hepiniz sağlıcakla kalınnnn
Allaha emanet olunnn

canım iyi yolculuklar
özlicem ben senii opuyorumnanaktan

neaaaaa manyaan biri çocuğunu delikanlılık çağına kadar emzirmiş mii???delikafadulden Ay o kadın çocuğuna nasıl bi zarar verdiğinin farkında mı acaba? kaç kaaaaç. Allah böyle cahilleri evlerden ırak etsin.. yasakkelime

bhk.cim izninleeeeee.. YOK ARTIK delikafadulden 9 yaşmıı .. o ne be ölee artık memenin anlamı değişmesine az kalmış erkek çocuklar için nerdeyse daha emmişmi çüşaaraa brüüsütt :roflol:

muhahhahahaha. tatlimuuu öldürcen kız beni gülmekten.. :jeyyar:

bhk canikom hatun kafayı yemiş sanırım.. bi de sana bunu marifet gibi anlattı mı yani. ay çocuk erkekse erken bırakmışın diyemedin mi? Direkt karısına teslim edeydi sütten kesmeden. hatun devam ederdi anasının kaldığı yerden..

ayyy canım unuttum bakmayı çorba çok güzel oldu ama ben tavuğu rondodan geçirmedim elimle parçaladım rondoya çok alışmasın diye birazda ekmek içi koydum süper oldu ben bile içtim D

meltemim o çorba bebeler için biraz ağır değil mi bacım:uhm:

GOKDENİZZ kullanıcısından alıntı
şu adet dönemi beni çok sıkar oldu kızlar helede duygusal çöküntüleri mahfediyor.kendi kendime bile sinir oluyorum yaaaaaaa.resmen bunalıma giriyorum ki eskiden böyle olmazdım hiç.bu dönemde sinirli asabi bunalım takılan biri oluyorum ben.9 ayın birikmişi harbi çıkıyor.regl olmayanlar hiç acele etmeyin tadını çıkarın.

çok tuhaf ya
bende 4 gün kadar oldu adet göreli
ömrümde yaşadığım en ağrısız en rahat
en depresyonsuz adet oldu
bilirim o dönemdeki sıkıntıları
duş almak iyi geliyor
birde temiz havada uzun bir yürüyüş kaydirigubbakcemile5
kendini kasma tatlım emin ol 3 güne kadar bişiciğin kalmayacak

kız szk ne oldu canım ya geçmişi okuyamadım neyse sorun takma kafana diyecem mantıklı bir cevapmı onuda bilmiyorum mafoldumben

canıım çok sağol. bi sorun yok aslında ben dün regl oldum ondan heralde ağlamaktan hal oldum 2 gündür.. vara yoğa ağlıyorum. neyse ki bu akşam iyiyim artık zemuszemus

szk dan alıntı..
kızlaaar ben geldim,

regl olayı beni mahvetti yaa. gündüz de gözümün ucunda bi damla yaşla dolaştım durdum süt sağmay agittikçe de azcık ağladım ama rahatlamışım. Sonra eşimle dertleştik azcık.. sağolsun çok iyi geldi..

hepiciğinize desteğiniz için teşekkür ederim.

cnm sanırım sancıların geçmiş
buda iyi bişiy tabii
topla kendiniiii hayatım

Son düzenleme:

Geçmiş olsun kuzuya. havadan heralde şekerim.. bacakları serin serinken başı terliyor oğluşun..

nurgüncüm,
bu kafa terlemesi olayı erkek bebeklerin sanki genel özelliği gibi bişey,
ya da bana öyle geliyor bilmiyorum..

aa hatta bugün elvira mı söyelmişti bana,
enesin kafası vücuduna göre daha sıcak diye:uhm:

balık hafıza bhk-tatlicadiarzu-

Geçmiş olsun kuzuya. havadan heralde şekerim.. bacakları serin serinken başı terliyor oğluşun..

sağol bacım..çok terliyoruz çok
ince giydirip yatırıyorum
gece bir kalkıyorum
teri yastığın altına kadar geçmiş
çok üzülüyorum tabii
üstünü değiştirmeyede alıştırmak istemiyorum
havlu koyuyorum sadece

umarım dediğin gibidir bhk cım
bir bakıcam böyle giderse çarşamba günü aşıya götürdüğümde
dr. bir konuşucam
Allah korusun böbreklerdeki bir soruna işaretmiş aşırı baş terlemesi
işin tuhafı 2 gündür terlemiyor
kafası çok sıcak
vucudu normal
anlayamadım gitti off :uhm:
pimpirikli anneyim ben nolcak

bu arada eşin gelmiş bhk cım
gözün aydın

teşekkür ederimm :1hug:

ha bir de şu geldi aklıma.

benim 1 yaşındaki minik canavar yeğenimin de kafası abartı şekilde terliyordu.
resmen su damlıyordu yani o derece.
doktora götürmüş annesi.
doktor ilaç vermicem,
bolca güneşe çıkartın ,
D vitamini alsın demiş sadece..

söyliyim dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…