2008 Aralık Anneleri

cococum linki bana da göndersen e canım..

Alerjik olabilicek bebeklere dikkat bu arada.. Laktoz intolerance a da dikkat..

Sütün zeka geriliği yaptığını da ilk defa duydum he.. öyle olsaydı heralde ben gerizekalı olmalıydım neyse. :)) bize 6. aydan sonra basmışlar inek sütünü ki ben çok severim hergün en az 1 lt içiyodum 15 yaşına kadar..

kansızlık yapabilir çünkü kalsiyum demir emilimini azaltır . sonuçta ferrumu da anan sütüyle aynı anda verince aynı etki oluyo. etle sütün öğünlerş ayrılarak çözülebilir heralde

bi de süt hakikaten laksatif bi gıda. verecek annelere ishale dikkat etmesini de tavsiye ederim.

öpüyorummmm..

herkese iyi akşamlar.kafayı yemek üzereydim ki çok şükür uyudu.işten geldim.eşim kucağıma zeynebi bir attı o atış.uyudu da öyle bırakabildim.daha akşam yemeği bile yemedim.şimdi bişeyler yiyicem açlıktan ölüyorum.iyice kucak manya oldu.yere bırakır bırakmaz mızıklıyor.biraz avutup oturttummu beni görür görmez tek hareketi var kollar hoop havada.bu arada sütüm de yine azaldı napacamı bilmiyorum o emmek istedikçe içim acıyor.zaten boş memeyi emmek istemiyor birkaç çekip süt gelmeyince ağlıyor bende kıyamayıp mama veriyorum.çorbayı zaten içmiyor.birtek kahvaltı ile aramız iyi.

bu arada zeppcim geçmiş olsun allah düğünlerini de göstersin.
gökdenizcim sanada çok geçmiş olsun

süt konusunda bende katılıyorum hatta bugün forumu okuyunca mama yerine süt vermeyi bile düşündüm ama evde olduğum ir gün artık.yarın çalışıcam çünkü allerji falan açısından takip etmek için.
gerçi daha önce yenidoğana bile birebir sulandırılmış inek sütü verildiğini bir yerde okumuştum ya nette yada eski ders kitaplarımda ama hatırlamıyorum anne sütü yokluğunda

canım Allah kolaylık versin. ne kadar usluydu Zeynep gerçi hiç belli olmuyo hemen huy değiştiriyolar.. nöbetteyken sağabiliyo musun sütünü?

mihenkcim seni özlediğinden yapıyor uslu zeynebimiz bence..
coğu çalışan annenin başına gelen bi durum.
tüm gece uyuyana kadar yapışık kalmak.
sütün de artar inş canımcım.
Şeniz

herkese günaydın arkadaşlar.
yok szk cım hiç sağmadım çünkü her istediğinde emmeye geldi.ama bundan sonra biraz daha gayret edip 3 saatte bir sağmaya ya da emzirmeye çalışıyorum.
haklısın bhkcım.resmen uyuyana kadar siyam ikizleri gibiyiz
.Şeniz

Tünaydın arkadaşlar.Mihenk'cim kolay gelsin demekten başka bişey gelmiyor elimizden.Kolay değil hem nöbet hem gelince bebiş kendine hiç vakit kalmıyor.Bu arada bende dün akşam bakıcı olayını hallettim akadaşlar.Hem de çok tesadüfen gelişti,çok sevindim.Biz güvenlik bakımından oldukça iyi bir sitede oturuyoruz ve hemen hemen herkes birbirini tanır.Karşı bloktaki komşumun yaklaşık 5 senelik bir bakıcısı vardı sürekli anlatırlardı işte sevda nın bakıcısı çok iyi diye.Komşumun niyetinde bu kış oğlunu yuvaya vermek varmış artık kışın evde canı çok sıkılıyor diye.Benim bakıcı aradığımı duymuş ve bakıcısı da işsiz kalmayacak diye sevinip hemen beni aramış.Konuştuk bende görüşelim dedim.Dün akşam bayanla oturduk konuştuk o ne istiyor ben ne istiyorum vs. bu arada bende oğlanı uyutmadım bakalım ilk tepkisi nasıl olacak diye.Aman çok iyi karşılıklı elektrik aldılar biz de eşimle uçtuk sevinçten.Böyle işte büyük bir sıkıntı kalktı valla omuzlarımdan inş. sonuda iyi our da gönül rahatlığıyla gider geliriz işimize.:lepi:

karabucek çok sevindim canım hayırlı olsun önemli bir konuydu.ama birlikde zaman geçirmeyi aksatma canım bebeğin alışsın bu çok önemli

Cocostar'cım ben dün bir konuda dr.Tuğcu'yu araştırın demşsin onu okuyup bşlamıştım araştımaya bu konuları bir sitede bulup 3-4 saat inceledim ve ne kadar şaşırdım bilemezsin.Sana çook teşekkür ediyorum bizleri aydınlattığın için.a.s.

karabucek çok sevindim canım hayırlı olsun önemli bir konuydu.ama birlikde zaman geçirmeyi aksatma canım bebeğin alışsın bu çok önemli

Sağol canım.Evet dediğin gibi bayana söyledim 15 gün önce başlarsın beraber alışırız dedim oda kabul etti.:teytey:

faydam olduysa ne mutlu banaopuyorumnanaktan

bakıyorum benim yerimi gökdeniz almış.neyse kızı emzirmeye geldim bakmadan edemedim kısacaık yazayım dedim.tebrikler gökdeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…