2008 Aralık Anneleri

ewet bugün regain kandili herkesin kandili mübarek olsun.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve dualarımızı kabul etsin.
Allah yawrularımıza sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin....

hepinize günaydın güzel annler
hepiniz regaib kandili kutlu olsun
dualarınız kabul olsun
bayboranın 7.ayı kutlu olsun
hepinize güzel bir gün diliyorum

herkesin kandili mübarek olsun canlarımm

hayırlara vesile olsun ınşallah bu mübarek gün sevgiler

ne var ne yok ben en iyisi özete bakem yinee vaktim yokki :sinifsinif:

kızlar her zaman olduğu gibi bir fikrinize danışmak istiyorum daha önce mevzuu oldumu bilmiyorum.
eşi bebeği kıskanan var mı aranızda.özellikle çalışan anneler.ben 8:30-20 çalışıyorum ve akşamım genelde bebekle geçiyor.zaten onda yatıyor ve beni istiyor akşama kadar görmeyincede.bensizde yatmıyor.babamızda kaprislerden sonra bizden uzaklaşmaya başladı biraz.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

valla gökdenizcim
ben çalışmıyorum ama
bebeğim daha doğmadan onunla konuşmamı kıskanırdı eşim
sen beni unutursun derdi
o yüzden
doğumdan sonra
ben ayşemi ne zaman öpsem eşime de konduruyordum
hatta naza bak ki ne diyordu
bebği sevsene beni ne yapacan bak hele bak şu adamın nazınaaa
hala öyle yapıyorum
ikisini de öpüp işi idare etmeye çalışıyorum
hatta diyorum ki
şu kızı uyutalım da sohbet edelim seninle ilgileneyim,
özledim uzun uzun konuşmayı falan diyorum
o gene naza çekiyor sanki çok uzağız ya hiç görmüyon mu falan
hepsi maske ilgilenince o kadar yumuşuyor ki
ben de ona koca bebeğim diyorum

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
yuvayı dişi kuş yapar
atalar boşuna dememiş

hiiiç canını sıkma yarım saatte bie eşini öp zorla
bak bakalım ne diyecek?

kızlaaaar benim kızımın ikinci dişi patladııı
artık biri uzun biri kısa iki dişi vaar

baba diyor bi de dünden beri yeni öğrendi ya anne demes oldu yaa
öptüm şekerler
benim kociş öğle yemeğine gelecek
artık çıkayım be yaa

canim hoş geldin sende aramiza..

ayy canim benimm..benimkide anne diyor.babayişimdilik askıya almiş gibikaydirigubbakcemile3

canim sıkma canını..çok geçmiş olsun inşallah kızına bulaşmadan atlatırsın..

ewet bugün regain kandili herkesin kandili mübarek olsun.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve dualarımızı kabul etsin.
Allah yawrularımıza sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin....

bu arada kandilimizi kutayan arkadaslar saolun...ben bütün herkesin kandillerini kutluyorumm..opuyorumnanaktan

kızlar nerelerdesinizz cıkın bakım ortayaklava:
herkesler nirelerde bakım..bizimde dün doktor kontrolümüz vardi.benimki herzamankigibi yabancı seçtigi için aglamaktan heder oldu yavrum..doktor teyzesi oyunlar falan derken anca muayene ettii.rotavirüs aşısının son dozunu yaptırdıkk..artik 1 yasına kadar rahatız..bu arada bide 8 veya 9.aydada tarama testleri yapilacakmiş..kan ve idrar.idrar neysede su kan alınmadan test yapılsa olmuyormu yaamirmirmirmirkızım 1 ayda 1 kilo almişkaydirigubbakcemile5encokda ona sevindim genel saglik durumuda allahıma şükür iyi..allah bebişlerimizi korusun hertürlü hastaliktan..:Saruboceq:
bide artik herseyden yiyebilir dedi..ama bal ve süt hariç dedi..
öptüm kızlar hepiniziopuyorumnanaktan

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan, gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

herkesin kandili mubarek olsun

Canım bedenimde oldukça, kulum, köleyim, seçilmiş Muhammet'in yolunun toprağıyım. Birisi sözlerimden bundan başka söz naklederse, o kişiden de bezmişim ben, o sözden de.

Kandiliniz mübarek olsun kızlar.

wooow kaydirigubbakcemile3
enterasan bi rüyaymış cidden.
hangi programmış acaba konuk olduğum :jeyyar:

güzele benziyor ama hayrolsun inş edoşum :1hug:

Güzeldi gerçekten.Yani ben etkilenmiştim.Çok tutulan bir program gibiydi.Şu sabah programlarından daha şaşalı bir dekoru vardı.Hadi bakalım,ne zaman televizyona çıkacaksın alkisalkisalkis

bu arada biz bugün tam 7 aylık olduk, ben işte olduğum için babası ve anneannesi oğluşumu kontrole götürecek, akşama boyunu ve kilosunu yazarım inşallah

Maşallah Baybora'ya.Nice sağlıklı 7 aylara,yıllara inşallah.

Bebeğinle ilgilenirken eşini de dahil etmelisin bence.Altını açmak için,mama yedirmek için,giydirmek,banyo yaptırmak için ondan yardım isteyerek.Oyun oynuyorsanız babasını da dahil ederek.Sadece sen ve bebeğin olmamalı bunları yaparken.Zamanla alışır herhalde.Sana kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…