2008 Aralık Anneleri

canım ilkimcim yaptırmak mecburiyetin yok.ben yarın 16haftaya giriyorum bende yaptırmadım.:1hug:

çok geçmiş olsun arkadaşımbenneyaptımki
benimde her sene bu zamanlar allerjilerim azardı. bu sene fazla dışarı çıkmayarak (allahtan iş yeri klimalı) daha az ölçüde rinit ve faranjit yaşıyorum. boğaz kaşıntın varsa tuzlu su gargara tavsiye ederim, burnunada uygulayabilirsin. biraz bulantı yapıyor ama idare et. bol bol su tüketmeye bak. güneşte çok kalma (allerjin neye karşı bilmiyorum ama bana bunlar yaradı)...

canım bende ankaralıyım
nerde bulduğun merkez bende giderim olmazsa oraya ankaraya gidincejeyyar

eyüp ekiciye bende gidicem okuduğum kadarıyla 20. hafta uygun dediler ama sen ne zaman gittin birde ücret ne ödedin?

ben malatyadan gideceğim için telefon ettim ve 12. haftadan sonra gelebilirsiniz dedi. ben gittiğimde 15+2 idim. baktı söyledi. 220 YTLyerimseniben ama içimiz rahat ettişutarafagitti

adamel diş konusundada bir an evvel git bence, dr. seni yönlendirir. hiç bekleme

çokgeçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
dişçiyede hemen git canım. doktor mutlaka senin ve bebeğin için zararsız olan bir tedavi uygulayacaktır. Diş ağrısı çok kötüdür. çekme boşuna!

tekrar geçmiş olsun!a.s.

sağolun arkadaşlara.s.
sabaha karşı tıkanıyorum öğleden sonraya kadar geçmiyor
sabah saatlerinde ki ağaçlardan çıkan polenler (özellikle kavak)
çiçekler kokular toz (ilaç tozları da dahil )kafamçokkarıştı
gece nöbeti tuttuğum için nöbet bitimine doğru başımı kaldıramıyorum
bir de oturayım diyemiyorum ki
dün gece ki nöbetim de 11 hasta yattı tek başıma ben vardım gel de otur dinlen
yaz geldi kazalar çoğaldı tabii oof ooofff
yakında geçse dişimin ağrısı başımı daha da arttırıyor

canım öncelikle geçmiş olsun.. kadınlar hassas varlıklardır birde hamilelikte bütün hastalıklar ve ağrılar nüks eder.. ben internette sağlık sayfasında okumuştum.. gebelik döneminde diş enfeksiyonu çürüğü ağrısı vs vs. daha sık olurmuş ve gebeliğin kaçıncı haftasında olursanız olun ihmal etmeden dişçiye gidin diye yazıyordu.. gene sen bilirsin nacizene benim tavsiyem budur.. baş ağrısı özellikle hamilelikte artarmış sana tavsiyem başına patates sarıp sessiz ve karanlık bir yerde sırt üstü yatman.. bu iyi geliyor. nefes açıcı olarakda bol sıcak su içine limon sıkıp iç gögsünü baya rahatlatır. alerji içinde kokulu ve katkı maddeli vucut şampuanı kullanma ve sık sık ılık duş al vucudundaki antioksidanların atılmasına yarıyor.. .. umarım sağlığına kavuşursun ..

ben malatyadan gideceğim için telefon ettim ve 12. haftadan sonra gelebilirsiniz dedi. ben gittiğimde 15+2 idim. baktı söyledi. 220 YTLyerimseniben ama içimiz rahat ettişutarafagitti

canım bu eyüp ekici kimdir? bir kaç kere duydum senden. daha önce hiç duymamıştım:çok üzgünüm:

ademel canım çok çok çkokgeçmiş olsu.canım olips faln alsan şeker iyi gelirmi acaba?

canım ıhlamur , nane limon ne bulursam içiyorum
papatyayı kaynat buharını da içine çek iyi gelir dediler papatya arıyorum
kuru papatya alacak akşam eşim
yatıyorum ağrıdan uyuyamıyorum
bir de nöbete gitmek çok zor oluyor

bu usg dediğiniz alet hani 4 boyutlu fotograf çeken ulturason mu? yoksa apayrı bişey mi?
amma cahilim yaaa
bu arada adamel diş çürükleri sanırım yeterli kalsiyum almamaktan olabiliyormuş (hatta eskiler her bebek annenin bir dişini götürür derlermiş)

canım bu eyüp ekici kimdir? bir kaç kere duydum senden. daha önce hiç duymamıştım:çok üzgünüm:

eyüp ekici nükleer tıp uzmanı ankara sakaryada muayenehanesi var. ayrıntılı ultrason bakıyor, kemik uzunlukları, baş göğüs çevresi, iç organlar damarlara kadar inceliyor (benimki ancak 20 dak sürdü). bebeğin sağlık durumu hakkında bilgi veriyor. aslında genelde ikili testi üçlü testi iyi olmayan yada kadındoğum uzmanlarının emin olamadığı durumlarda çiftler tercih ediyormuş. amniyosentez öncesi yada aldırın demişlerse (allah korusun). ben arkadaşlardan duydum izimkileri ziyaret için ank gittiğimde içimde kalmasın diye uğradım. rahatladım, hem de cinsiyeti öğrendim:dance:

yarın diş hekimine gideceğim bu gün artık yer falan bulunmaz artık dolgu yaparlar sanırım işim kötüsü bütün dişlerim ağrıyo sanki hepsini çekmeye kalmazlar inşallah:roflol:

canım uyumak için herşeyi yaptım yok uyuyamıyorum kalktım size mesaj yazıyom
ilgin için sağol canıma.s.

takviminde 16 haftalık gözüküyosun eyip ekiciye geçen haftamı gittin bende biraz önce aradım 3 temmuz için randevu aldımda

cnm rica ederim.. uyumana gerek yok dediğim gibi yatıp uzanman yeterli.. birde bilgisayar ekranına fazla bakma baş ağrısını tetikliyor ve arttırıyor..

neymiş canım cinsiyeti
bende gideyim bariii
ahh ankaram çok özledim seni

takviminde 16 haftalık gözüküyosun eyip ekiciye geçen haftamı gittin bende biraz önce aradım 3 temmuz için randevu aldımda

evet canım geçtiğimiz cmt gittim saat 9'da ve epeyde kalabalıktı. ama acayip düzenli bir şekilde alıyolar beklemiyorsuna.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…