- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.781
goldcum bizdede tıkanıklık var ekstra burun akıntısıda salyada akıyo ben dişe bağlıyorum diş etleri şiş gibi 1 hafta içinde patlar 1 incimiz heralde hava sıcak oğlum huysuz su çiçeğinden dolayı kızım uyuyor benimde canım sıkılıyo inş efsaya geçmez su çiçeği aynı evdeyken kollaamak çok zor offfffffffffff ben bunalıma girdim heralde kızlar ne edecem ya oğluma sinirlendikçe kendimi hırpalıyorum off
neeeeeeeekafamçokkarıştı
ayy deli misin?
ben böyel bir şeyi duyucam da ne gördün diye sormıcam :mymeka:
çaaat diye çatlarım orta yerimden ...
çabuk anlat çabuk...
selam kızlar,
bebeğine hazır yoğurt veren var mı hiç
bebek yoğurtlarından değil yanlız, bizim de soframızda kullandığımız danone tarzı yoğurtlardan veriyormusunuz hiç
ben de şimdi okudum geçmişi ve şok oldum.yorum yapmak istemiyorum.zaten konu kapanmış
elviramın dediğine katlıyorum.bende burda 2kelime yazsam belki konu büyür.
neyse.ben edişimi göremiyorum yaaa.kesin anişle yazın keyfini çıkarıyordur.kuş adasındaşakkıdı
kızlar iki soru
bebişlerin burnu aşırı sıcak havalarla birlikte tekrar tıkanmaya basladı mı? özellikle sabah uyanınvca? kesinlikle akıntı yok ama nefes alırken hırıltılı..
ne onlem aldınız?
2. soruyu unuttum gamyoncuiremsu
ayh nihayet. keşke böyle bişey yaşanmasaydıpüfff
Niye sormadın o zaman hımmmm?zemuszemus
İyi hadi anlatayım.Sen masmavi giyinmişsin.Bir televizyon programına konuk olarak katılacakmışsın.Sunucu bayan orta yaşlı tatlı bir kadın.Seni anons ediyor ve alkışlar eşliğinde merdivenlerin başında görünüyorsun.Ağır ağır merdivenlerden iniyorsun.Üzerindeki mavi saten kıyafetin kumaşından bir parçayla yüzünü tamamen kapatmışsın.Sunucu da sana "Aa bunu sana hiç yakıştıramadım."diyor ve yüzünü kapatan parçayı çekip alıyor.Senin yüzünde hafif gülümseyen,inanılmaz huzurlu bir ifade var.Bu kadarını hatırlıyorum canım.Parlıyordun ve çok huzurlu bir şekilde gülümsüyordun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?