- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.641
vallaha sorma canım yaaaaaa
ccanım sen ilk doğumu nasıl yaptın?
devletemi özeldemi?anlatsana azcık mümkünse şutarafagitti
a.s.çoköptmm
zamanı çokmu geçmişti bebişinnde öyle oldu?suyun yeşillenmesinn sebebi neydi?
nerde doğum yapmıştın?şimdi nerde yapcaksın??
ayy başını ağrıtmıyorumdur inş a.s.
herkese günaydın, zeynepcim çok sevindim allah analı babalı büyütsün inş, nazlıcık senin bebişinde süper görünüyor:)
yaklaşık 15 gündür acayip rüyalar görüyorum arkadaşlar, sıkıcı, sanki bebişim olmuş ama ben onu beslemeyi unutmuşum böyle garip rüyalar.dr.um hormonlardan olduğunu söyledi. sizler ne durumdasınız, garip rüyalar gören var mı?
İlk doğumumu normal yaptım. Özel Kadıköy Şifa Hastanesinde yaptım. Doktorum iyi bir doktordu ama bayağı fazla bir para ödedim. Öyle ki 6 yıl önceki doğumuma verdiğim paranın yarısından bile az bir paraya doğurucam bu sefer. İstanbul da devlet hastaneleri çok kalabalık ve inanılmaz pis. Özel hastaneler de çok fazla o nedenle bütçene uygun bir özel hastane mutlaka bulabiliyosun. Mesela 2 ay önce bir arkadaşım bir özel hastanede sezeryan doğumunu 500 ytl ye yaptı. Daha uygun hastaneler de var. Ama ssk indirimiyle normal doğuma 4-5000 ytl isteyen hastaneler de var.
günaydın arkadaşlar,zeynepvural hayırlı olsun canım Allah o günleri hepimize nasip etsin inşallah..... Arkadaşlar ben bu 2 li ve 3 lü test ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum açıkcası ben bu testlerin yerine 3 boyutlu ultrasondan yanayım. Çünkü bu ultrason ile bebeğin damarlarına ve vücudundaki kemik sayısına kadar herşey görünüyormuş.Ben ilk çocuğumda teknoloji bu kadar ilerlemediği için yaptıpma imkanıda bulamamıştım ve tarama testini(3 lü)yaptırmıştım.2li tarama testide yoktu.siz hangisinden yanasınız düşüncelerinizi merak ediyorum?
günaydın arkadaşlar,zeynepvural hayırlı olsun canım Allah o günleri hepimize nasip etsin inşallah..... Arkadaşlar ben bu 2 li ve 3 lü test ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum açıkcası ben bu testlerin yerine 3 boyutlu ultrasondan yanayım. Çünkü bu ultrason ile bebeğin damarlarına ve vücudundaki kemik sayısına kadar herşey görünüyormuş.Ben ilk çocuğumda teknoloji bu kadar ilerlemediği için yaptıpma imkanıda bulamamıştım ve tarama testini(3 lü)yaptırmıştım.2li tarama testide yoktu.siz hangisinden yanasınız düşüncelerinizi merak ediyorum?
canım Bende Sordum Kadıköy şifaya Normal Doğuma 5.100 Sezeryana 5.400 Dediler Paket Fiyatlarmış Bence çok Pahalı Hiç Gerek Yok:dilcikar:
ben ikili test yaptırdım bi problem çıkmadı çok şükğr ama doktor 3 lü testte isteyecekmi bilmiyorum. 3lü testi kaçıncı haftalar arasında yapıyorlar? doktora temmuz 12de gidicez beelki test zamanı geçmiş olur.:uhm:
biraz önce Anlatmiştim Teyzemin Gelini Yeni Doğum Yapti Diye özel Hastanede Yapti 460 Ytl Vermişler Herşey Içinde Dogum Dr Cocuk Dr Falan Dogum Esnasinda Tam 7 Kişi Girmiş Cokta Memlundu Bende Allah Nasip Ederse Orda Yaptirmayi Düşünüyorum Fiyatida Uygun Temiz Ve Kaliteli Bir Yer Ama 5100 Ve 5400 Cok Ama Cok Pahalli Bence
16-20. haftalar arası üçlü tarama testi yapılıyorşutarafagitti
GÜNAYDIN KIZLAR CUMARTESŞ GĞNĞ TEYZEMİN GELİNİ DOGUM YAPTI DÜN BEBEĞİ GÖRMEYE GİTTİM COK TATLI BİŞEYDİ YA MİS GİBİ SÜT KOKUYORDU 3200 KG 50 CM BİR KIZIMIZ OLDU ADI ECEM COK COK GÜZEL MİNİCİK SÜREKLİ ANNESİNİ EMİYO ANNESİ ISRARLA NORMAL DOGUM YAPMAMI İSTEDİ CUMARTESŞ 12 DOGUM YAPMIŞ 5 GİBİ CIKTI SÜREKLİ AYAKTA GELENE GİDENE HİZMET EDİYORDU a.s
Evet Canim çok Pahali Allah Korusun Bide Bebeği Küveze Koyslar Yandik Bi Araba Parasi Gider Herhalde.senin Dediğin Hastane Hangisi Canim
hmmm o zaman isteyebilir. ama 3lü testi neye göre istiyorlar acaba.2li testte problem çıkmazsa 3 lü test istiyorlarmı CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?