K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.661
ayyyyyy kızlar misafirimiz var yine ne kadarda misafir perver olduk valla hiiiçç eksik olmuyor
ayy evettttttttt
ama keşke geleceğini haber versede bizde hazırlık yapsak pasta börek çörekkkkaydirigubbakcemile3:teytey:
hoşbulduk canım çok şükür yaramazlık yok.
sen nasılsın iyimisinopuyorumnanaktan
saol hayatım bizde iyiyiz.valla ugrsıyoz bende yeni geldim tatilden asilnda üzgünüm ya ne güzel tatil yaıyorduk ama sayılı gün geciyormafoldumbengene sıcaklarda evlerdeyizdelikafadulden
selam kızlar ne var ne yok. giremedim dünden beri.
dün oğluşa 6. ay aşılarını yaptırdık bugn çok huzursuz.
uykuya dalamıyor. uyuyor ağlayarak uyanıyor.
şimdiye kadar hiç ağlamadığı için ne yapacağımı şaşırdım.
ateşi de yok
2 kaşık mercimek çorbası içirdim acaba gaz mmı yaptı ki :uhm: kırmızı mercimek gaz yapar mı
selam kızlar ne var ne yok. giremedim dünden beri.
dün oğluşa 6. ay aşılarını yaptırdık bugn çok huzursuz.
uykuya dalamıyor. uyuyor ağlayarak uyanıyor.
şimdiye kadar hiç ağlamadığı için ne yapacağımı şaşırdım.
ateşi de yok
2 kaşık mercimek çorbası içirdim acaba gaz mmı yaptı ki :uhm: kırmızı mercimek gaz yapar mı
oyy geçmiş olsun kuzuya..
kırmızı mercimek gaz yapar diye biliyorum ben ama,
2 kaşıktan da etkilenmemiştir bence..
sancısı olabilir aşıdan dolayı...
inş çabucak atlatır....
canım ateşi yoksa çokta korkma ama mercimek gaz yapar ondan huysuz olmasın birde sana naz yapıyordur annesi:1hug:
merhaba kızlar hayırlısıyla bende aralık annesiyim
ne anlatayım işte ya hamilelik malum heyecann stres bir arada.sizlerin dogum hep kasım mımerhaba canım anlat bakem tanıyalım seni:1hug:
ya o kadar cok yogun kı kafam ben 2008 annelerıne gırmısım hıcte farkında degılım kusura bakmayın
ya iyi aslında ama cok aşırı pımpırıklıyım özel bır hastanede calısıyorum ıkı gune bır ultrasona gırıyorum bu halım ne olur bılmıyorumönemli değil canım hamişlik nasıl gidiyor sıcaklarda:uhm:
ya iyi aslında ama cok aşırı pımpırıklıyım özel bır hastanede calısıyorum ıkı gune bır ultrasona gırıyorum bu halım ne olur bılmıyorum
senın bebısın 6 aylık falan o zaman.nasıl gectı bu 6 ay zormuydu:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?