- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.601
SELAMM bazen okuyorum bazen yazıyorum nasipse bende aralık annesi olucam daha önce bu konuyu hiç forumda konustunuzmu bilmiyorum ama şimdi aralıkta doğan bebeklerin annem derki ocak ayına alınsa kimlikleri daha iyi olur.erkek yada kız hayata hep 1 yas önce baslayacak sizin fikriniz nedir...
herkesin kendi kişisel fikri tabiki arkadaslar ama ben mesela ilkokula başladığında kendinden bir yaş buyuklerin arasında ezilmesini istemem bu benim fikrim erkekte olsa kızda eğer imkanım olursa ocak 2009 alıcaz nüfüsunu .çünkü bırakın 1 yası 6 ay bile okadar farkediyorku okul çağında öğrenme açısından bile (çalıştığım okulda bunu sürekkli gözlemliyorum) hayırlısı bakalım...
günaydın balım.evet canım bugünde sıcak,ve benim evim çok sıcak oluyor.patlıyorum sıkıntıdan artık.
orkidem canım geçmiş olsun,ara sıra banada geliyor bulantım canım.hatta bu ara 2gün peş peşe çıkardım ne yediysem.hala daha kokulara karşı tiksintiniz var dimi kızlar,özlellikle tavuğa.ıyyyyyyyyy.buna şükürler olsun geçecek bugünlerde
bugün yine kimsecikler olmas yaa.eşimde dedi sabah kalk denize gidelim,üşendim gitmeye.aıkcası ist.denize girmek istemiyorum.şakkıdı
ilkimcimm oyle cnm neredeyse seninle ayniyiz valla bende bugun sabahta cikardim gercii hic bisey yoktu ama halada tiksintilerim var
esimle kavga ediyoruz yemiyosun diyor bana
sanki gobegim birden cikti gibi
birde kizlar googuslerinizde su geliyormu kivamli benim her ikisindende geliyorr hemde hafif sikmada:teytey:
canım göğüslerine elleme o bebişin ilk sütü ondan çok vitamin alacak bebiş
birde sıkarsan hep akar durmaz o yüzden ellememende fayda var
ufff ya elleme mi dedin
valla ben bir ay once cok zorladim simdi hafif dokunmayla akiyorr:çok üzgünüm:
keske yapmasaydim sabirsiz istee
yaa birde dedilerki sutunun cok olmasini istiyorsan bu aylarda sik dedilerr
amaan herseye inanirim bendee:çok üzgünüm:
canim ben randevu alcaz bugun gittik ama kapaliymis
artik bu hafta icinde alicamm
14 hafta ligiz teyzesii 18 haftada uclu test icin gidice az kaldi yani
sanirim ozaman cinsiyetinide ogrenirizz
ama daha bir ay var nasil dayanirimm normalde parali dediler eger keyfiyeten cinsiyet ogrenmek istiyorsan 150 euroyus
yaa bende onu verecegime bebegimin sagligi icin veririm takrar bi cekaptan gecerimm
bencede canım cinsiyetten önce ağlık önemli ben 2li testide yaptırmadım 3lüyüde yaptırmıcam niyetim yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?