2008 Aralık Anneleri

ben işten çıkmayı düşünüyorum canım öyle geliyorki kuzumdan ayrılamam :1no2:

günaydın meltem bana kalırsa huzur ile emanet edebileceğin arkanı döndüğünde gözün arkada kalmayacak bir yakının varsa işine devam et derim ben.Tabiki bebişlerimiz bizim canımız ciğerimiz herşeyimiz ammaaaa gözüm arkada kalır diyosan bencede kesinlikle ayrıl çünkü bebişlerimiz bunu sonuna kadar hakediyorlar diye düşünüyorum.

elifciğim benimkinede bakacak çok ama ben bırakamam hem işten geç geliyorum çok sabahta erken çıkıyorum yavrumun anne sevgisinden eksik büyümesini istemiyorum en az 1 yıl anne bakmalı die düşünüyorum ben

canım bende istemem bırakmayı işimi annem var aslında gül gibi bakar bebeğime ama sadece akşamları 2 saat ayırabilirim belkide ayıramam çevremde bundan dolayı ççocuğunda problemler yaşayanlara tanık oldum ondan kendim bakmak istiyorum :bbo:

sonuçta buna karar verecek olan kişi sensin tabiki benimki tamamen tecrübenin verdiği bir tavsiye ama her zaman şiddetle savunduğum birşey herşeyin hislerle doğru orantılı yürümesidir dolayısı ile sen bunu yüreğinde böyle hissediyorsan kesinlikle sana katılıyorum canım.Ama anne de bebişine en az senin kadar özenerek bakıcaktır mutlaka..

tabiikicanım şüphesiz annem çok iyi bakar kesinlikle gözümde arkada kalmaz ama çalışırsam bbeği pazar akşam bırakıp cuma akşam almam lazım yani h. içi göremem belki 1-2 saat görürüm oda hergün olamaz.senağlama

Evet ama hükümette nerde bu anlayiş çalişan annelere her iş yerinde kreş olsa ne güzel bizim çalişma hakkimiz elimizdeb alinmamali

merhaba canlarım benim.nasılsınız bakim,bugün fırsat buldum gireyim dedim.özledim sizleri,biz iyiz kızlar sağ sağlim geldik memleketimize,annenemiz bize iyi bakıyor.inş.sizlerde iyisinizdir.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.yarın bende burda 3lü testimi yaptırcam ist.gittiğimde uğraşmayım.sizleri seviyorum öptüm

Hiç tanımadığınız biri için deliler gibi endişelendiniz mi hiç? Daha yüzünü,boyunu,posunu,sesini bilmeden hem de...Daha o milimlerle ölçülürken, kolları, bacakları ve diğer organları ortada yokken.
Onunla ilgili hayaller kurdunuz mu? Her adımınızı attığınızda, bir yere hızlıca oturduğunuzda, farkında olmadan zıpladığınızda birden endişe duydunuz mu?
Erkekler bu duyguyu hiç yaşamazlar,şanssızlar.
Oysa ki bir kez bile hamile kalmış tüm kadınlar bu yazdıklarımın hepsini ve belki daha şiddetlisini hissetmişlerdir muhakkak.
Bir üzüm çekirdeğinin annesi olmak mutlulukların en büyüğüdür.
En ilk aşkınız,ne kocanız,ne unutamadığınız bir sevgili, ne iş, ne eğitim, ne de herhangi başka bir şey daha önemli olmaz.Her şey tüm önemini yitirir.
Siz elinize tutuşturulmuş boyunun 7 milim olduğu tahmin edilen birinin fotoğrafına bakar durur ve ağlarsınız mutluluktan...
Çok kıymetlidir üzüm çekirdeği...Sonra hayatınız olur.

darısı başına bir an evvel. gerçi merak ettiğin süreçte çok güzel bence, az kalmış doya doya yaşa.

anladım canımmm...saol...ben sanırsam hala kızımı hissedemiyorum...neyse beklicez artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…