- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.181
slm kızlar nasılsınızzz
iyiyiz elif sen nasılsın, bebişin nasıl?
gunaydin kizlar oncelikle nurgun sana cok geçmiş olsun Allah saglıkla bebegine kavuşmayı nasip etsin..
Doktora gitmiş bebişini görmüş arkadaslar gözünüz aydın Zeynepcim senin de cok gozunaydin çok sevindim canım.
Ben de Cumartesi gittim doktora bebişimi gördüm acaip büyümüş hıçkırdı durdu çok hareketliymiş doktor yandin sen bununla dedi ve cinsiyeti de erkek sanırım ama daha çok ufak sakın kimseye soyleme bir daha ki gelişinde kesinleşir dedi... Tabii ben dayanamadim herkese söyledim.
İkili testimizi yaptık o da haftasonu çıkacakmış bebegi görünce o kadar heyecanlandim ki ne kilosu kaldı aklımda ne kalp atışı sayısı sadece boyu 6,7cm o da fotoğrafının altında yazıyor...
1 hafta önce rüyamda ultrasonda erkek bebek diyorlardı
dün gece kız bebek diye gördüm
cinsiyeti değil de adlarını rüyamda görüyorum bende:roflol:
erkek bebeğe ahmet, kız bebeğe elif diyordum
hayırdır inşallah:asigim:
çin takvimine göre cinsiyeti tutan varmı aranızda kızlar
evet benimki tuttu cnm heryerde erkek diyordu ve erkekim olacak kismetse:teytey:
gunaydin ademelcim yavuz hakli cnm bende ruyamda bugune kadar hep erkek gormustum ama hep tersi cikar dediler bana ama oyle degilmis megerse ben yuzunu bile goruyodum oglumun tipki babasi gibiydi isallahta oyle olur saglikli olsunlarda gerisi hep gelir cnm ruyalarina guven derim
goldgelbcim hayirli olsun cnm demek seninkide buyuk ihtimalle erkekmis he valla aralik annelerinin cogu kaynana olcaga benziyor valla artik kiz cocuklarinida yavas yavas duyalimki bizde gelinlerimizi secelim artik demi ama :dance::dance:
merhaba Tatlı Annelerim....
Inş Herkes Iyidir..
Haftaya Başlamak Güzel Bişey...
Sanada Merhabaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?