2008 Aralık Anneleri

birdeeeeeeee herkesin kızlar günü kutlu olsun kızlar günümüş bugün
fotograglara bayıldım pek güzel çıkmışsınız
temmuz da marmaris yolcusu kalmasınnnnnnnnnnnnnnnnn

evde okdar emziğimiz varki.çantamızda bile ayrı.
bizde elviramın dediği gibi emziksiz çıkmıyoruz abi diyenlerdeniz.
kızlar benim kızım acayip sinirli olmaya başladı.elinden bişi alsam kıyameti koparıyor.çok farklı hareketler sergilemeye başladı.
gökdenizicğim hadi bakim allah kavuştursun deyiyimyerimseniben

selma o zaman söyle diyelim canım, senin yolladığın yazıda da yazdığı üzere sütten eser miktarda geçiyor..
Bol bol gunese cıkarıp, dvit takviyesi yapmak gerekebiliyor...
Herkese günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben geldim ay sabah çok enerjiktim ama birden bir uyuşukluk çöktü üffffffff kahvemide içem bari açılırım belki

günaydın hatunlar bende kendimi pek bitkin hissediyorum ev temizlencek ütü yapılcak camaşırlar var yıkancak ama yapcak kişi yok bir süreliğine kapsama alanı dışındayım işterden

ayyy kimseler yok nurgülümde yok edam yok lilyumum zaten yok üffff zeynebim işe dalmış dünür desen haber yok bende uyku çokkk amannn da aman

canım ne iş yapması ya inan çarşamba pazarı bizden daha derli topludur heryer oyuncak ızır zıvırla doldu canım sıkılıyo kızda mızmız havada kapalı ne etsek acaba

tünaydınnnnnnnnnnnnn güzelll annelerimmmmmma.s.

kso cum fotog. bi harikaa.sizlerde maşallahhhhhhhhhhhh cok güzelsiniz.
kaşıyın bi taraflarınızı haniacıkcası burda koydun ya cok hoşuma gitti.malum herkesde face yokkkkkkkkkk.biizide düşündüğünz içinn teşşekkürlerrr ksocummm gelinimmmm benimmmmmŞeniz

gökdeniz cim Allah kavuştursun tez zamanda sizi:Saruboceq:

ilkim cim daha neler cekecez biz bu yavrucaklardan
zeynep cim Allah sanada kolaylık versin canımm.uuuuuu bi sür işşşşş zor wallahiiiisositososito

gökdeniz kız ondanmı çok sessizsin amanda aman özlermişte yerim benseni kız arada iyi olur böyle ayrılıklar opuyorumnanaktan üzme kendini bak hemencecik gelecek yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…