2008 Aralık Anneleri

ilkimcim bende sizin aksinize et yemege bayiliyorum hamileligimin basindan beri tek yiyebildigim yemekti et yemekleri valla halada oyle benim kerata eti sevecek sanirim siz simdiden hazirlikli olun hehe cocuklariniz eti cok sevmiyecek heralde saka saka tabi alaksi yok

kendini yormadan yap canım.bende yavaş yavaş yapıyorum.tosunumuz yorulmasın kıs annesi.bende bu ayın sonunda gidicem dr.inş.cinsiyeti belli olur ya.

kendini yormadan yap canım.bende yavaş yavaş yapıyorum.tosunumuz yorulmasın kıs annesi.bende bu ayın sonunda gidicem dr.inş.cinsiyeti belli olur ya.

valla aslinda ne kadar yorulmadim desemde az bisey yoruldum napiim ay sonunada biseycik kalmadi cnm isallah gonlunden ne geciyorsa o olur cnm en cok kizmi olsun erkekmi ama politik cevap verme tabiki saglikli olsun farketmez ama en cokkkkkkkkk

loracim ben normladee eti cook severdimm
hele hele tavugu
amaa artik tavuk etini gormeye bile tahammulum yokkkk
ne biliyim istee ama ben enn cok bulantilarin nasladigi donemde misafirim gelecekti ona tavuk pisirmistimm
sanirim bana olan ogun olduuu
ilkin seninle ayniyiz canim lora bizden iki gun falan kucuk ama
maasallah erkenden ogreniverdi cinsiyetinii
loracim ne kadarlikken ogrenmistinn

canim benim erken ogrenmemin sebebi 4 boyutlu ayrintili ultrasona girmemdi sizde belki girseniz ogrenirsiniz ben 12+3 tu ogrendigimde.yani kendi kadin doktorumabir gun once gitmistim doktorum gorememisti ama ozele ikili test icin gittigimde soyledi doktor ense kalinligini falan olctu herseyine bakti cok sukur hersey iyi cikti en son cinsiyetini soyledi tabi heyecandan catliyordum ve yuzde 90erkek dedi

evet loracığım.benim de tosunum olcak.başından beri içime doğuyor.eşim kız kız dyip duruyor.bakalım görcez.ben şimdikten yazdırdım cinsiyetinilaelaelaelaelae

gelsin tosunlar allah allahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
her taraf tosun olacak kızlar aralıkta amanda aman ne kadar güzel:dance:
:teytey: :sm_cool: :teytey: :dance:

evet loracığım.benim de tosunum olcak.başından beri içime doğuyor.eşim kız kız dyip duruyor.bakalım görcez.ben şimdikten yazdırdım cinsiyetinilaelaelaelaelae

genelde babalarin dedigi dogru cikiyor ha sana soyleyim bende hep kiz diyodum esim erkek diyordu ben bilmezmiyim yaptigim seyi diyodu hehehe ama hayirlisi cnm isallah gonlunden gecen olur artik ogrenin su cinsiyetleri ya ben bile merak edyorum valla

ay canım benim inş.ya.ya ben kız çok istiyorum,sağlıklı olsunda tek isteğimiz bu zaten.elim hep mağzalarda kız kıyafetine gidiyor.off lora ellerim ayaklarım şişiyor sıcaktan.ben biraz uzanayım canım akşama görüşürüz canım öp seni tosununudananiknanika.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…