- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.581
canımcııııım, sana eşin ve bebişinle beraber iyi tatiller diliyorum. bol bol dinlen. sakın kendini fazla yorma tamam mıklava: bak prensesimize sorarız sonra haberini alırız ona göre bizim tatile daha çok var. bizim içinde dinlen, gez, dolaş, eğlen! öpücükler a.s. bu benden bunlarda ikizlerimden a.s.a.s.
İyi tatillerr BHK tatilden çok güzel anılarla dön inşallah...
Doğum günün kutlu olsun demek yengeç Burcusun
yasını hiçç takma kafana valla ben o yaslarda bekardım daha 30'lara geldik bebişimi...Hayat daha yeni baslıyor..
Saol canım çok teşekkür ederim..
evet malesef yengec burcuyum.
balıktan sonraki en kötü burç tatlicadiarzu
nolurdu şöle bi yay veya koç olaydım.
Allahtan kızım yay olacak inş jeyyar
daha gençsin diyosun yani,o da güzelşakkıdı
MUTLU YILLAR BHK,
bEBİŞLERİNLE (DEVAMINI BEKLİYORUZ) EŞİNLE, SEVDİKLERİNLE BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIK, MUTLULUK, HUZUR DİLİYORUM. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!
Merhaba kızlar,bugün doktor kontrolüm vardı.Bebeğim erkekmiş.Listeye yazarsınız artık.Şimdilik kızlar mı önde yoksa erkekler mi?Hani bazı seneler çoğunluk kız doğar,bazı seneler erkek.
Merhaba kızlar,bugün doktor kontrolüm vardı.Bebeğim erkekmiş.Listeye yazarsınız artık.Şimdilik kızlar mı önde yoksa erkekler mi?Hani bazı seneler çoğunluk kız doğar,bazı seneler erkek.
kızlar ciciler alıyor musunuz bebişlere? ne güzel şeyler var mağzalarda değil mi?İnsan bakmaya doyamiyor...
canım benim hayırlı olsun. valla bu sene erkekler ağırlıkta.
perihan cım bence senede değil de aralık ayında bi hikmet var coğunluğun erkek.cevremdeki aralıkta doğuracaklardan hiç kız cıkmadı hepsi erkek şaşırdım doğru.herkesin hakkında hayırlısı artık:teytey:
SELAMM bazen okuyorum bazen yazıyorum nasipse bende aralık annesi olucam daha önce bu konuyu hiç forumda konustunuzmu bilmiyorum ama şimdi aralıkta doğan bebeklerin annem derki ocak ayına alınsa kimlikleri daha iyi olur.erkek yada kız hayata hep 1 yas önce baslayacak sizin fikriniz nedir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?