2008 Aralık Anneleri

ayy evettttttttt
ama keşke geleceğini haber versede bizde hazırlık yapsak pasta börek çörekkkkaydirigubbakcemile3:teytey:

:roflol::roflol::roflol:kız hiç bana göre değil haaa bu durum okuyyup okuyup cevap yazamamak neyse hrkezin zevki saygı duymalıyasakkelimesırnaşık şey

kız ayarlada bir yer hepbir tatil yapak coluk cocuk tombalak veririz kızceleri benim anneme o bkar bizde denizi taşırırık senleeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım çok şükür yaramazlık yok.
sen nasılsın iyimisinopuyorumnanaktan

saol hayatım bizde iyiyiz.valla ugrsıyoz bende yeni geldim tatilden asilnda üzgünüm ya ne güzel tatil yaıyorduk ama sayılı gün geciyormafoldumbengene sıcaklarda evlerdeyizdelikafadulden

saol hayatım bizde iyiyiz.valla ugrsıyoz bende yeni geldim tatilden asilnda üzgünüm ya ne güzel tatil yaıyorduk ama sayılı gün geciyormafoldumbengene sıcaklarda evlerdeyizdelikafadulden

aman soğuk olmasın da,
kapı pencere açalım,
istediğimizde dışarı çıkabilelim,
ben buna da razıyım walla...

selam kızlar ne var ne yok. giremedim dünden beri.
dün oğluşa 6. ay aşılarını yaptırdık bugn çok huzursuz.
uykuya dalamıyor. uyuyor ağlayarak uyanıyor.
şimdiye kadar hiç ağlamadığı için ne yapacağımı şaşırdım.
ateşi de yok
2 kaşık mercimek çorbası içirdim acaba gaz mmı yaptı ki :uhm: kırmızı mercimek gaz yapar mı

oyy geçmiş olsun kuzuya..
kırmızı mercimek gaz yapar diye biliyorum ben ama,
2 kaşıktan da etkilenmemiştir bence..
sancısı olabilir aşıdan dolayı...

inş çabucak atlatır....

canım ateşi yoksa çokta korkma ama mercimek gaz yapar ondan huysuz olmasın birde sana naz yapıyordur annesi:1hug:

oyy geçmiş olsun kuzuya..
kırmızı mercimek gaz yapar diye biliyorum ben ama,
2 kaşıktan da etkilenmemiştir bence..
sancısı olabilir aşıdan dolayı...

inş çabucak atlatır....

canım ateşi yoksa çokta korkma ama mercimek gaz yapar ondan huysuz olmasın birde sana naz yapıyordur annesi:1hug:

sağolun teyzeleri.
inş. bişeyciği yoktur kuzumun.
zeynep ve edam tekrar yazmaya bşlamış çok sevindim. alkisalkisalkis
cevap vermediğim kimse varsa kusura bakmasın lütfen okuyamadım hiç

ya o kadar cok yogun kı kafam ben 2008 annelerıne gırmısım hıcte farkında degılım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…