2008 Aralık Anneleri

Merhaba

İyi akşamlar,kızlar ve bebişler nasılsınız?Güzel haberleriniz takip ediyorum.Pek yazmasam da yazdıklarınızı okuyorum.
Ben çok sıkıldım,bunaldım,yoruldum,avazım çıktığı kadar çığlık atmak istiyorum.Yorulduuummm,stress altındayım.Uffffff yeter diyorum ya yeterrrr...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookklava:klava:Sukûnet içinde, sakin,dingin,huzurlu ve ferah olmak istiyorum artık.Hayat biraz mola diyorum.Bari şimdi lütfet diyorum! kafamçokkarıştı
Ne güzel 22 haziran pazar günü 14. haftamız başladı.Zaten çok zor bir dönem geçiriyorum.Yeme sorunu yetmezmiş gibi uykusuzluk da var,bunlardan dolayı bebişimi sağlıklı büyütememe korkusu,tedirginliği yetmezmiş gibi bir de bu stress,üzüntü yeter diyorum.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı Sizleri de sıkmak,bunaltmak istemiyorum ama gına geldi artık.Şu saatte bunların harici pişmanlıklarım ve daha fazlası var. Yaşadığım, hissettiğim ve düşündüğüm.Zaten çok hassas,duygusal,kırılgan oldum.Hemen ki ağlıyorum,hüzünlüyüm.İletişimsizlik de had safhada.Bebeğimi de incitiyorum ve bunun üzüntüsü,pişmanlığı,suçluluğu da had safhada.
Bir daha bu günlerimi yaşayamacağım iyi biliyorum.Yaşasam da bu yaşımda olmayacağım,ve her birinin yaşattıkları farklı.Oysa ki ben;evladımla bu ayların,haftaların, günlerin hayrını,huzurunu,güzelliğini,özelini bebeğimle birlikte yaşamak istiyorum.Bu güzelliklerin keyfini sürmek istiyorum.Çok şey mi istiyorum,bekliyorum?senağlama

Sizlerde de bu şekilde mi? Ben daha fazla serilmeden,sulanmadan en iyisi bebişimle gideyim.Sadece yüreğimi,içimi aksettirmek,paylaşmak istedim.
Sizleri öpüyoruz.Sevgiler a.s.

Merhaba

Maşallah,ne güzel cinsiyetler de iyice belli olmuş.ALLAH(C.C)herkesin evladını hayırlı etsin inşallah.Hayır,huzur,sağlık ve güzellik içinde sevdiklerinizle yaşatsın.Bizler henüz öğrenemedik.Hayırlısı olsun.Dr. kontrol için gün,randevu da vermemiş.Hayırlısıyla 22 Haziran pazar günü 14.hafta da başlamış oldu.Eşim hiç umursamıyor zaten;''öğreneceğiz de ne olacak yani?Geç öğrenelim şart mı gidip hemen öğrenmek? '' diyor.Hİç heves bırakmadı zaten.:1no2:senağlamaklava:
Hayırlısıyla olmayanlara da,hak edenlere de rabbim bu güzelliği yaşatsın(amin). Sevgiler a.s.

maydonozcum canım inan bu duyguları ben ve birçok arkadaşımız paylaşıyor
ama allahın izniyle en güzel şekilde bebeklerimizi büyütücez vatana millete hayırlı bir vatandaş yapıcaz.
düşünsene annelerimiz annanelerimiz babannelerimizin işi daha zormuş makinada yokmuş.hem çocukla hem yemekle hem ev işi ham bağ bahçe vs vs daha bir çok iş.allaha şükürler olsunki biz rahatız.çoğumuzun eşi anlayışlı bir telefonla yanımıza koşarak gelecek sevdiklerimiz var.allah razı olsun.eğer duygularınla kendin başedemeyeceksen bir psikologa gitmeni tavsiye ederim arkadaşım.çok öpüyorum a.s.

herkese merhaba..uzun zamandır sizi izliyodum...bugün katıldım artık aranıza....benimde bir oğlum olacak....

kizlar bisey soracam size
hani bebek hareketlerini erkenden hissedenler lora sen vardin herhalde canim bi kac kisi daha vardi ama hatirlayamiycamm
iste siz ne siklikla hissediyorsunuz benim bazen bir haftayi falan buluyor bu normalmi

orkidem snin bu telaşın öldürecek beni.canım ben 1-2kere hissettim valla.yada ben tam hissedemiyorum.yani tahminince benimde öyle canım benim.

orkidem snin bu telaşın öldürecek beni.canım ben 1-2kere hissettim valla.yada ben tam hissedemiyorum.yani tahminince benimde öyle canım benim.

