2008 Aralık Anneleri

İyi tatillerr BHK tatilden çok güzel anılarla dön inşallah...
Doğum günün kutlu olsun demek yengeç Burcusun
yasını hiçç takma kafana valla ben o yaslarda bekardım daha 30'lara geldik bebişimi...Hayat daha yeni baslıyor..

Saolasın tatlı annişim benim :)
sen de biricik ikizlerimize iyi bak..
Başka yok çünkü..
Çook öptüm seni ve bebişleriniŞeniz

Saol canım çok teşekkür ederim..
evet malesef yengec burcuyum.
balıktan sonraki en kötü burç tatlicadiarzu

nolurdu şöle bi yay veya koç olaydım.
Allahtan kızım yay olacak inş jeyyar

daha gençsin diyosun yani,o da güzelşakkıdı

MUTLU YILLAR BHK,
bEBİŞLERİNLE (DEVAMINI BEKLİYORUZ) EŞİNLE, SEVDİKLERİNLE BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIK, MUTLULUK, HUZUR DİLİYORUM. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!

aaa niye ben çok severim yengeç burcunu bütün iyi arkadaslarım nerdeyse Yengeç'tir... Balık Burcunu bende sevmem ama (sözüm mexlisten dişarı)Balık ve Boğa ile anlaşamam...
Kaç gündür oğlum (bende kendimi iyice alıştırdım erkek fikkrine bu arada) yay mi olsa daha iyi oğlak mi diye düşünüyorum ben de.. Tabii öncelikle sağlıklı olsun ama insan bütün gün hertürlü ayrıntıya takılıyor işte...

Merhaba kızlar,bugün doktor kontrolüm vardı.Bebeğim erkekmiş.Listeye yazarsınız artık.Şimdilik kızlar mı önde yoksa erkekler mi?Hani bazı seneler çoğunluk kız doğar,bazı seneler erkek.

MUTLU YILLAR BHK,
bEBİŞLERİNLE (DEVAMINI BEKLİYORUZ) EŞİNLE, SEVDİKLERİNLE BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIK, MUTLULUK, HUZUR DİLİYORUM. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!

saolun tatlılar ya..
neyse zaten bugün değil doğum günüm..
öptüm hepinizi...
ben kaçtım :a015:

Merhaba kızlar,bugün doktor kontrolüm vardı.Bebeğim erkekmiş.Listeye yazarsınız artık.Şimdilik kızlar mı önde yoksa erkekler mi?Hani bazı seneler çoğunluk kız doğar,bazı seneler erkek.

GÖZÜNAYDIN CANIM. BU SENE ERKEK BASKINI VAR. BURDA AĞIRLIK ERKEK'TE. HATTA 3 ARKADAŞIMIZINKİ HERHALDE KIZ. DİĞERLERİ ERKEK!
İŞYERİNDE DE BİR ÇOK ARKADAŞIM HAMİLE VE AĞIRLIKLI OLARAK ERKEK BEKLİYORLAR

HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ İÇİN!

kızlar bende kaçtım. güzel bir hafta sonu beni bekliyor. hepinize iyi tatiller. kendinize ve yeğenlerime iyi bakın. öpüldünüz a.s.

canım benim hayırlı olsun. valla bu sene erkekler ağırlıkta.

perihan cım bence senede değil de aralık ayında bi hikmet var coğunluğun erkek.cevremdeki aralıkta doğuracaklardan hiç kız cıkmadı hepsi erkek şaşırdım doğru.herkesin hakkında hayırlısı artık:teytey:

sorma canım aralık annelerinde 3 kişi var şimdilik. allah hayırlı evlatlar versin hepimize.a.s.

bende geçen hafta öğrendim.Doktorum %90 kız dedi:1hug:çok sevindim umarız %100 kız olur çünkü ilk çocuğum erkek ayrıca benim kız kardeşimde yok dolayısıyla muhtemelen kız deyince çok sevindim

SELAMM bazen okuyorum bazen yazıyorum nasipse bende aralık annesi olucam daha önce bu konuyu hiç forumda konustunuzmu bilmiyorum ama şimdi aralıkta doğan bebeklerin annem derki ocak ayına alınsa kimlikleri daha iyi olur.erkek yada kız hayata hep 1 yas önce baslayacak sizin fikriniz nedir...

BHK canım benim iyi tatiller hayatım.aman aman çok dikkat et kendine oldumu.umarım çok iyi geçer tatilin,gelince anlatırsın bize .ay birden duygulandım kıs inanki.bebeişimize çok iyi bak,dengeli bezlenmeyi unutma.bol bol orlarda su içmeyi da ihmal etme.emi canım hayırlı yolculuklarsengözlerimebaksanab

ceyrem bu konu aralık annesi olarak benide bir süre düşündürmüştü ancak ben bunu dezavantaj yerine avantaj olarak görüyorum.Çünkü her işe erken başlamak bence bazen vaktinde bazen ise geç başlamaktan çok daha iyi sonuçlar kazandırabiliyor.Bence bu anlamda kötü olan tarafı doğacak olan erkek bebişler için askerlik kız bebişler için ise okul yani 1. sınıf bunu kız çocuklarında bir şekilde tolare edebiliriz belki ama erkek çocuklar için askerlik anlamında yani sana katılıyorum.Açıkcası doktorum kızım olacağını söyleyince bunu fazla düşünmemeye başladım ama erkek deseydi emin ol senin düşündüğün gibi nüfus cüzdanını muhtemelen şartlarımı zorlamak pahasınada olsa 2009 ocak olarak alırdım diye düşünüyorum.

iyi aksamlar kiizzlar
nasilsiniz bugun cok rahatsizdim ben bulanti kusmalar halaa devam ediyorr
napacagimi sasirdim
gecmek bilmiyor bisey yiyemiyorumm kizlar gelinlik fotolariniz cok guzel
maasallah size
bhk cim gule gule git cnm kendine dikkat ett
bebisimizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…