2008 Aralık Anneleri

evet arada bendede oluyo sari akinti hergun duzenli ped degistiriyorum bende cnm

KIZLAR BİZ NAZLIYLA 14 SENELİK ARKADAŞIZ EVLENMEDEN ÖNCE YEDİĞİMİZ İÇTİĞİMİZ AYNI İDİ SONRA O BENDEN 4 SENE ÖNCE EVLENDİ DENİZLİYE 30 DK BİR KÖY VAR EŞİ ORALI ORAYA YERLEŞTİ ESKİSİ GİBİ SIK SIK GÖRÜŞEMİYORDUK AMA TELEFONLA KONUŞUYORDUK BİZ NAZLIYLA AYNI GÜN HAMİLE OLDUGUMUZU ÖGRENDİK VE AYNI GÜN DOGUM YAPICAZ ALLAH NASİP EDERSE ONUNLA MSN KONUŞURKEN BU SİTEDEN BAHSETTİM ODA MERAK ETTİ SONRA NAZLIYIDA BU SİTEYE ÜYE YAPTIK AMA SİTE YAVAŞ OLDUĞU İÇİN MSN KONUŞIYORUZ YADA TELEFONDA CANLARIM İŞTE NAZLIYLA BİZİM HİKAYEMİZ:1rolleyes:

perihancım iyiyim canım sağol evet zeynebin söyledi doru 14 yıllık doslumuz var halada görüşü yoruz canım çok iyi bir dostur zeynep birde şimdi sizler ve bebişler var yeni arkadaşlarım

tşk ederim şen cim.. zekai tahir hastenesi. nüvir birgili.. kadın benim baştan ayağa herşey
me baktırdı.. tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…