2008 Aralık Anneleri

nurgüncüm, çokk geçmiş olsun canım...allah bebişini ve seni korusun, acil şifalar versin inşallah...
bende ankaradayım, merak ettim, hangi hastane ve doktora gidiyorsun???en son gidip memnun kaldım dediğin (sanırım bayan) doktor kim? fırsat bulurda yazarsan sevinirim...
sevgiler...

merhaba annişlerim...
kocam maç izliyor.
çok canım sıkıldı ya..
ne zaman bitecek bu euro 2008..
fenalık geldi artık bana maçtan da maç muhabbetinden de...tatlicadiarzu

kızlar göbek deliği etrafında ağrısı olan oluyormu hiç?

evett yaa ben suan 15 haftalık falanım ortalam günde en az 3-4 kez şiddetli ama kısa süreli göbek deliğim sanki içerden asılınıyomuscasına ağrıyo daha doğrusu sızlıyo biran elim ayağım kesiliyo gibi oluyo ama hemen geçiyoo.böyle bişeymi seninkide arkadasıCADIARZUmdada vardı herhalde normaldir...

bhk her akşam türkiye maçı olsa ne güzel izleriz seviniriz ama tanımadığmız yabancı takımları izlemek sıkıcı benimkide izliyoo.arada da çay servisi istiyo beyfendii :)

kızlar her iki göğsümde çok şiş yani neredeyse hamile olduğmu öğrendiğimden beri şiş.ve sanki nöbetleşe bi sağ bi sol nasıl zonkluyo arada daynamadım bugun buz falan yaptım ama uzun sürmüyo geçiyo bir süre sonra yine oluyo.sizdede benzer seyler oluyomu

kızlar benimde canım sıkılıyor.kocişim yok evde çalışıyo geç gelecek sanırım.uuff tvde bişi de yok.siz ne yapıyosunuz bakim.bhk burdamısın canım

ceyrem valla ilk haftalarda öyleydide şimdi okadar kalmadı be canım benim.bende kontrol ediyorum arada.şiş ama aşırı değil.olsun canım iyidir yaa.bırak boşver gıı sal gitsin:1rolleyes:
bende akşam yemek yiyodum bişi.anam bir çıkardım.benim bebişim sevmiyor o yemeği,bunu anladım artık.ne zaman yesem ardından mutlka çıkarıyorum.ısrarla anasına tepki gösteriyo istemiyorum diye.:roflol:

ceyremcim evt aynen öyle bir ağrı ama bugünkü epey bi uzun süreli oldu...bende korktum tabi ve dr umu aradım birşey olmaz dedi ağrı kesici içmemi istedi...

gunaydin kizlar oncelikle nurgun sana cok geçmiş olsun Allah saglıkla bebegine kavuşmayı nasip etsin..
Doktora gitmiş bebişini görmüş arkadaslar gözünüz aydın Zeynepcim senin de cok gozunaydin çok sevindim canım.
Ben de Cumartesi gittim doktora bebişimi gördüm acaip büyümüş hıçkırdı durdu çok hareketliymiş doktor yandin sen bununla dedi ve cinsiyeti de erkek sanırım ama daha çok ufak sakın kimseye soyleme bir daha ki gelişinde kesinleşir dedi... Tabii ben dayanamadim herkese söyledim.
İkili testimizi yaptık o da haftasonu çıkacakmış bebegi görünce o kadar heyecanlandim ki ne kilosu kaldı aklımda ne kalp atışı sayısı sadece boyu 6,7cm o da fotoğrafının altında yazıyor...

selamlar güzel anneler, bebeğini gören arkadaşlar adınıza çok sevindim.. darısı başımıza..

selam adamel senin bebişinin cinsiyeti belli oldu mu?

aslında gitsek belki söyler ama temmuzda gideceğiz canım

ben de çok merak ediyorum bir gün rüyamda kız bebek bir gün erkek bebek görüyorum

sağlıklı olsun da ben merak edeyim önemli değil

neyse ki az kaldı temmuza

evet pek bir şey kalmamış. aslında merak etmesi çok güzel bence.. bana rüyaların çıktığını söylerlerdi, bende de tuttu. ben öğrenmeden kısa bir süre önce rüyamda kız bebek emzirdiğimi görmüştüm, sonra dr. kızınız olacağını biliyor musunuz dediğinde hiç şaşırmadımyerimseniben

1 hafta önce rüyamda ultrasonda erkek bebek diyorlardı
dün gece kız bebek diye gördüm

cinsiyeti değil de adlarını rüyamda görüyorum bende:roflol:

erkek bebeğe ahmet, kız bebeğe elif diyordum
hayırdır inşallah:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…