sırnaşık şeysırnaşık şey cok pimpirikliyim dimii
ay napiyim aslinda bebek hareketlerimi diye suphe ettim hani gercekten bebeginhareketimiydi yoksa baska biseymii
ya hani bebek hareketiysee cook az siklikla hissettimde ondan dedim kissyerimseniben

maydonozcuğum nedir seni böyle sıkıntıya sokan.haamilikten ileri gelen bir bunalım mı sıkıntı mı yoksa.umarım öyledir canım.rabbim başka dert vermesin.sıkma tatlı canını bukadar,hepimiz bunalımdayız aslında ,mesela bende öyleyim ama iyi olmak zorundayız bebişlerimiz için.öpüyorum canım kendini hiçbişi için üzme.sdece yavrunu düşün

orkidem bende aslında telaş ediyorum.sanırım biz aralık hamişlerinin en garibiyiz baksana.bizim bebişler çok uslular,ne kendilerini gösteriyolar hemencicik nede hissettiriyolar.ama korkyuom valla bi an olcak bizimkiler güm güm tekmeliyecekler karnımızı kıss inş.ay allahım ogünleri nasip etsin bizede hepimize.biz fazla efamlıyız beee

ilkimcim insallah tekmelerinide hissederizz hickiriklarinidaa
kizlar gunler biran once gecsin istiyorum bebek kokusuyla yasamak istiyorum allahin izniylee
sen ne zaman gidiyosun ilkimm

kızlar her gebelikte hissetme zamanı farklı olur mutlaka ben daha pazar günü hissettim elim karnımdayken hissedebiliyorum ama karnımda değilken anlamıyorum.
bazen elimkarnımdayken nerde oluğu elime geliyor tabi hangi tarafı neresi bilemem :)) a.s.

kizlar bisey soracam size
hani bebek hareketlerini erkenden hissedenler lora sen vardin herhalde canim bi kac kisi daha vardi ama hatirlayamiycamm
iste siz ne siklikla hissediyorsunuz benim bazen bir haftayi falan buluyor bu normalmi

genelde hergun hissediyorum cnm ama bazen iki gune bir hissediyorum fenerbahcemineninde dedigi gibi herkesin hisstme zamani farklidir bana herkes erkek bebek cabuk hissedilir derlerdi hatta bizimkilere soyledigimde seninki kesin erkek diyorlardi ama tabi yine kocakari isleri bunlar.gerci eskilerin bildikgi birsey vardir belkide gercekten:uhm:

kizlar oncelikle herkese gunaydin herkes benim mesajimi yazdigim saate bakacak evet iki sebepten sabahin 6sinda kalktim birincisi doktor randevum var ikinciside cok kotu bir ruya gormemdi kizlar cok huzursuz oldum bu ruyadan ya hic uyuyamadim sirf bu yuzden.ruyam soyleydi;

teyzemlerin evindeymisim herkesle otururken birden eski pantolonumu giydigimi farketmisim yani hamile olmadan onceki pantolonumu.sonra demisim kendi kendimi allah allah niye bu pantolonumu giymisimki gidip kendi hamilelik pantolonumu giyayim bari.sonra bir bakmisim tuvalette asiliymis o pantolon ama aramizda bir kesilmis agac duruyordu ve ben o agactan alamiyormusum pantolonumu hamileymisim ve agacta yuksek cikamazmisim ustunden diye.annemi cagirmisim ve soylemisim anneme. annem alacakmis bana ve orada hemen uyandim.

ya iste cok kotu bir ruya degilmi kizlar cok korkuyorum agac kesilmesi hayirli bisey degil kafamdanda cikaramiyorum birturlu bu ruyayi cok kotuyum kizlar cokkkkkk:1no2::1no2::1no2:

canım benim günaydın.:1hug:etkilenme canım böyle rüyalar malesef oluyor bende aynı senn gibi bu gece rüya maduru oldum:çok üzgünüm:.izlediğim diziden etkilenip kocamnın beni aldatmış gibi gördüm klava:gerçek gibiydi yaa çok kötü oldumm..ama bunları durmadan düşünüp bebişlerimizi üzmeyelim yazık onlara:icecream:.gün ne güzel başiladı.çok şükür sağlıklıyız.gurur verici birşey yaşıyoruz hamileyiz.daha ne olsun canım dimi ?:teytey: a.s. çok öpüyorum canım:1hug:

canım bence bu rüyayı görme sebebin bugün dr gidecektin diye bebişi düşündün uyurken bence o yüzden gördün aklına kötü şeyler getirme canım hadi bakalım ne güzel her hafta bebişini görüyon bende cumaya kadar 1 gün gidecem bakalım hangi gün ama belli değil

herkese günaydıııınnn
nöbetten çıktım geldim
çok yorgunum aslında ama biraz dünya yüzü göreyim dedim:roflol:

loracığım üzülme bende ne rüyalar görüyom bir bilsen annelik işte böyle birşey rüyalarda başladı bile endişelerimiz
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

bende de elimi karnıma koyunca seyirme gibi kalp atışı gibi birşey oluyor
bahsettiğiniz şeyler bu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…