2008 Aralık Anneleri

maddi olarak biz de bazen zorlanıyoz bazen çalışayım diyom çünkü çalışianlar evden çıkınca stresim azalıyor diyor kimisi işim tatilim diyor ben de kararsız kalıyorum ama dediğim gibi çok hassasım kaldıramam gibbi geliyor

eğer şansın varsa evinde otur ve bebeğine bak çünkü onun şu anda sadece sana ihtiyacı var.oğluma ne verirsen ver mutlu olmuyor sadece beni istiyor beni görünce o kadar mutlu oluyorki.inadından bütün gün uyumuor bile bakıcısında sızlanıp duruyor akşama kadar.bende çok istiyorum bırakmayı ama eşim cesaret edemiyor.biz marmarisde yaşoyoruz ve burda şartlar çok zor.haklı olarka korkuyor.burda zorlanmak olmaz direk batar insan.

ANLIYORUM CANIM Allah kolaylık versino da alışır inşallah
benimkız yanındayken ilgilenmeyince sinirleniyor düşün
hala uyutamadım bi daha deneyim sana kolay gelsin

günaydın tatlı annelerim
kimsecikler yok buğün
canım sıkıldı oğlan da uyudu
temizlik yapmak hiiçç içimden gelmiyor
neyse öptüm garii

merhaba şekerlerim.
kimsecikler yok malum hafta sonu tabe.
kızımı uyutcam bakim dedim,çıkcam hemen.öpüyorum kocaman hepinizi.bebelerinden dötünden öpüyorum

elviram gözün aydınkaydirigubbakcemile3allah kolaylık versin dadlum

herkese güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.herkes dışarda herhal kimseler yok buralarda

lilyumcum oğlunu kuluyorum.afferin ona.bu arada iyi tatiller.bol bol gezin tatilin tadını çıkarın

akşam bende baya bir karışım yaptım pazardan gelmiştim.bir hevesle tüm meyvelerden verdim.ama çok şükür bir sıkıntı olmadı.

ben çıkayım benimki ekmek alıp gelecek beni burda yakalamasın :)
öptüm gökdenizcim bebişi
ve diğer bebişlerii

kız bir zamanlar ben de senin gibiydim eşim kızıyordu ama şimdi çok şükür bişey demiyor hatta o soruyor varmı ilginç bişey yeni öğrendiüğin diye.
yeni öğrendiğin faydalı bilgileri paylaşırsan zamanla o da alışacaktır.hem kızlar bilirler bu yüzden miss beni en kocacı annne seçmişti

canım sıcaklardan da olabilir.zeynebin de başı terliyor ama açıkçası ben bişey düşünmedim.ateşini ölçüyormusun yüksekmi ki calpol veriyorsun

iyi tatiller canım.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

başka ne vardı
ha elviracım gözün aydın.kaynananla mutluluklar diliyorum canım

ademelcim doruğun iyileşmiş olmasına çok sevindim tatlım.

meltemim o çorba bebeler için biraz ağır değil mi bacım:uhm:[/QUOTE]

hayatım benimkisi çok swevdi hiçte bi problem olmadı kaydirigubbakcemile5

cokkkkkk alındımm aşk olsunnn mihenkcim
seni miss değil oysa en kocacı anne olarak tek ben seçmiştim.sırf bu yüzdennnlmaz:
neyse cokk muhim değil canımm hatırıma geldi o yüzden yazdımmm:1hug:

selam kızlar,

ne var ne yok görüşmeyeli,

du bi günün özetine bakamda gelemzemuszemus

heheee benim günün özeti değil haftanın özetine bakmam gerek sanırım, baya olmuş giremeyelilmaz:

ilkimciğimiz ve aniatacığımıza büyük geçmiş olsun, düşmüşler kuzular, Allah korumuş,

aman kızlar benimde en çok korktuğum şeydir bebişlerin düşmesi,
salonun ortasına yorganı iki kat yapıp serdim, çevresinide yastıklarla çevreledim, içinede oyuncakları dağıttım, ohh yayıla yayıla oynuyorlar kuzular, ev biraz dandini oldu ama olsun, hiç umurumda değil, kızlar güvende olsunlarda

tatile gidenlere iyi eğlenceler,

hasta olanlara acil şifalar,

6. ayını bitiren bebişlerimize maşallah, sağlılklı uzun ömürleri olsun yavrularımızın inşallah,

misss kıyamam çok acıdımınaniknanik

miss ve szk aynı gündemi oldu:roflol: hahahaaaa benimde DDD

gold hala biberon almıyormu damadım, bu bebişler biberonu gördü memeyi bıraktı, kaşığı gördü biberonu bıraktı, neyseki kaşığı bıraktıracak başka bir yeme aracı yokcokacimcoook

elvira gözün aydın, kaynananın ellerinden öp bizim için:tomato:

ademel seninde gözün aydın doruk paşa iyileşmiş

ohhh bitti galiba şimdilik,

benim kızlarda mızıldanmaya başladılar uyanacaklar şimdik

görüşürüz sonraaopuyorumnanaktan

kızlar feci rejimdeyim, bugün 5. gün :))

geçen gün facede üniversiteden arkadaşların resimlerine baktım, hala bıraktığım gibi duruyorlar,

nasıl gaza gelmişsem (kıskançlıktan tabe)) o an bıraktım yemeyi, o gün bu gün aç geziyorum:sinifsinif:

ayy kendi kendine konuşan deliler gibi oldum, gideyim bari, kimsecikler yok burda:gitme:

woow.
feci rejim demek :jeyyar:

sürekli az az ye ,
aç kalma o zaman verilmiyor benden söylemesi..

hadi gazan mübarek olsun...

benim de kocacım evvelki akşam bana bir iltifatlar bir iltifatlar..
zayıfladım diyeopuyorumnanaktan
kiloma şimdiye kadar asla laf etmemişti,
ama ben zayıf daha cok sevdiği sonucunu çıkarmış oldum..

yani diyete devam :jeyyar:

yok bacım yiyemiyorm, nasıl gitti iştah anlatamam,

ne kıskançlıkmış bendekide heee:tomato:

ayyy inşallah kurtulurum bu kilocuklardan:Saruboceq:

vermeye başladım bile, henüz görünürde bişey yok kociyede söylemedim rejimde olduğumu, oda farketmedi zatiikaydirigubbakcemile

hadi bacım seninde gazan mübarek olsunkaydirigubbakcemile3

kızlar ben rejim falan yapamıyorum hem sütüm azalıyor hem dayanamıyorum ki daha yeni yemek yedim bir o kadar daha yiyebilirim şu an.bende durum vahim.

kızlar ben rejim falan yapamıyorum hem sütüm azalıyor hem dayanamıyorum ki daha yeni yemek yedim bir o kadar daha yiyebilirim şu an.bende durum vahim.

sende süt olayı bitince,

kendinin eski resimlerine, sonra şuandaki haline sonrada arkadaşlarının yeni resimlerine bak canım,

acayip etkili oluyor rejim yaparken söyliiimmm:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…