2008 Aralık Anneleri

çok güzel alatmışsınnnn..gerçekten her kelimesiyle doğruuu

ay kızlar bütün deliler beni buluyo ya gelmiyor yanıma şöyle adam gibi bi eleman
hep problem hep problem bide dağdan gelip bağdakini kovmaya kalkmıyorlar mı allahım çok sinirliyim stres oldum karnıma ağrılar girio bebişimde çok kızdı galiba

bende balık yiyemiyorum halbuki çok severdim.bu yuzden doktorum marincap isimli balık yağı verdi sabah akşam onu içiyorum şimdilik...a.s

günaydın kızlar inşallah siz ve bebişlerimizde çok çok iyisinizdir:))
ben misafirlerimi yolladım ama acayipp yorguunum
tabii bunla tatlı yogunluklar.BHK canım hoşgeldin.umarım tatilin istediğin gibi geçmiştir.
hepinizi çok öpüyoruum bundan sonra sık sık görüşmek dileğiyle.
(tv sunucusu gibi oldum:))))))))

nasılsın canım benim..
ben de seni merak etmiştim kaç gündür..Misafirlerin mi vardı?

tatilim iyi geçti çok şükür.
balayı yapmış olduk kocacım ve bebeğimle coksekeriremsu

Perihan da yok ne zamandır ya..
en son hastaymış,misafirlerim geldi falan demiş ama bir kaç gündür ondan da haber alamıyorum.
İnş iyidir ya:çok üzgünüm:

Perihan da yok ne zamandır ya..
en son hastaymış,misafirlerim geldi falan demiş ama bir kaç gündür ondan da haber alamıyorum.
İnş iyidir ya:çok üzgünüm:

canım gunaydın bu ara üst üste yatılı misafirlerim var yazmişti perihan en son, pek sık giremem demişti haberin olsun.

bende bir defa yedim ama kötü oldum ilk aylarda.şimdi ton balığı deniycem konserve bakalım yiyebilecek miyim araştırdım doktorlar tavsiye ediyorlar haftada 2 adet konserve

inşallah eksiklik filan olmuyodur, balık yağı filan da almıyoruz. Genelde konservelere iyi demiyorlardı ama.

günaydım emine, artık dinlenem zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…