- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #4.821
kızlar öldüm sıcaktan.sabahtan beri yollardayım.bugün ikili testim vardı hasteneye gittim orda bana yapılıyo dediler telde, yapılmıyomuş.yaklaşık 2saatte gittim oraya gelirkende öldüm zaten.çok canım sıkıldı kızlar ya.kavga ettim birsürü orlarda,bugün zaten 13.haftamıza girdik yavrumla.yaptırmıcam 2li test.buayın sonunda kotrolüm var.ya yaptırmasamda olur dimi kızlar.üçlü testimizi yaptırırız.zaten eşimde taraftar değildi.çok gerginim ya çok canım sıkkın.
merhaba arkadaşlar nasılsınız???
ben kötüyüm yaa mide bulantılarım geçti derken şimdi de alerjik rinit başladı
bütün ilaçlar yasak dr kontrolü altında tibbi gerek olursa verilir ama çok risklidir diyorlar
baş ağrısından ölüyorum sesim kısıldı nefes almakta zorluk çekiyorum
artık doğal nefes açıcılar bulmaya çalışıyorum
önerisi olan varsa denerim arkadaşlar çok kötüyüm
bir de arkadaşlar çoook dişim ağrıyo
dşçiye gideceğim ama biraz daha büyüse mi
hg. loracım nereye kayboldun bakimm. ewet haklısın bende bütün hamilelere 4 boyutlu usg yi tavsiye ediyorum.. biraz pahalı bir yöntem ama 4 4lük bebekteki (allah korusun) anormallikleri sinir sistemine kadar araştırıp 100 de 100 doğru sonuç veriyor. biliyosun ben 5 ayımda giricem ve burda yani ankarada 85 ytl ye iyi bir merkez buldum oraya gidicem.. Allah herkesin bebeğinide benim bebeğimide korusun (amin)
eyüp ekiciye bende gidicem okuduğum kadarıyla 20. hafta uygun dediler ama sen ne zaman gittin birde ücret ne ödedin?
bütün ilaçlar yasak dr kontrolü altında tibbi gerek olursa verilir ama çok risklidir diyorlar
ben malatyadan gideceğim için telefon ettim ve 12. haftadan sonra gelebilirsiniz dedi. ben gittiğimde 15+2 idim. baktı söyledi. 220 YTLyerimseniben ama içimiz rahat ettişutarafagitti
ademel canım çok çok çkokgeçmiş olsu.canım olips faln alsan şeker iyi gelirmi acaba?
canım bu eyüp ekici kimdir? bir kaç kere duydum senden. daha önce hiç duymamıştım:çok üzgünüm:
canım öncelikle geçmiş olsun.. kadınlar hassas varlıklardır birde hamilelikte bütün hastalıklar ve ağrılar nüks eder.. ben internette sağlık sayfasında okumuştum.. gebelik döneminde diş enfeksiyonu çürüğü ağrısı vs vs. daha sık olurmuş ve gebeliğin kaçıncı haftasında olursanız olun ihmal etmeden dişçiye gidin diye yazıyordu.. gene sen bilirsin nacizene benim tavsiyem budur.. baş ağrısı özellikle hamilelikte artarmış sana tavsiyem başına patates sarıp sessiz ve karanlık bir yerde sırt üstü yatman.. bu iyi geliyor. nefes açıcı olarakda bol sıcak su içine limon sıkıp iç gögsünü baya rahatlatır. alerji içinde kokulu ve katkı maddeli vucut şampuanı kullanma ve sık sık ılık duş al vucudundaki antioksidanların atılmasına yarıyor.. .. umarım sağlığına kavuşursun ..
eyüp ekici nükleer tıp uzmanı ankara sakaryada muayenehanesi var. ayrıntılı ultrason bakıyor, kemik uzunlukları, baş göğüs çevresi, iç organlar damarlara kadar inceliyor (benimki ancak 20 dak sürdü). bebeğin sağlık durumu hakkında bilgi veriyor. aslında genelde ikili testi üçlü testi iyi olmayan yada kadındoğum uzmanlarının emin olamadığı durumlarda çiftler tercih ediyormuş. amniyosentez öncesi yada aldırın demişlerse (allah korusun). ben arkadaşlardan duydum izimkileri ziyaret için ank gittiğimde içimde kalmasın diye uğradım. rahatladım, hem de cinsiyeti öğrendim:dance:
yarın diş hekimine gideceğim bu gün artık yer falan bulunmaz artık dolgu yaparlar sanırım işim kötüsü bütün dişlerim ağrıyo sanki hepsini çekmeye kalmazlar inşallah:roflol:
canım uyumak için herşeyi yaptım yok uyuyamıyorum kalktım size mesaj yazıyom
ilgin için sağol canıma.s.
eyüp ekici nükleer tıp uzmanı ankara sakaryada muayenehanesi var. ayrıntılı ultrason bakıyor, kemik uzunlukları, baş göğüs çevresi, iç organlar damarlara kadar inceliyor (benimki ancak 20 dak sürdü). bebeğin sağlık durumu hakkında bilgi veriyor. aslında genelde ikili testi üçlü testi iyi olmayan yada kadındoğum uzmanlarının emin olamadığı durumlarda çiftler tercih ediyormuş. amniyosentez öncesi yada aldırın demişlerse (allah korusun). ben arkadaşlardan duydum izimkileri ziyaret için ank gittiğimde içimde kalmasın diye uğradım. rahatladım, hem de cinsiyeti öğrendim:dance:
takviminde 16 haftalık gözüküyosun eyip ekiciye geçen haftamı gittin bende biraz önce aradım 3 temmuz için randevu aldımda
neymiş canım cinsiyeti
bende gideyim bariii
ahh ankaram çok özledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?