2008 Aralık Anneleri

canımistanbulda değil türkiyenn heryerinde malesef işler böyle:bbo:
içim çok rahat ve ferah.uykusuz günler geçirmektense hiç yaptırmam daha iyi.a.seşimin de benimde ailemde çokşkr problem yok.:sm_confused:gelecek olanda allahtan hiç korkmuyoruma.s.rabbim herşeyin hayırlısını versin inşlallah:1hug:

supermiş te benim annem de hayatta beceremez ki bunları :çok üzgünüm:
Bebişimiz Allah'in izniyle Aralıkta dünyaya gelecek kara kışlarda napacagiz bakalım...
Ben de kaz tüyü bebek astronotu diye bişey aldım.. Böylece gelen ufak tefek hediyeler dişinda ilk kez bişey almış oldum.. Bir magazayı gezerken kıştan kalmış indirim de ürün olarak gösterdiler sizin bebek alışverişi yaptığınız dönemde bunların fiyatı iki katı olacak dediler ben de aldım.

daha şimdiden doğumdan korkmaya gerek yok bence..
hem insan bilmediğinden korkarmış..

zamanla öğreniriz de hafifler korkumuz..

BHK işte yapanlar pek iyi anlatmıyolarda ö yüzden insanda bi korku oluşuyo allahım hepimizi kucamıza almak nasip etsin sag selamet

daha şimdiden doğumdan korkmaya gerek yok bence..
hem insan bilmediğinden korkarmış..

zamanla öğreniriz de hafifler korkumuz..

BHK işte yapanlar pek iyi anlatmıyolarda ö yüzden insanda bi korku oluşuyo allahım hepimizi kucamıza almak nasip etsin sag selamet

herkesin doğum macerası farklı zaten.
kimi kolay gecer kimi zor..
vücuda göre doktora göre farkediyor sonuçta..

zaten en fazla bir günlük sıkıntı..
bence sorun etmeye gerek yok.
bebekleri kucağımıza alınca unuturmuşuz sonuçta..
herkes aynı seyi söylüyor..

bhk evet önemli olan bebişlerimizi kucamızı almak senin bebeğin hareketleri belli oluyomu benim 3 aylıkken başladı hareketleri ara ara

bhk evet önemli olan bebişlerimizi kucamızı almak senin bebeğin hareketleri belli oluyomu benim 3 aylıkken başladı hareketleri ara ara

walla ben hissedemiyorum ne yazıkki..
bir de çok üstüne de düşmüyorum..
18. haftada başlar yazıyor her yerde..
bakalım bir hafta kaldı heyecanla bekliyorum:smiley-cool:

gunaydın Perihan nasılsın canım, gezmelere devam mi?
Zeynepten haberin var mi bir de bu gun doktora gidecekti ögrenebildi mi cinsiyetini acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…