2008 Aralık Anneleri

kizlar nasilsiniz allah askina diyin benim gibi etten asiri tiksinen oldumu ozellikle tavuk etinden
offf yaaa dr umda israrla beyaz et yiyeceksin haftada bir siyah et diyorr
napicam ben yaa

selam orkide balık ye canım çok daha faydalı
ben 13 haftada toplam 3 kilo almışım ilk 8 hafta hiç kilo almamıştım son 5 hafta da 3 kilo almışım
doktorum çok kızdı böyle olmaz dedi kızlar sizde durumlar nasil?

canım ya ben tiksindim ben.hemde ikisinden.önüme serseler hayatta yiyemem.gördüğüm anda bile kusasım geliyor.balık ye canım herşeyin yerini dolduruyo valla.takma kafaya ya,yiyemiyorum diye.benimde yemem lazım ama olmuyor işte olmuyor.ıyyyy

ilkim hayaatim cok sagol
gold sagol cnm benim
kizz sen ucuyosunn dur hele daha alti ay var onumuzdee
ben sanirim 500 gr almisim ((

kızlar aynıyız takvimimiz maşalllah beraber adımlıyor.goldgelb valla bu zamana kadar 1kilo aldım ben canım.yakın zamanda da tartılmadım.artık kafaya takmamaya başladım ne yapim.yoksa çok kötü olcam.göbişde ne zaman çıkarsa artık,yavaş yvaş çıkmaya başladı küçük meleğim.ama kilo alabilirim inş.

evet ben gercekten uçtum varsa yoksa börek çörek hamur çamur
Canım hep onları çekiyor, midemin bulantısını onlar bastırıyordu ama artık dikkat edecegim... Yürüyüş yapacagım vakit buldukça

gercekten cok kilo almissin cnm simdiden bu kadarsa 9 ayini dusunemiyorum senin az ve oz ye cnm ben mesela 13 haftada 60 gr almisim54 kiloyla basladim 54.60 kilo olmusum anlayacagin isallah hepte boyle gider gerci istahim baya acildi bende buyuk konusmayim en cokta tatli seyler cikolatalar yemeye basladim ama ne yapayim cok canim cekiyor hayirlisi bakalim artik

orkidem canım benim.bak seninle iştah sorunumuzda aynı galiba.ama bende yiyemiyorum.söylemesi ayıp geçende bir topluma girdim tavuk et felan vardı.ye ye diye bir ısrar ettiler.anam yiyim dedim,herkesin içinde çıkarttım.hiç sıkma canını ben artık ne zaman ağzıma sokarım bilemem.balık ye canım balık.arada balığı bari tüketelim

hıh lorada geldi.kadro tamam oldu işte:sm_cool:

evet cnm geldim iste basiniza heheh bende bol bol temizlik yaptim bugun sildim süpürdüm toz aldim banyo wc falan temizledim uzun suredir yapmamistim hic icime sinmiyordu kendimi yormadan dinlene dinlene yapiverdim ohhh simdi cok rahat icim mis gibi oldu evim allahima bin sukur :teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…