2008 Aralık Anneleri

iyiyiz elif sen nasılsın, bebişin nasıl?

tşk iyiyim bende ;bebişimi geçen hafta 2'li test için gitttim ama pek göremedim ama iyi sanırım bugün tekrar burda özel bir hastane var oraya gidip hem bebeğime bakıcam hemde dr.la konuşucam ikili testimide 1 hafta sonra alıcam çok heyecanlıyım :dance:

goldgelbcim hayirli olsun cnm demek seninkide buyuk ihtimalle erkekmis he valla aralik annelerinin cogu kaynana olcaga benziyor valla artik kiz cocuklarinida yavas yavas duyalimki bizde gelinlerimizi secelim artik demi ama :dance::dance:

gunaydin ademelcim yavuz hakli cnm bende ruyamda bugune kadar hep erkek gormustum ama hep tersi cikar dediler bana ama oyle degilmis megerse ben yuzunu bile goruyodum oglumun tipki babasi gibiydi isallahta oyle olur saglikli olsunlarda gerisi hep gelir cnm ruyalarina guven derim

sağol canım da hangisine inanacağımı şaşırdım:roflol:
aslında daha çok erkek bebek görüyorum ama 2 seferdir kız bebek gördüm
rüyalarımında maşaallah var
her gün 3-4 tane görmeden kalmıyorum:roflol:

goldgelbcim hayirli olsun cnm demek seninkide buyuk ihtimalle erkekmis he valla aralik annelerinin cogu kaynana olcaga benziyor valla artik kiz cocuklarinida yavas yavas duyalimki bizde gelinlerimizi secelim artik demi ama :dance::dance:

valla oyle bana herkes o kadar cok kız kız kesin kiz demişti ki erkek olabilir deyince doktor çok şaşırdım... Dogrusu saglıklı sıhatli ailesine hayirli olsun da Şeniz

bende iyiyim tatlım. ne olsun dün biraz temizlik yaptım hemde akşam can sıkıntısına
yorgunluk var biraz başkada birşey yok.
hepimizde ayrı bir telaş dimi çok güzel bu duygular ne diyeyim ben daha.

günaydın canlarım benim.ben bugün yine tembellik yaptım geç kalktım.gece uyuyamadım sıcaktan döne döne mafoldum yatakta.iyisiniz dimi bugün.
benim takvimim ilerlemiş kızlar ne sevindim anlatamam.bende bu ayın sonunda gidicem dr.aslında temmuzda da ben dayanamıyorum.benimkide gösterse kendini inş.kendime hemen gelin yada damat seçecem.peroşum canım tosunumuz iyi dimi

ilkimcim tosunumuzun keyfi yerinde maşallah. çok uslandı artık annesinin miğdesinide bulandırmıyor.
sen nasılsın senin tosun nasıl bakem.

benim ki dün üzdü beni.bide güldürdü yavrum yaa.şimdi söylemiyim burda.bi yemek var bende severim onu ne zaman onu yesem yediysem hep çıkardım.dünde yedim anam çıkardım.benim ki ısrarla ben bunu sevmiyorum dedi,çıkarttırdı bana.bazen üzüyo annesini dötünü yicem ben onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…