2008 Aralık Anneleri

kızlar bu ne sıcak yaf nevrim döndü amanınkafamçokkarıştı
ksocuğum canım nasılsın.
oy oy edam,zeynep gelmiş tekrar havalanmış buralar.laelaelaelaelae
misafirimizde var.aden-su hayırlı olsun bebeğin şimdikden.sizlerde seneye burdasınız ha böylen.hihoyyytbebeğin kızmı erkek mi

adenim valla ben pipirikli bir anne olarak kızında fmf hastalından şüphe edilen bir anne olarak 6 ay harikaydı herşeye ragmen ALLAH bana kızımı nasip ettiya gerisi boş tek dilegim onun hep sağlıklı mutlu olması herkeze bu mutluluğu yaşamak nasip olsun dilerim

kız hayırlısıyla.sızınkı

iyilik canım valla beni unuttun sen selamı sabahı kestinklava:

sıcak mı ne sıcağıııı
bana cokkkkkkkkk uzak o kelime :roflol:
ya ne şansız bi kadınım sabah güneş oluyo ben işteyim
akşamları yağmur yağıyo ve üstüne hafta sonlarıda yağmurlu geçiyooo
wallahi oğluşumla doğru dürüst bi dışarının keyfini cıkartamadımmkafamçokkarıştı:1no2:

oley oleyzemuszemus kızım yürüteçinle ilk defa yürüdü:gitme:ama ters ters herşeyi ters zaten ama kafamçokkarıştı birden beri görünce geri geri gitti neden ki acep :uhm:

oley oleyzemuszemus kızım yürüteçinle ilk defa yürüdü:gitme:ama ters ters herşeyi ters zaten ama kafamçokkarıştı birden beri görünce geri geri gitti neden ki acep :uhm:

ay zeynepcim ya yürüteciçin erken degilmi bacim:uhm:nebilim kemiklerine falan baskı olmasin bi zarari olmasın canım ya sen bilirisn ama :sm_confused:

aman soğuk olmasın da,
kapı pencere açalım,
istediğimizde dışarı çıkabilelim,
ben buna da razıyım walla...

valla canim haklısın..ama benimde sıcaklarla hiiiçççç aram yokturkaydirigubbakcemile3deliriyorum sıcaklarda valla ama gezmesi güzel bide bebişleri tek kat giydiriyon o güzel malum bizimkisi kış bebişlerii bikmiştim valla katkat giydirmekten hihoyyyt

canim seninkide bana yüzde doksan dişden dolayı geliyor..benimkide aynen öyleydi saga sola dönmekten uyuyamiyordu..aglayarak uyanıyordu..aglayarak uyuyordu..ben doktoruna açık sormustum oda dişten dolayı olabilir dedi..ve 1 hafta sürmeden dişi patladi..calgel diye bi jel verdi al kullan istersen canim bide öyle dene belki sebep diştir..ama aşıda yapar bildigin gibi..geçmiş olsun canim..ha bu arada mercimekde cok gaz yapmıyor canim yani okadari yapmaz..öpüyrum seni ve bebişiniopuyorumnanaktan

canım 7.ayını doldudu benim cadı etrafımdakiler geç bile kaldığımı söyledi ama CADIARZU

canım etraftakiler cok sey söylüyor zaten onlari dinleseydikk ohoookaydirigubbakcemile3
ama sen genede soktoruna bi sor canim yaa.hani bende cok karismak istemem ama bebişin için dedim hayatımopuyorumnanaktan

ohhhh ne güzel bebişlerin dişleri patlamış benim kızında patladı diye erkenden sevinmiştik ama diş değilmiş iltihap olmuş bekliyoz diş gelcek diye tembel teneke kızımda 1 tane bilem yokkkkkkkkkk

walla ben dün eşime de dedim,
yine kış gelecek diye aklım cıkıyor diye:kedi:

abartıyormuşumlmaz:

evde aylarca kapalı onlar kalmadı tabi :dilcikar:

canım etraftakiler cok sey söylüyor zaten onlari dinleseydikk ohoookaydirigubbakcemile3
ama sen genede soktoruna bi sor canim yaa.hani bende cok karismak istemem ama bebişin için dedim hayatımopuyorumnanaktan

yok canım dr sorduk pek önermiyorum dedi ama bazı arkadaşlarım 7.ay uygun demiş dr o yüzden başladım canım ama öyle cok değil günde 3-4 kez 5 dakika duruyo

walla ben dün eşime de dedim,
yine kış gelecek diye aklım cıkıyor diye:kedi:

abartıyormuşumlmaz:

evde aylarca kapalı onlar kalmadı tabi :dilcikar:

yaaa sorma bhk cımm hele bide cocuk küçük dışarısı sogukkk ayy ben bide acık lohusa depresyonu yaşamıştım..şimdi gene gelecek kış..adamlarrzaten dışşardalarr onların çokda umruna gelmiyor valla..am neysee hayırlısıyla bu kışa 1 yaşında olacak bizim kuzucuklar ozaman daha rahat olur heralde cnmzemuszemus

evet dediğin gibi bu kış daha rahat olucaz inş

ohhhh ne güzel bebişlerin dişleri patlamış benim kızında patladı diye erkenden sevinmiştik ama diş değilmiş iltihap olmuş bekliyoz diş gelcek diye tembel teneke kızımda 1 tane bilem yokkkkkkkkkk

bizimkide cokk tembel ne bi hareket var
nede bi dişşşşşşşşşş
neyse sağlıkları yerinde olsunda
bunada bin şükürrrrrrrrr:Saruboceq:

yok canım dr sorduk pek önermiyorum dedi ama bazı arkadaşlarım 7.ay uygun demiş dr o yüzden başladım canım ama öyle cok değil günde 3-4 kez 5 dakika duruyo

evet canım doktorlar fazla önermiyorlar ama biraz daha geçtikten sonra bende alıcam söyle 9 aylik falan olunca..çünkü başka nasil idare edicez dimikaydirigubbakcemile3şimdilik kucakta orda burdada dahada agirlasacak bunlarsırnaşık şeyama seninki zaten fazla kalmıyormus canim..bide erkenden yürür bakarsinnzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…