2008 Aralık Anneleri

zeynep ben dün 2 li test için gittim hastaneye hiç bişeyde soramadım dr.ilk defa çapa'ya gittim üniversite hastanesi hiç bişey söylemediler.sorunlarımı hiç anlatamadım.ağlayarak çıktım sinirimden

elifcim noldu canim neden agladin yaa
bisey olsa derlerdi korkma canim yaa

bebek doktorun istediği şekilde dönmediği için karnımı çok sarstı çocuk dönsün diye birde hiç bişey soramadım ve bebeğimi göremedim ultrasonda ağlayarak çıktım ordan zaten sıcaktı zaten duygusalım hereşeye ağlıyorum herşeye senağlama

zeynep Ben Dün 2 Li Test Için Gittim Hastaneye Hiç Bişeyde Soramadım Dr.ilk Defa çapa'ya Gittim üniversite Hastanesi Hiç Bişey Söylemediler.sorunlarımı Hiç Anlatamadım.ağlayarak çıktım Sinirimden

Allah Allah üzülme Canim Yoktur Bişeyin Olsa Dr.söylerdi Zaten Ya Yapma Böyle üzülme Bacim Ben Eminim Senin Cok Sağlikli Bir Paşan Olcak Içime öyle Dogdu Birden

Allah Allah üzülme Canim Yoktur Bişeyin Olsa Dr.söylerdi Zaten Ya Yapma Böyle üzülme Bacim Ben Eminim Senin Cok Sağlikli Bir Paşan Olcak Içime öyle Dogdu Birden

inşallah çok yıprandım ya olura olmaza ağlıyorum bebekte nazlı olcak şimdi.insanın desteğe sohbete kendini anlayan kendi gibi birine o kadar ihtiyacı varki

inşallah çok yıprandım ya olura olmaza ağlıyorum bebekte nazlı olcak şimdi.insanın desteğe sohbete kendini anlayan kendi gibi birine o kadar ihtiyacı varki

AH CANIM BENİM YA BENDE ÖYLE GECEN GÜN EŞİME BİŞEY SORDUM ODA BİLMİYOM DEDİ ANA BEN BİR BAŞLADIM AĞLAMAYA GÖRMEN LAZIM NASIL SULU SULU SANKİ PARÇA KOPARDILAR BİRYERİMDEN OLUR CANIM HEPSİ GECİCEK BEBİŞLERİ KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZDA ONLARA ANLATIP ANLATIP GÜLCEZ:1rolleyes:

evet banada bişey denmiyor geçicek dimi hepsi a.s. çiçekler sana

elifciğim bende dün ikili test için gittim.bana yapılıyo dendi gittim ki yapılmıyomuş.onca hevesime mi yanayım ayaklarımın o sıcakta şiştiğine mi.bende yaptıramadım diye dün çok gergindim hala öyleyim aslında,ama eşim sağolsun destek veriyor.bişi olmıcak diye diye biraz toparladım kendimi.bugün 13+2 test geçtimi diye düşünüyorum.pztsi başka yere gitsem.çapa da bana bayağı uzak.üzülme canım benim kalbini ferah tut,artık kendi doktorluğumuzu biz yapacaz hem kendimize hem bebişlerimize.

evet durumada çok üzüldüm inş.bencede bir sorun yoktur ama insan içini rahatlatmak istiyor çapa bu konuda çok ileride diye oraya gittim git sende istersen haklısın kendi doktorumuz kendimiz olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…