- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.221
Hiç tanımadığınız biri için deliler gibi endişelendiniz mi hiç? Daha yüzünü,boyunu,posunu,sesini bilmeden hem de...Daha o milimlerle ölçülürken, kolları, bacakları ve diğer organları ortada yokken.
Onunla ilgili hayaller kurdunuz mu? Her adımınızı attığınızda, bir yere hızlıca oturduğunuzda, farkında olmadan zıpladığınızda birden endişe duydunuz mu?
Erkekler bu duyguyu hiç yaşamazlar,şanssızlar.
Oysa ki bir kez bile hamile kalmış tüm kadınlar bu yazdıklarımın hepsini ve belki daha şiddetlisini hissetmişlerdir muhakkak.
Bir üzüm çekirdeğinin annesi olmak mutlulukların en büyüğüdür.
En ilk aşkınız,ne kocanız,ne unutamadığınız bir sevgili, ne iş, ne eğitim, ne de herhangi başka bir şey daha önemli olmaz.Her şey tüm önemini yitirir.
Siz elinize tutuşturulmuş boyunun 7 milim olduğu tahmin edilen birinin fotoğrafına bakar durur ve ağlarsınız mutluluktan...
Çok kıymetlidir üzüm çekirdeği...Sonra hayatınız olur.
ayyy kızlar ben İLKİM.IRMAK BENİM ABLAM,pcde kayıtlı kalmış:uhmnun kaydı çıktı.benim benim ok.öptüm canlarımŞeniz
TANSİYONUM DÜŞTÜĞÜNDE BENİM GENELDE BAŞIM AĞRIR NİE BÖYLE OLDU ANLAMADIM:uhm:
kızlar bebeklerin zeka gelişimi için balık yiyen var mı varsa hangi balıkları yiyorsnuz
merhaba meltem, yoksa az mı yedin bugün
meltem ben bulantılardan dolayı hiç balık yiyemedim malesef, ne zaman iyebileceğim onu da bilmiyorum
günaydın kızlar inşallah siz ve bebişlerimizde çok çok iyisinizdir:))
ben misafirlerimi yolladım ama acayipp yorguunum
tabii bunla tatlı yogunluklar.BHK canım hoşgeldin.umarım tatilin istediğin gibi geçmiştir.
hepinizi çok öpüyoruum bundan sonra sık sık görüşmek dileğiyle.
(tv sunucusu gibi oldum:))))))))
Perihan da yok ne zamandır ya..
en son hastaymış,misafirlerim geldi falan demiş ama bir kaç gündür ondan da haber alamıyorum.
İnş iyidir ya:çok üzgünüm:
bende bir defa yedim ama kötü oldum ilk aylarda.şimdi ton balığı deniycem konserve bakalım yiyebilecek miyim araştırdım doktorlar tavsiye ediyorlar haftada 2 adet konserve
günaydın kızlar inşallah siz ve bebişlerimizde çok çok iyisinizdir:))
ben misafirlerimi yolladım ama acayipp yorguunum
tabii bunla tatlı yogunluklar.BHK canım hoşgeldin.umarım tatilin istediğin gibi geçmiştir.
hepinizi çok öpüyoruum bundan sonra sık sık görüşmek dileğiyle.
(tv sunucusu gibi oldum:))))))))
inşallah eksiklik filan olmuyodur, balık yağı filan da almıyoruz. Genelde konservelere iyi demiyorlardı ama.
canım bende öyle düşünüyordum ama araştırdım yenebilir diyor ama ton balığı için diğrelerini bilmiyorum bu linkte yazıyor isteyen varsa bi baksın http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=511
bhk yolculuk esnasında zorluk çektin mi tatile gittiğiniz yer uzakmıydı
canım gunaydın bu ara üst üste yatılı misafirlerim var yazmişti perihan en son, pek sık giremem demişti haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?