- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.301
ben bugün öğrendim kızlar Allahın izniyle bir oğlum olacak.bu arada 15.haftamdayım.
herkese merhaba..uzun zamandır sizi izliyodum...bugün katıldım artık aranıza....benimde bir oğlum olacak....
herkese merhaba..uzun zamandır sizi izliyodum...bugün katıldım artık aranıza....benimde bir oğlum olacak....
orkidem snin bu telaşın öldürecek beni.canım ben 1-2kere hissettim valla.yada ben tam hissedemiyorum.yani tahminince benimde öyle canım benim.
kizlar bisey soracam size
hani bebek hareketlerini erkenden hissedenler lora sen vardin herhalde canim bi kac kisi daha vardi ama hatirlayamiycamm
iste siz ne siklikla hissediyorsunuz benim bazen bir haftayi falan buluyor bu normalmi
canım benim günaydın.:1hug:etkilenme canım böyle rüyalar malesef oluyor bende aynı senn gibi bu gece rüya maduru oldum:çok üzgünüm:.izlediğim diziden etkilenip kocamnın beni aldatmış gibi gördümkizlar oncelikle herkese gunaydin herkes benim mesajimi yazdigim saate bakacak evet iki sebepten sabahin 6sinda kalktim birincisi doktor randevum var ikinciside cok kotu bir ruya gormemdi kizlar cok huzursuz oldum bu ruyadan ya hic uyuyamadim sirf bu yuzden.ruyam soyleydi;
teyzemlerin evindeymisim herkesle otururken birden eski pantolonumu giydigimi farketmisim yani hamile olmadan onceki pantolonumu.sonra demisim kendi kendimi allah allah niye bu pantolonumu giymisimki gidip kendi hamilelik pantolonumu giyayim bari.sonra bir bakmisim tuvalette asiliymis o pantolon ama aramizda bir kesilmis agac duruyordu ve ben o agactan alamiyormusum pantolonumu hamileymisim ve agacta yuksek cikamazmisim ustunden diye.annemi cagirmisim ve soylemisim anneme. annem alacakmis bana ve orada hemen uyandim.
ya iste cok kotu bir ruya degilmi kizlar cok korkuyorum agac kesilmesi hayirli bisey degil kafamdanda cikaramiyorum birturlu bu ruyayi cok kotuyum kizlar cokkkkkk:1no2::1no2::1no2:
kizlar oncelikle herkese gunaydin herkes benim mesajimi yazdigim saate bakacak evet iki sebepten sabahin 6sinda kalktim birincisi doktor randevum var ikinciside cok kotu bir ruya gormemdi kizlar cok huzursuz oldum bu ruyadan ya hic uyuyamadim sirf bu yuzden.ruyam soyleydi;
teyzemlerin evindeymisim herkesle otururken birden eski pantolonumu giydigimi farketmisim yani hamile olmadan onceki pantolonumu.sonra demisim kendi kendimi allah allah niye bu pantolonumu giymisimki gidip kendi hamilelik pantolonumu giyayim bari.sonra bir bakmisim tuvalette asiliymis o pantolon ama aramizda bir kesilmis agac duruyordu ve ben o agactan alamiyormusum pantolonumu hamileymisim ve agacta yuksek cikamazmisim ustunden diye.annemi cagirmisim ve soylemisim anneme. annem alacakmis bana ve orada hemen uyandim.
ya iste cok kotu bir ruya degilmi kizlar cok korkuyorum agac kesilmesi hayirli bisey degil kafamdanda cikaramiyorum birturlu bu ruyayi cok kotuyum kizlar cokkkkkk:1no2::1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?