2008 Aralık Anneleri

bende dru ma sordum tatile gidecez dedim feribot hariç 7 saat sürüyodedim izim verdi kendi arabamızla çıkacaz bizde ama ne zaman tam belli değil

bende dru ma sordum tatile gidecez dedim feribot hariç 7 saat sürüyodedim izim verdi kendi arabamızla çıkacaz bizde ama ne zaman tam belli değil

kendi arabanızla çıkınca sorun yok zaten.
sık sık durup mola verme,hareket etme şansın var.
biz otobüsle gidecektik...

hmm neden izin vermedi acaba sana :uhm:bende sorcam bizde kendi arabamızla gtmeyi düşünüyoruz

arabayla gidince sorun yok canımcım.
cünkü bir saatte bir en az hareket etmek yürümek kan dolaşımını sağlamak gerek dedi doktor.
otobüste bu imkansız dedi.
hatta benim doktorun abartıp verdiği tavsiyeyi söyliyim sana :)

9 saatlik yolu,1er saatte bir mola vererek 3 saat gidin,konaklayın,ertesi gün de aynı ,ertesi gün de aynı..
yani 3 günde gidin dedi.
yani bilmiyorum da paranoya olur böle insan...:bbo:

bugün resim eklenecek çarşamba toplaşmasına hala ne yapıyonuz burda

aa doğru walla..
ama herkes de bi isteksizlik var sanki..
gecen hafta da kimseler eklememiş..

bu arada sen nasılsın ballıcım..
snei de göremedim sanki bir kaç gündür:1hug:

saol canım benim..
hoşbuldum..
uçakla amerikaya gitsek sorun olurdu da,bizim ki 50 dklık mesafeydi.
anlamadan vardık.
sorun olmuyordu o yüzden canım...

doğru valla, 12 saat zor olurdu herhalde. ama 7 aydan sonra doktordan izin kağıdı filan getiriyormuşsun galiba uçak için

bende iyiyim canım ben evde değilim ablamın yazlığına geçtim cuma cumartesi ewe dönecem burda çocuklardan fırsat buldukça kapıyom pc yi

canım senin doktorda harbiden abartmış yani aslında sadece yolculukta değil çalışan annelerin iş arasında da kalkıp ürümesi gerekir ozaman bn bazen bi dalıyorum 2 saat yerimden kalkmıyorum klava: bu arada yolladığım siteye bakın kızlar gerçektenyararlı bilgiler var anne sütünü arttıran yiyecekler, bebek beslenmesi v.s v.s:lepi:

doğru valla, 12 saat zor olurdu herhalde. ama 7 aydan sonra doktordan izin kağıdı filan getiriyormuşsun galiba uçak için

evet aynen öle...
hem gidiş hem dönüş için ayrı izin kağıdı istiyorlar.
ödleri patlıyor uçakta doğururuz diye tatlicadiarzu

ya kızlar bana da geldiğimden beri bir öksürük dadandı ki sormayın.
karnımı tuta tuta öksürüyorum.
eğer hafif yatar pozisyondaysam ya da sırt üstü falansam acaip kramp giriyor karnıma.
korkutuyor beni walla..

hapşururken de aynı..
Allahtan artık hissediyorum kıpırtılarını da rahatlıyor içim...

üşüttün herhalde. Bari öksürürken otur da fazla zorlanmazsın. Çıkarmaktan biliyorum ben de, ayakta insan daha zorlanıyor.

üşüttün herhalde. Bari öksürürken otur da fazla zorlanmazsın. Çıkarmaktan biliyorum ben de, ayakta insan daha zorlanıyor.

klimlardan oldu heralde gamyoncuiremsu

ya kızlar benim son iki haftada acaip büyüdü göbeğim,
henüz hala tam yuvarlak değil ama,kocama oldum ben resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…