2008 Aralık Anneleri

herkese günaydın, nasılsınız?
tatilden dönenler hoşgeldiniz, tatile gidecekler (bende dahil) yaşasın tatil!!
misafirleri ağırlayan ve rahatlayan arkadaşlar sizlerde bol bol dinlenin bakalım.
arkadaşlar ben haziranın 26 sından beri bebişimin hareketlerini hissediyordum. ancak içinde balık hareket ediyormuş gibi. 5-6 gündür ise bebişim pıt pıt vuruyor içerden ve hatta sırt üstü yatınca ve göbeğime odaklanınca görebiliyorum karnımdaki hareketi. babamızda gördü çok mutluyum. ben hepinizden biraz daha ilerdeyim yaşayacağınız şeyler bunlar, haberiniz olsun. canım cansum... kendi dolabıma astım bebişimin elbiselerini ve açtıkca görüyorum içim bir hoş oluyor, anlatamam ama siz anlarsınız.
bebek odası yapmak hakkındaki düşünceleriniz neler arkadaşlar??

merhaba arkadaşlarrrrr
ben iyiyim çok şükür
yarın kontrol var sabahtan gideceğim merak ediyorum ne diyeceklerCADIARZU

ademel gzel haberlerini bekliyoruz canım..
yavuzcum çocuk odası konusunda 1yaşına kadar yatak odasında yatırcam yatağında.
sonra çocuk odasına geçiririz.bir dolap yeter sanırım yatak var zaten.
sen ne düşünüyorsun?

ben çok kararsızım. aslında bebek odası yapmak yerine, yanımda yatması için bir oyun parkı edinsem mi diye düşünüyorum. ancak oyun parkı içine uygun yatak bulabilecekmiyim yada sürekli yatırmak için sağlıklı olur mu gibi düşüncelerim var. zaten bebeğime en büyük odalardan birini yatak odası yapacağım. şu an için misafirlerimi de ağırladığım oda orası. doğum zamanı gelenim gidenimde çok olur. eğer şimdiden bebek odası yaparsam kalabalık misafirleri ağırlayamayacağım. falan filan epey düşünceliyim bu konuda. daha önce söylediğim gibi bir de iki sene içinde taşınma durumumda var. o zamana kadar hiç oda yapmasam daha iyi olur mu, yoksa sonradan pişmanlık yaşar mıyım? ne dersiniz?

Yavuz 1 yil odanda yatirman mantikli hatta bazilari 2 yil diyor bu da bebeğinin özgüüveni için olduğunu söylüyorlar
bence sen en iyisi taşindiğin eve yap canim

haklısın arkadaşım, ben en iyisi yatak olarakta kullanılabilen oyun parkı araştırayım

yavuzcuğum park yatakların pek uzun süre kullanışlı olduğuna inanmıyorum ben (benim düşüncem) ama sende 2 yıl diyorsun zaten 2 yıl park yatakla idare edebilirsin canım

giyer tabii de yine de bir anda şaşırdım bhk nin kızı olmuyor muydu n'oldu arada bişi mi kaçırdım diye...
bende cinsiyeti bilmeden lacivert yağmurluk aldım mesela...

giyer tabii de yine de bir anda şaşırdım bhk nin kızı olmuyor muydu n'oldu arada bişi mi kaçırdım diye...
bende cinsiyeti bilmeden lacivert yağmurluk aldım mesela...

bebekler sonuçta yaa,
bence farketmez..
bi de diğer renkleri bilmem ama kız bebeklerin ve çocukların pembe yaratıklar gibi dolaşmalarına ben şahsen sinir oluyorumtatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…