2008 Aralık Anneleri

zeynep canım olsun kafa tatili yaparsın en azından.ama çok yorma kendini dikkat et oldumu.zeynep süprizini çok beyendim dedim ama duymadın gıı.inan çok sevindim çok mutlu ettin beni canım benim

eger idrarırn koyu renkse içtiğin su ogün için yeterli değilmiş canım eger acık renkse içtiğin su yeterliymiş ben denedim gercekten az su içince koyu renk cok su içince acık renk oluyo sende dene istersen

Beslenmede suyu asla ihmal etmeyin. Günde en az 8-10 bardak su için. Yaz aylarında bu miktar 15 bardağa kadar çıkılabilir. Özellikle hamileliğin ilerleyen aylarında kabızlık şikayeti varsa bol su içerek, kabuğu ile yenen meyveleri tüketerek, her öğünde sebze ile salataya yer vererek ve yürüyüş yaparak bu sorunun önüne geçebilirsiniz.

- Günde 1-2 bardak süt içmeniz, hamilelikte ortaya çıkan kalsiyum kayıplarını yerine koymak için gereklidir. Süt içemiyorsanız yoğurt veya ayran tüketmeye çalışın. Peynir veya çökelek de tüketebilirsiniz. Süt ve süt ürünlerinin pastörize olmasına dikkat edin.

- Yemeklerde iyotlu tuz kullanın. Yüksek tansiyonunuz varsa yemekleri az tuzlu pişirin. Özellikle hamileliğinizin son aylarında vücudunuzda oluşan ödemlere karşı bu dönemlerde tuzu azaltın

meltemciğim yeterli canım.zaten limit 2litre.çok faazlasıda şişiriyor insanı.bol bol içmemiz lazım.valla benim elimden dışarı çıkarken bile pet şişe eksik olmuyor.

selam kızlaaarrrr!

zeynepciim çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum.

Kızlar yaaa canım şu anda çok kahve çekti. içsem zararı olurmu? Ben 3 aydır çay içemiyorum. kokusu bile iğrendiriyor beni. kahveyide normalde sevmezdim ama şu anda çok canım istedi. Ne dersiniz içeyim mi?

canim bir bardak icmenin zarari yok icebilirsin benim mesela canim bazen kola cekiyor ve ben arada bir iciyorum ama abartmiyorum tabi herseyi az az alabilirsin yani cnm

canım iç ama çok içme ve açık iç benimde canım çok isterse açık içiyorum 1 bardak. çünkü çay vücuttaki demiri alıyormuş a.s

Tatlı Aralık 2008 annelerim...

Ben pazartesi sabah eşimle Ankara'dan tatil için uçuyorum inş.
Bir hafta yokum.
Hepiniz çok özlücem ve
aklım hep sizde kalıcak bunu biliyorum.
Herkes kendine ve minik bebeklerine çook dikkat etsin.
Dündüğümde sizden güzel,müjdeli haberler alırım inş.
Hepiniz Allah'a emanet olun.a.s.

meltemciğim yeterli canım.zaten limit 2litre.çok faazlasıda şişiriyor insanı.bol bol içmemiz lazım.valla benim elimden dışarı çıkarken bile pet şişe eksik olmuyor.

evet canım ya bende öyleyim sabah akşam elimde pet şişe ve hiçte zorlanmıyorum içerken şişirmiyorda biraz zorlasam 3litre içerim. önceden günde 3-4 bardak içerdim.yeterli su içmeyen arkadaşlar varsa zorlasınlar biraz kendilerini az su bebeğin cildinde kuruluk yapıormuş fisfisfis

ne güzel iyi tatiller yolculuk nereye bakalım

CANIM DAHA KOCAMAN İKİ GÜN VAR HAFTA SONU BİZE YAZMICAKMISIN YOKSA:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…