- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.221
ilk önce Arkadaşlar Zeyneple Yaklaşık 14 Senelik Doslumuz Var Zeynepcim Ayrıca Senide Cok özledim Canım
bende de aynı canım ya çok fazla su içiyorum mecburiyetten ama çok iyiymiş su içmek olsun tuvalete gitmekten zarar çıkmaz galiba bendede iltihap var çünkü sarı akıntım var günlük çamaşır değişiyorum çok fazla oluyor senindemi akıntı
yaptırırsan çok sevinirim ben anlamnmıyorum nasıl yapıldığını a.s.
evet arada bendede oluyo sari akinti hergun duzenli ped degistiriyorum bende cnm
lora meraba canım sen kaç haftalık hamilesin
BHK canım teşekkür ederimmmmmmmmmmm kardeşimmmmmm
nurgüncüm, çokk geçmiş olsun canım...allah bebişini ve seni korusun, acil şifalar versin inşallah...
bende ankaradayım, merak ettim, hangi hastane ve doktora gidiyorsun???en son gidip memnun kaldım dediğin (sanırım bayan) doktor kim? fırsat bulurda yazarsan sevinirim...
sevgiler...
perihancım iyiyim canım sağol evet zeynebin söyledi doru 14 yıllık doslumuz var halada görüşü yoruz canım çok iyi bir dostur zeynep birde şimdi sizler ve bebişler var yeni arkadaşlarım
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev364pr___.png
cnm bu adresi kontrol panelindeki detay bilgilerinizi duzenleyin bolumunde en alttaki boy kilo cizelgesine yapistir tamamdir cnm takildigin bisey olursa sor cnm
bhk canım hayırlı sonuçlar gelsin dedin için güzelim
lora15+6 haftalık canım takvim nasıl yapıcam yardımcı olurmusun
TŞK EDERİM LORACIM OLDUMU ACABA DENEME YAPIYORUM a.s.BUNLAR SANA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?