2008 Aralık Anneleri

tatluşlar bende 17 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım doğrusu az kaldı anne olmamıza sayılır inşallah herkez sağ salim bir şekilde doğum yaaprda kimseye hiç bir şey olmaz

hoşgeldin çılgın bayan nasılsın. cinsiyeti bellimi.
bu arada denizlidensin sanırım denizlili bir arkadaş daha vardı zeynep_vural diye
tatlı bir kız oda onunlada tanışırsınız.

gunaydın Perihan nasılsın canım, gezmelere devam mi?
Zeynepten haberin var mi bir de bu gun doktora gidecekti ögrenebildi mi cinsiyetini acaba?

sanada günaydın canım gezmeye devam bugün öğleden sonra biyere oturmaya gidilecek yine.sabahtan banka işleri vardı onu hallettim şimdi geldim.
valla yok küstü bana sanırsam. bugün gidecekti bakalım gidip geldiğinde yazar kesin.

mesela benimkinde (16+0) ve (16+6) arası 17. hafta diye geçiyor...

superrr :dance: o zaman bizde 14 olduk :teytey:
ceninin günlüğünün 5. ayını okudunuz mu Zeynep 4'ü yollamıştı hani bende 5. yollayayım okumayan anne adayları için

17 hafta yaşındayım; anneciğim kendini görebildiği ayna denen bir şeye bakıyor, karnının büyüdüğünü söylüyor, kasıkları ağrıyormuş ve çok terliyormuş. Tabi ben önceki yaşlarıma göre daha hızlı kilo aldığımdan anneciğimde kilo alıyor. Cildimin altında yağ depoluyorum artık, kalbimle günde 30 litre kan pompalıyorum, ben de çok yoruluyorum, bazen de korkuyorum, geçen gün birisi ince uzun bir boruyla suyumdan çaldı, sonradan öğrendim ki, doktor benim suyumu test edecek, benim sağlıklı olup olmadığıma bakacakmış.

18 hafta yaşındayım; anneciğim geceleri uyuyamıyor, ben onu incitmek istemiyorum ama ben de burada sıkılıyorum ve o benimle konuşmuyor. Heeeeyyyy neden benimle konuşmuyorsun sen? Ama ben seni seviyorum. Annemin tansiyon denen şeyi düşmüş, ani hareketler yapıp, ayağa kalkmaması gerekiyormuş. Artık 210 gr. oldum anneme daha çok benziyorum. Bir de bağırsaklarım mekonyum denen bir şey yapıyor, o çok gereksiz bir şey…

19 hafta yaşımdayım; anneciğimle babacığım doktorda bir alete bakıp benim hareketlerimi seyrettiler. Ama ben büyüdüğüm için anneciğimin beli ağrıyormuş, buna çok üzüldüm. O da topuklu ayakkabılar giymemeliymiş babam öyle diyor, neden giyiyor ki. Biz de tekrar doktora gittik. Anneciğimin kalçaları ve memeleri büyüdüğü için çatlaklar oluşuyor, çatlak olduğundan dolayı da kaşıntı oluyormuş, doktor dedi ki bol sıvı almamız gerekiyormuş, bir de çatlak kremi kullanmalıymışız. Eğer cildimiz kurumazsa çatlak olmazmış. Benim çatlaklarım yok ama her yanım o tüylerle kaplandı bu da yetmezmiş gibi annemin sürdüğü çatlak kremi gibi bir şeyi o küçük ressamlar her yerime sürüyor. Bunun adı vernix imiş. Bu beni sudan korumak içinmiş, ukala küçük ressam dedi ki, biraz daha bu suyun içinde kalırsam buruş buruş olacakmışım.

20 hafta yaşıma girdiğimde beni şaşırtan başımın üzerinde çıkan saçlar oldu, onlara alışamadım bir türlü. Bu aralar karnım guruldamaya başladı, şu tatlı parmaktan mı acaba ne dersiniz? Kemiklerim çok güçlü olduğu için hareket edebiliyorum, bir de anneciğimin sesini duyduğumda o da beni duyabilsin diye bağırıyorum ama duymuyor, ben de onu tekmeliyorum böylece benimle konuşuyor. Ona boyumun 25 cm. kilomun 340 gr. olduğunu söyledim. Annem aynanın karşısında kendi kendine konuşuyor “zaman ne kadar çabuk geçiyor, karnım epey büyüdü” diyor herhalde benim onun göbek deliğiyle aynı hizada olduğumu fark etti, her yaşımda bir cm. yukarı çıkacağım, göbeğinden geçen o çizgi koyulaşmaya başladı, ama doğumdan sonra tamamen kaybolacakmış. Biz çok sağlıklıyız; anneciğim gereksiz kalori almıyor, iyi besleniyor.

gunaydin arkadaslarr herkese hayirli cumalar olsunnn
kizlar bebegim biraz once annesine tam uc defa tepme atti cook rahat hissedebildim amma kuvvetliydii normalmi bu yaa
ama ben daha once hep sol tarafimda hissediyordum simdi ise tam ortada
ama cok tatliydi yaa

selam kızlaarrr, öğle tatilinden faydalanıp bakayım dedim kızlar ne yapıyor CADIARZU

ohhh ne güzel yeni anneler katılmış aramıza, nazlıcık, çılgın bayan hoşgeldiniz aramıza a.s.

diğer hatunlar, sizleride iyi gördüm Şeniz hepinize öpücükler a.s.

MERHABA KIZLAR BEN GELDİM
BENİM İÇİN DUA EDİN BUGÜN BEBEİŞİMİ GÖRCEM İNŞALLAH BİZİM KERATA GÖSTERİR KENDİNİ HEPİNİZİ ÖPÜYORUM a.s.

Diğer kız da Yavuz'un Cansu su degil mi? Baka kızımız yok...
Bakalım benim ki gösterecek mi yarın.. Yarın da benim randevum var çok heyecanlıyım tam 5 hafta oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…