- Konu Sahibi deryahakan
-
- #4.801
kızlar öldüm sıcaktan.sabahtan beri yollardayım.bugün ikili testim vardı hasteneye gittim orda bana yapılıyo dediler telde, yapılmıyomuş.yaklaşık 2saatte gittim oraya gelirkende öldüm zaten.çok canım sıkıldı kızlar ya.kavga ettim birsürü orlarda,bugün zaten 13.haftamıza girdik yavrumla.yaptırmıcam 2li test.buayın sonunda kotrolüm var.ya yaptırmasamda olur dimi kızlar.üçlü testimizi yaptırırız.zaten eşimde taraftar değildi.çok gerginim ya çok canım sıkkın.
Doktorun ne diyor canım? muhayene oldun mu?[/QUOTdr.senin isteğine bağlı dedi.özele gidiyorum ben normalde canım oyüzden orda çok pahalıya mal olur dedi.bende sigortaya gideyim dedim gitmez olaydım.kendi dr.buayın sonunda rendevum var.bişi olmaz dimi yaaa
kontrolüm 28 haziranda. o zaman 16 haftalık olmuş olucak hem üçlü testi yaptırıcaz hem de cinsiyetini öğrenicez inşallah. sağlıklı olsun da bekleriz canım
Doktorun ne diyor canım? muhayene oldun mu?[/QUOTdr.senin isteğine bağlı dedi.özele gidiyorum ben normalde canım oyüzden orda çok pahalıya mal olur dedi.bende sigortaya gideyim dedim gitmez olaydım.kendi dr.buayın sonunda rendevum var.bişi olmaz dimi yaaa
canım bence yaptır ikili testini.çünkü ikili testin doğruluk payı üçlü teste göre daha fazlaymış.bilmiyorumm ben öğle biliyorumm araştırmıştım cünküü. özele gitsende para ödemen gerekmiyo sanırım onu ssk dan alıyolar diye duymuştumm yine seni yanıltmayayımm Allah yardımcın olsun canım.sağlıklı haberlerini yaZ bize...:teselli:
arkadaşlar elimdeki el kitabında eğer ikili testi yaptırmadıysanız, üçlü testi atlamayın yazıyor. zaten hem ikili testi hem üçlü testi bir arada (eğer sorun yoksa) çok az dr. istiyor. bunlarla birlikte nükleer tıp uzmanlarının baktığı ayrıntılı ultrasonlar var (ben Eyüp Ekici'ye gittim) ona girerseniz hiçbir şeye gerek kalmayabiliyor.
Arkadaslar şimdi benim kafam iyice karıştı.. Hem ikili hem 3 lü test yaptırmayalım mı?
benim de ikili testte başıma gelmeyen kalmadı. ilk gittiğim doktor çok kötü konuştu 11. haftanın ilk günü kan vermiştim. ense kalınlığı iyi olmasına rağmen değerler kötü çıktı. bebek için de bağırsakları gelişmemiş kafa tası oluşmamış dedi. kabus gibiydi.
hemen kendi doktoruma gittim 12. haftada test tekrarlandı ve değerler gayet iyi çıktı. üstelik bebişimin ellerini burnunu rahatlıkla ben bile ayırt ettim. bağırsaklarını falan da sordum gayet iyiydi.
biraz uzattım ama iki hastane arasında veya iki doktor arasında büyük farklar olabiliyor. yaşadığımız acı bize kar kalıyor. çok dikkat etmek gerekiyor diye düşünüyorum ben.
aaa ne acımasız bir doktormuşklava:
arkadaşlar elimdeki el kitabında eğer ikili testi yaptırmadıysanız, üçlü testi atlamayın yazıyor. zaten hem ikili testi hem üçlü testi bir arada (eğer sorun yoksa) çok az dr. istiyor. bunlarla birlikte nükleer tıp uzmanlarının baktığı ayrıntılı ultrasonlar var (ben Eyüp Ekici'ye gittim) ona girerseniz hiçbir şeye gerek kalmayabiliyor.
kizlar ben 4 boyutlu ayrintili ultrasona girdim cok gelismis bir seydi doktor bebegin herseyine bakti bilmiyorum o makine turkiyede varmidir varsa bile eminim cok pahalidir cunku biz bile 185 euro verdik doktor herseyi inceledi olctu bicti cok sukur hersey iyi cikti ve bize ikili test yapmaya gerek yok dedi belki turkiyedede oyle bisey vardir bir arastirin derim
merhaba arkadaşlar nasılsınız???
ben kötüyüm yaa mide bulantılarım geçti derken şimdi de alerjik rinit başladı
bütün ilaçlar yasak dr kontrolü altında tibbi gerek olursa verilir ama çok risklidir diyorlar
baş ağrısından ölüyorum sesim kısıldı nefes almakta zorluk çekiyorum
artık doğal nefes açıcılar bulmaya çalışıyorum
önerisi olan varsa denerim arkadaşlar çok kötüyüm
bir de arkadaşlar çoook dişim ağrıyo
dşçiye gideceğim ama biraz daha büyüse mi
merhaba arkadaşlar nasılsınız???
ben kötüyüm yaa mide bulantılarım geçti derken şimdi de alerjik rinit başladı
bütün ilaçlar yasak dr kontrolü altında tibbi gerek olursa verilir ama çok risklidir diyorlar
baş ağrısından ölüyorum sesim kısıldı nefes almakta zorluk çekiyorum
artık doğal nefes açıcılar bulmaya çalışıyorum
önerisi olan varsa denerim arkadaşlar çok kötüyüm
bir de arkadaşlar çoook dişim ağrıyo
dşçiye gideceğim ama biraz daha büyüse mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?