2008 Aralık Anneleri

canım kot pantolanlarımı giyemiyorum artık.oldukça sıkıyo.zaten bende fazla göbek çıkmadığından da bebişimi sıkmasın diyede giymiyorum.ama normalde giyemiyorum hayatım.sen giyebiliyomusun

Yok canım ben kaç haftadır giyemiyorum zaten ama siz Orkide ile göbüşümüz çıkmadı diyorsunuz ya manken hamişler o yüzden merak ettim

kizlarr ben geldimm
nasilsinizz elifcimm takma kafana canimm bebegin iyi yaa ona bakk
ilkiiiiiiimmmm gizz
bebegin cinsiyetini soylemedimi dr dun gittin dimi ikili testeee
sonuclari ne zaman alacannn
zeynepte daha gelmemis yaa

hosgeldinn pericimm iyilik valla bende disardaydim yeni geldim
cnm sen ilk aylarda tavuktan tiksindinmii yada ettenn

bende geldim.orkide bana tavuk deme yada et.ıyyy acayip tiksindim.hele tavuk görünce midem bulanıyo halen.orkidem dün çıkan aksiliklerden dolayı yaptıramdım testimi.geçti zaten.dün çok gergindim testimi yaptıramdım diye.aslında halen öyleyimde bebişim ve eşim bana moral veriyo.üçlü testimi yaptırcam ne yapim.bugün 13+2yiz kısss

slm aralik annisleri bende insallah ocak 2009 annesi olcam sizleride ara ara takip ediyorum bilgi almak icin sohbetiniz cok hos hele ogöbüslerinize bayildim.orkide ben tavuktan tiksintim arkadaslar benim karnim cikti normalmiya.bukadar erken cikarmiyaaaaaaaa

hosgeldinn Pericimm Iyilik Valla Bende Disardaydim Yeni Geldim
Cnm Sen Ilk Aylarda Tavuktan Tiksindinmii Yada Ettenn

Hoşgeldin Yavru Kuş.
Anam Ilk Aylar Tavuk Dendimi Başliyordum Ben öğrümelere.
Ama şimdi Okadar Gelmiyor Kötü Fakat Ben Normalde Tavuk Et Türü şeyleri çok Tüketen Biri Değilim. Ama Mecburen Eşim Zorla Yiyeceksin Diye Dikiliyor Başima.

Canim Benim Hoşgeldin. Hayirli Uğurlu Olsun.
Gazdir Tatlim Senin O Göbüş Bizdede Oldu Senin Zamaninda Hatta Arada Fazla Kaçirayim Yemeği 9 Aylik Gibi Oluyom Maşallah.

kizlar sagolun yorumlariniz icin neyse ben bebsimle yemek yemeye gideyim:sm_cool:simdi 4aylik gibi duruyom yemekten sonra 6aylik olurum:roflol::roflol:neyse aralik annisleri bebislerer iyi bakin tabi kendinizede bayyyyyyyŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…