- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.321
kizlar oncelikle herkese gunaydin herkes benim mesajimi yazdigim saate bakacak evet iki sebepten sabahin 6sinda kalktim birincisi doktor randevum var ikinciside cok kotu bir ruya gormemdi kizlar cok huzursuz oldum bu ruyadan ya hic uyuyamadim sirf bu yuzden.ruyam soyleydi;
teyzemlerin evindeymisim herkesle otururken birden eski pantolonumu giydigimi farketmisim yani hamile olmadan onceki pantolonumu.sonra demisim kendi kendimi allah allah niye bu pantolonumu giymisimki gidip kendi hamilelik pantolonumu giyayim bari.sonra bir bakmisim tuvalette asiliymis o pantolon ama aramizda bir kesilmis agac duruyordu ve ben o agactan alamiyormusum pantolonumu hamileymisim ve agacta yuksek cikamazmisim ustunden diye.annemi cagirmisim ve soylemisim anneme. annem alacakmis bana ve orada hemen uyandim.
ya iste cok kotu bir ruya degilmi kizlar cok korkuyorum agac kesilmesi hayirli bisey degil kafamdanda cikaramiyorum birturlu bu ruyayi cok kotuyum kizlar cokkkkkk:1no2::1no2::1no2:
kızlar günaydın dün dr.gittim dr.erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi.bebişimi gördüm süreklü zıplıyor tekme atıyordu.çok duygulandım izlerken ALLAH'ım müthiş bir duygu bu
günaydın kıslaaarrrrr Şeniz
gözün aydın canım. maşallah hareketli olacak galiba yeğenimiz
ne güzel yavaş yavaş herkes öğrenmeye başladı cinsiyetleri! Bakalım benimkiler ne olacak :uhm:
evet canım seninkilerle benim ki aynı
temmuzda gideceğim ben sen ne zaman gideceksin:uhm:
canım bence bu rüyayı görme sebebin bugün dr gidecektin diye bebişi düşündün uyurken bence o yüzden gördün aklına kötü şeyler getirme canım hadi bakalım ne güzel her hafta bebişini görüyon bende cumaya kadar 1 gün gidecem bakalım hangi gün ama belli değil
:çok üzgünüm: benimki de temmuzda. 7'sinde. nasıl bekleyeceksem artık:çok üzgünüm:
Cinsiyetleri için değilde, çok özledim bebeklerimi. onların o hareketli hallerini görmek istiyorum biran önce
Senin cinsiyet bellimiydi canım?
günaydın kıslaaarrrrr Şeniz
gözün aydın canım. maşallah hareketli olacak galiba yeğenimiz
ne güzel yavaş yavaş herkes öğrenmeye başladı cinsiyetleri! Bakalım benimkiler ne olacak :uhm:
herkese günaydıııınnn
nöbetten çıktım geldim
çok yorgunum aslında ama biraz dünya yüzü göreyim dedim:roflol:
loracığım üzülme bende ne rüyalar görüyom bir bilsen annelik işte böyle birşey rüyalarda başladı bile endişelerimiz
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
bende de elimi karnıma koyunca seyirme gibi kalp atışı gibi birşey oluyor
bahsettiğiniz şeyler bu mu?
ddemedi canım yaa bekleyecem artık
bende sanırım 3 temmuz gibi giderim
annem gelecek yanıma o da merak ediyo torunu görmek istiyor
bende çoook özledim zor tutuyom kendimi gidip görmemek için
bir de rüyamda hep ultrasona giriyom iyice taktım kafaya
bazı rüyalarım çok korkunç oluyo ama:çok üzgünüm:
kizlar Hepinize Cok Tesekkur Ederim Bana Cok Moral Verdiniz.simdi Geldim Doktordan Allaha Sukur Hersey Yolundaydi.iltihabim Vardi O Bile Bitmis Sukur Bebisim Yine Hareketliydi Ellerini Ve Ayaklarini Salliyodu Askim Benim.bu Gidisimde Herseyi Tek Tek Sordum Doktoruma.disciye Gidecem En Yakin Zamanda.havuzada Girebilirmisim Istedigim Zaman Hicbir Tehlikesi Yokmus.magnezyum Ve Folikasite Devam Edecekmisim.hersey Yolunda Yani Allahima Binlerce Cok Sukur Doktoruma Ayrintili Ultrsona Girdigimiz Resimleri Gosterdik.sordum Sizce Bebisimin Cinsiyeti Ne Dedim.oda Hemen Sordu Diger Doktor Ne Dedi.dedim Ilk Siz Soyleyin Erkek Dedi Evet Dedim Oda Oyle Soyledi Ama Yinede Simdien Bisey Satin Almayin Dedi.ultrasondada Pipisini Gorduk Oglusumun Ama Doktor Kesin Emin Olmak Istiyor.iste Benden Boyle Sizlerden Ne Haber
kizlar hepinize cok tesekkur ederim bana cok moral verdiniz.simdi geldim doktordan allaha sukur hersey yolundaydi.iltihabim vardi o bile bitmis sukur bebisim yine hareketliydi ellerini ve ayaklarini salliyodu askim benim.bu gidisimde herseyi tek tek sordum doktoruma.disciye gidecem en yakin zamanda.havuzada girebilirmisim istedigim zaman hicbir tehlikesi yokmus.magnezyum ve folikasite devam edecekmisim.hersey yolunda yani allahima binlerce cok sukur doktoruma ayrintili ultrsona girdigimiz resimleri gosterdik.sordum sizce bebisimin cinsiyeti ne dedim.oda hemen sordu diger doktor ne dedi.dedim ilk siz soyleyin erkek dedi evet dedim oda oyle soyledi ama yinede simdien bisey satin almayin dedi.ultrasondada pipisini gorduk oglusumun ama doktor kesin emin olmak istiyor.iste benden boyle sizlerden ne haber
cnm biraz uyu dinlen madem.bende uyuyacam az sonra cunku ruyamdan dolayi uyuyamadim bende nobetciydim sayilir yani senin gibi hehe
bu hissetme dedigim sey benim resmen bazen yattigim ve bebisimi sadece dinledigim zaman hafif dokunuslar yaptigini hissediyorum yani gaz hareketi oldugunada anliyorum bebegin hareketinide baya ayirtedebiliyorum anlayacagin ama cok icten sende bi kendini dinle ozellikle ben sag tarafima yan yatip kollarimi bacagima koydugumda oluyor cunku bebisim solda duruyor ve saga yatinca hop diye saga kayiyor hissediyorum yani belki sacma gelebilir ama ben israrla bebegim oldugunu hissediyorum
herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim canımsenin tosuncukda hareketli maşallah
enfeksiyon için ilaç kullanmamıştın değilmi? benimkide hala var. booolll su içmeye devam :içelim:
çok Sevindim Canim Ya Boşuna Telaş Ettin Bak Bebeğin çok Sağlikli
cok Sagol Cnm Seninde Oglusun Olacakmis He Ay Ne Guzel Ya Valla Cogumuz Erkek Annesi Olacaz Artik Kizlarda Yavas Yavas Ogrenilsede Gelin Secsek Kendimize Hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?