- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.901
misim bana pas vermion bu aralar neden bakiimmm(
ben vereyim pas,
miss yerine olma mı :jeyyar:
misim bana pas vermion bu aralar neden bakiimmm(
misscim bir de bu olayın cocuğa bana yönü var ki,
cocuk şu an ilköğretim 4. sınıfa gidiyor ve 70 kilo
yani obez.
ben bu durumla da alakalı olabilceğini düşündüm,bayan söyleyince..
hem böyle bir sıkıntı var,
hem de bu emzirme olayını anlatıp,
beni kınadı ya,
helal olsun diyorum..
ayy canımm beniim vermemmii kııııııı aşkolsunn güsel göslü arkidişim ben sana pas vermemmiii ben seni es geçermiyim hiç.. biliyosun annem burdaa .. onla takılıyom genelde. o yokken sanki daha bi düzenim vardı şimdi onun düzeni olunca ben şaşırttım hiçbişiyi tam yapamas oldumm.. o yüsden pc başında pek olmuom annem oluo geneldee. yarın gidio :gitme: yine bol bol takılırıs yani şekeriim bana o güselçorba tariflerinden öğretiverirsinn dimiiiii.. tecrubelisin sen zemuszemus
neyyyyyyy benden kiloluymuş cocuk yaaw yazık günahh.. bencede etkisi olabiliirr yazık yaa.. cocugu emzirerek doyurarak her mızıkladıgında meme vereerekk falan yemek yedirirsen çocuk her proplemini yiyerek çözmeye çalışırmışş ve obez olurmus böylece.. anne sütü içen cocugun obez olma olasılığı arastırmalar sonucu daha az oldugu kanıtlanmışş ama dediğim gibi her fırsatta ağzına tıkarsann sonuçta bu olmus olabilir. çok üzüldüm.. herşey kararında kardeşimm.. o çocuk memiş fetiştii yada kadın düşmanı falan olabilermi gelecewkte Çok üzgünüm çoook ay abarttımmı yoksa kaydirigubbakcemile3
elviraa.. kaynanan gelmiş gözün aydın lülülülülülü dermişimmm.. çok geçmiş olsun canım yaw tez vakit uğurlaman dileğiyle.. :gitme:
slm kızlar....
döküm döküm sayfalar yine maşallakkk
bizde şimdi geldik evimize karnemizi alıpta....
çok şükür tüm dersleri pekiyi oğlumunnalkisalkisalkis
tüm karne alan meleklerimize iyi tatiller diliyorummmm
bizde bu akşam üzeri yolcuyuzz şimdi yarım kalan hazırlığımı tamamlamam lazımm
kızçemde babamlarda o yüzden hazılıklarımı tamamlamam lazım bu arada.
bende bir süre aranızda olamıycam malum ramazan bu sene erken geliyor biraz dinlenme zamanı...
hepiniz sağlıcakla kalınnnn
Allaha emanet olunnna.s.opuyorumnanaktan
şu adet dönemi beni çok sıkar oldu kızlar helede duygusal çöküntüleri mahfediyor.kendi kendime bile sinir oluyorum yaaaaaaa.resmen bunalıma giriyorum ki eskiden böyle olmazdım hiç.bu dönemde sinirli asabi bunalım takılan biri oluyorum ben.9 ayın birikmişi harbi çıkıyor.regl olmayanlar hiç acele etmeyin tadını çıkarın.
şimdi gözüm korktu inşallah anneme çekersem 1 seneden fazla regl olmam.
ben de o dönemde hassalaşanlardanım bir de çikolataya saldırırım boyuna. inşallah bu yaz bitiminde olurum olursam. çünkü tatil kayınvalidemde geçecek büyük ihtimal. bi kusurum olsa bi alınsam hemen düdüğe koyup üfürürler beniklava:
amaaan
tekrar geçmiş olsun regl olanlar. sıra bize de gelecek tabi. :uhm:
bhk.cim izninleeeeee.. YOK ARTIK delikafadulden 9 yaşmıı .. o ne be ölee artık memenin anlamı değişmesine az kalmış erkek çocuklar için nerdeyse daha emmişmi çüşaaraa brüüsütt :roflol:
misscim bir de bu olayın cocuğa bana yönü var ki,
cocuk şu an ilköğretim 4. sınıfa gidiyor ve 70 kilo
yani obez.
ben bu durumla da alakalı olabilceğini düşündüm,bayan söyleyince..
hem böyle bir sıkıntı var,
hem de bu emzirme olayını anlatıp,
beni kınadı ya,
helal olsun diyorum..
ayyy canım unuttum bakmayı çorba çok güzel oldu ama ben tavuğu rondodan geçirmedim elimle parçaladım rondoya çok alışmasın diye birazda ekmek içi koydum süper oldu ben bile içtimD
kız szk ne oldu canım ya geçmişi okuyamadım neyse sorun takma kafana diyecem mantıklı bir cevapmı onuda bilmiyorum mafoldumben
iyi geceler kızlar :1rolleyes:
kaç gündür gelen gidenden foruma pek zaman ayıramadım
bugün hazır misafir yokken kendimi yolma işlemine giriştim -tatlicadiarzu-
ağdayı tam malum yere yapıştırdım telll
kuzenler bana geliyooo
anam 30 dk da nasıl halledecem derken kapıııı kafamçokkarıştı
üst komşum kötükedihüso
nasıl toparlandım kapıyı açtım sormayın
ağda maceram böylelikle başlamadan bitti mafoldumben
arkası yarın kuşağı gibi oldum
bir türlü yolamadım kendimi opuyorumnanaktan
Emirhanın 2 gündür az ateşi oluyor..:gitme:
aslında kafası çok sıcak.. vucudu değil :uhm:
calpol veriyorum düzeliyor
anlayamadım ne olduğunu
fikri olan yada bu durumu yaşayan anne varmı :çok üzgünüm:
diş öncesi ateşimi acaba ?
canıım çok sağol. bi sorun yok aslında ben dün regl oldum ondan heralde ağlamaktan hal oldum 2 gündür.. vara yoğa ağlıyorum. neyse ki bu akşam iyiyim artık zemuszemus
Geçmiş olsun kuzuya. havadan heralde şekerim.. bacakları serin serinken başı terliyor oğluşun..
bhk nurgüncüm,
bu kafa terlemesi olayı erkek bebeklerin sanki genel özelliği gibi bişey,
ya da bana öyle geliyor bilmiyorum..
aa hatta bugün elvira mı söyelmişti bana,
enesin kafası vücuduna göre daha sıcak diye
balık hafıza bhk
bu arada eşin gelmiş bhk cım
gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?