2008 Aralık Anneleri

Kizlar Evet Mutlu Bir Gün Ama Sicaklarla Başimiz Belada Artik çok Sicak Ben Nefes Alma Problemi Yaşiyorum Artik Son Aylarimiz Allahtan Kişa Geliyor

merhaba arkadaşlar sizden ricam olacak yarından sonra tarama testi olacak sonuçlarım temiz gelsin bebişim ve benim için dua ediverirmisiniz çok korkuyorum

nazlıcık nasılsın arkadaşım.
geçen gün zeynep vuralla konuştukta senin çocukluk arkadaşı olduğunuzu söyledi.
ne kadar güzel valla burda çocukluk arkadaşını bulmak.
hiç konuşmuyorsunuzda dikkatimi çekti. hem hiç beraber onlinde olmuyorsunuz.
aynı yerdemi çalışıyosunuz.

kizlar bisey soracam size gunde kac bardak su iciyorsunuz benim doktorum gunde 2 lt icmemi soyledi ben de icmeye calisiyorum ama her 5 dk bir tavalete gitmek zorunda kaliyorum sizdede boylemi gerci bende iltihap cikmisti ama 1 haftadir cok su iciyorum gecmedimiki acaba inanin gece belki 5-6 kez tuvalete kosuyorum ne yapacam bilmiyorum yarin doktor randevum var bakalim iltihap gecmemisse malesef antibiyotik alacam gorunuse bakilirsa degisen bisey yok ya üfff

bende de aynı canım ya çok fazla su içiyorum mecburiyetten ama çok iyiymiş su içmek olsun tuvalete gitmekten zarar çıkmaz galiba bendede iltihap var çünkü sarı akıntım var günlük çamaşır değişiyorum çok fazla oluyor senindemi akıntı

CANIM AYNI YERDE ÇALIŞMIYORUZ O DENİZLİİN DIŞINDA BİR KÖYDE OTURUYO EVLENİNCE ORAYA YERLEŞTŞ BEN MERKEZDE OTURUYORUM GENELLİLKE MSN TELEFONDA KONUŞTUĞUMUZ İÇİN SİTEDE PEK KONUŞMUYORUZ CANIM a.s

SİTEDE COK GEÇ YAZIŞIYORUZ DİYE MSN YAZIŞYOZ KIZLAR ŞİMDİ GENE ONUNLA KONUŞTUM BİZİM ARKADAŞ OLUPTA KONUŞMAMAMIZIN MĞMKÜN DEĞİL DEDİLER DEDİM GÜLDÜ ŞİMDİ ODA YAZIYOR BEKLEYİN KIZLARRRRRRRR:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…