- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #4.841
takviminde 16 haftalık gözüküyosun eyip ekiciye geçen haftamı gittin bende biraz önce aradım 3 temmuz için randevu aldımda
inşallah bişiy çıkmaz cnm.. şu eyüp ekicinin telini verirmisin bende bir görüşeyim bakalım.. birde kaç ytl istediler sakıncası yoksa yazarmısın .. tşk..
inşallah bişiy çıkmaz cnm.. şu eyüp ekicinin telini verirmisin bende bir görüşeyim bakalım.. birde kaç ytl istediler sakıncası yoksa yazarmısın .. tşk..
tel 312 4335552 yavuz geçen hafta gitmiş bende şimdi ona sordum öğrendim saolsun söyledi galiba 220 ytl. ben daha öncede ismini duymuştum bildiğim kadarıyla onda olan ultrason makinası türkiyede kimsede yokmuş. ankarada baya popüler
kızım olacak teyzeleri cansummsırnaşık şey
aslındaultrason cihazı pek bişeye benzemiyor (renklendirme falan yaptı normal kalp atışını dinletti). asıl marifet doktorda. bu adam nükleer tıpçı ve bu cihazda uzman, kadın doğumcu değil bildiğim kadarı ile.:smiley-cool:
kızım olacak teyzeleri cansummsırnaşık şey
aslındaultrason cihazı pek bişeye benzemiyor (renklendirme falan yaptı normal kalp atışını dinletti). asıl marifet doktorda. bu adam nükleer tıpçı ve bu cihazda uzman, kadın doğumcu değil bildiğim kadarı ile.:smiley-cool:
ben vereyim 03124335552 teli 220 ytlyerimseniben
normal ultrasona giriyosun sanırım aradaki fark nasıl ekranda, bizde onun gördüklerini görebiliyormuyuz ?( eşim bu konuda çok meraklı aslında onun içinde gitmek istiyorum biraz)yerimseniben
tel 312 4335552 yavuz geçen hafta gitmiş bende şimdi ona sordum öğrendim saolsun söyledi galiba 220 ytl. ben daha öncede ismini duymuştum bildiğim kadarıyla onda olan ultrason makinası türkiyede kimsede yokmuş. ankarada baya popüler
canım normal ultrasondan bir farkı yok. ama biraz daha net olması ve bebeğinde daha büyümüş olması nedeni ile herşeyi görebilirsin. birde dr. sıkılmdan şurası ne falan dersen sana anlatıyor. midesini falan göstredi bana. ben annemide götürdüm ve o daha önce hiç görmemişti ve aa çok net görünüyor deyip mutlu oldu. ama dört boyutlu değil görüntü. dediğim gibi marifet drdasengözlerimebaksanab
yavuzcum kac boyutluydu senin yaptirdigin ultrason
cnm sağol.. bişiy sorucam eyüp bey hangi hastanenin doktoru biliyormusun .. bildiğim kadarıyla GATA da doktormuş.. doğrumudur..
kimdir bu eyüp bey ya??
ben de ankarada olan biri olarak sorayım bari..
hem gatada mı dediniz:??
ben gatada çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. muayenehanesi sakaryada, ben de oraya gittim. kadın doğumcu değil ama ultrason cihazında uzman, özellikle riski gebelerin tercih ettiği, bir sorun var mı yok mu diye bebeği inceliyor.
mrb arkadaşlar.bugün çok mutluyum.mide bulantılarımın geçmeye başladıgını fark ettim,agzımdaki acı tadın azaldınıda.daha iyiyim normalde hiç yüzüm gülmüyordu pskolojimde berbattı ama artık düzeldi ve çok mutluyum artık aranıza katılabilirim.devamlı takip ediyordum sizleri ama bişiler yazamıyodum.tekrar mrb herkeze mutluluklar.darısı hala devam edenlerin başına:dance: :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?