2008 Aralık Anneleri

benim okudugum yazida da 4-6 ay arası yavas yavas degısır
6ay dolunca renkli ise artık renkli kalır yazıyordu:uhm:
benim de kafam karısıyor
eşimin gozleri cok açık yeşil
benim ela..
bebegin cok koyu kahve gozukuyor ısık vurunca yeşil oluyor
ne olacak merak ediyorum tam yeşil olmayacak babası gibi anlasılan ama o kadar koyu kahve de nasıl cıkar bizden anlamıorum:bbo:
dedigin gibi bundan sonra degisir belki ela olur

sagol sekercim
seninki kahverengiye dönmus yani
benimki ne olursa olsunda artik karar versin sanirim ela olacak yada mavide kalacak
gecmis olsun cnm
aman dikkat et
yagizda ii teyzesi buyuyor
iyidir loracım bende seni özledim Şeniz
gökdeniz batu hala aynı döküyo çiçekleri halamafoldumben

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

elviracığım geçmiş olsun enesimize.bende girtim kızımda hafif nezle olmuştu.ilaç kullandık geçti gibi.
sıcaklardan başımız dertte.

loracığım senide mi delirtiyorlar,bende memlkete gitcem ve malesef görmek istemiyorum yüzlerini.
annem olmasa şı sıcakda işim zordu valla.taşınma derdinin arasında kızmın dişleri çok sıkıntı veriyo yavruma.hiç arayıp sormadılar acayip gerginim oyüzden onlara.

selam kızlarr ben genelde yazmadan dolaşanlardanım topicte :) lütfen bebeleimizi tartıssak kendi sorunlarımızı gündeme getirmek yerine elvira çokkk güzel yazmıs neti kaaptırsın olay biter neyse oğlusum aşı oldu dün sonuncu asısı bugun ateşi var hep uyumak istiyo kuzummm:Saruboceq:

ben de şimdi okudum geçmişi ve şok oldum.yorum yapmak istemiyorum.zaten konu kapanmış
elviramın dediğine katlıyorum.bende burda 2kelime yazsam belki konu büyür.
neyse.ben edişimi göremiyorum yaaa.kesin anişle yazın keyfini çıkarıyordur.kuş adasındaşakkıdı

kızlar koku falan yapıyor ama diş için taza soğan verin eline başında durun ama antibiyotik özelliği var ve ağrısını alıyor bebelerin

kızlar iki soru
bebişlerin burnu aşırı sıcak havalarla birlikte tekrar tıkanmaya basladı mı? özellikle sabah uyanınvca? kesinlikle akıntı yok ama nefes alırken hırıltılı..
ne onlem aldınız?
2. soruyu unuttum gamyoncuiremsu

kızlar koku falan yapıyor ama diş için taza soğan verin eline başında durun ama antibiyotik özelliği var ve ağrısını alıyor bebelerin
evet bende duymustum bunu
denemeyide dusunuyorum acikcasi
valla bizim burasi sicakta oyle yakici degil
malesef yorum yok goldcum
selamlar bende 2008 aralık annesiyim paylaşımlarda bulunmak isterim hihoyyyt
hosgeldin cnm
kendini tanitirmisin

aynıymışız desene vereliniortak

selamlar bende 2008 aralık annesiyim paylaşımlarda bulunmak isterim hihoyyyt

hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile5

goldcum bizde de burun tıkanıklığı oluyor ama hırıltı olmadı canım sadece burnu tıkanıyor ve kuruyor.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..

goldcum bizdede tıkanıklık var ekstra burun akıntısıda salyada akıyo ben dişe bağlıyorum diş etleri şiş gibi 1 hafta içinde patlar 1 incimiz heralde hava sıcak oğlum huysuz su çiçeğinden dolayı kızım uyuyor benimde canım sıkılıyo inş efsaya geçmez su çiçeği aynı evdeyken kollaamak çok zor offfffffffffff ben bunalıma girdim heralde kızlar ne edecem ya oğluma sinirlendikçe kendimi hırpalıyorum off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…