- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.681
kız hayırlısıyla.sızınkıkızlar bu ne sıcak yaf nevrim döndü amanınkafamçokkarıştı
ksocuğum canım nasılsın.
oy oy edam,zeynep gelmiş tekrar havalanmış buralar.laelaelaelaelae
misafirimizde var.aden-su hayırlı olsun bebeğin şimdikden.sizlerde seneye burdasınız ha böylen.hihoyyytbebeğin kızmı erkek mi
kızlar bu ne sıcak yaf nevrim döndü amanınkafamçokkarıştı
ksocuğum canım nasılsın.
misafirimizde var.aden-su hayırlı olsun bebeğin şimdikden.sizlerde seneye burdasınız ha böylen.hihoyyytbebeğin kızmı erkek mi
kızlar bu ne sıcak yaf nevrim döndü amanınkafamçokkarıştı
ksocuğum canım nasılsın.
oley oleyzemuszemus kızım yürüteçinle ilk defa yürüdü:gitme:ama ters ters herşeyi ters zaten ama kafamçokkarıştı birden beri görünce geri geri gitti neden ki acep :uhm:
ay zeynepcim ya yürüteciçin erken degilmi bacim:uhm:nebilim kemiklerine falan baskı olmasin bi zarari olmasın canım ya sen bilirisn ama :sm_confused:
aman soğuk olmasın da,
kapı pencere açalım,
istediğimizde dışarı çıkabilelim,
ben buna da razıyım walla...
selam kızlar ne var ne yok. giremedim dünden beri.
dün oğluşa 6. ay aşılarını yaptırdık bugn çok huzursuz.
uykuya dalamıyor. uyuyor ağlayarak uyanıyor.
şimdiye kadar hiç ağlamadığı için ne yapacağımı şaşırdım.
ateşi de yok
2 kaşık mercimek çorbası içirdim acaba gaz mmı yaptı ki :uhm: kırmızı mercimek gaz yapar mı
oley oleyzemuszemus kızım yürüteçinle ilk defa yürüdü:gitme:ama ters ters herşeyi ters zaten ama kafamçokkarıştı birden beri görünce geri geri gitti neden ki acep :uhm:
canım 7.ayını doldudu benim cadı etrafımdakiler geç bile kaldığımı söyledi ama CADIARZU
ayy süpermiş ya zeynep imm:lepi:
ama seni görünce kaçması ilginç hanikaydirigubbakcemile3
valla canim haklısın..ama benimde sıcaklarla hiiiçççç aram yokturkaydirigubbakcemile3deliriyorum sıcaklarda valla ama gezmesi güzel bide bebişleri tek kat giydiriyon o güzel malum bizimkisi kış bebişlerii bikmiştim valla katkat giydirmekten hihoyyyt
canım etraftakiler cok sey söylüyor zaten onlari dinleseydikk ohoookaydirigubbakcemile3
ama sen genede soktoruna bi sor canim yaa.hani bende cok karismak istemem ama bebişin için dedim hayatımopuyorumnanaktan
walla ben dün eşime de dedim,
yine kış gelecek diye aklım cıkıyor diye:kedi:
abartıyormuşumlmaz:
evde aylarca kapalı onlar kalmadı tabi :dilcikar:
yaaa sorma bhk cımm hele bide cocuk küçük dışarısı sogukkk ayy ben bide acık lohusa depresyonu yaşamıştım..şimdi gene gelecek kış..adamlarrzaten dışşardalarr onların çokda umruna gelmiyor valla..am neysee hayırlısıyla bu kışa 1 yaşında olacak bizim kuzucuklar ozaman daha rahat olur heralde cnmzemuszemus
ohhhh ne güzel bebişlerin dişleri patlamış benim kızında patladı diye erkenden sevinmiştik ama diş değilmiş iltihap olmuş bekliyoz diş gelcek diye tembel teneke kızımda 1 tane bilem yokkkkkkkkkk
yok canım dr sorduk pek önermiyorum dedi ama bazı arkadaşlarım 7.ay uygun demiş dr o yüzden başladım canım ama öyle cok değil günde 3-4 kez 5 dakika duruyo
evet dediğin gibi bu kış daha rahat olucaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?