- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.341
arkadaşlar geldim biraz evvel
sabah beri uğraştım en sonunda sana bakan profesör izinli pazartesi gelecek o baksın karar versin dedi
yani sonuç ; ağanın sözünün üstüne söz söylemediler
pazartesi tekrar gideceğim bana bakan prof kararı verecek
ya iyisin diyecekler ki ben kendimi daha iyi hissediyorum ya da heyet raporu vereceklermişfisfisfisbilmem ne olacak
meltem ben bugün gideceksin sandım karıştırdım canım, ben 16 da gideceğim druma.
geçmiş olsun tekrar adamel
sen kendini nasıl hissediyorsun canım geçen günlere göre daha iyisin değil mi
arkadaşlar geldim biraz evvel
sabah beri uğraştım en sonunda sana bakan profesör izinli pazartesi gelecek o baksın karar versin dedi
yani sonuç ; ağanın sözünün üstüne söz söylemediler
pazartesi tekrar gideceğim bana bakan prof kararı verecek
ya iyisin diyecekler ki ben kendimi daha iyi hissediyorum ya da heyet raporu vereceklermişfisfisfisbilmem ne olacak
dün de yazdım senin ki kesin yorgunluktandı canım nöbetlerde yordun kendini tabii yarın da hersey super olacak içine ferah tut,
ben sana beklerken takvimini çevireyim söz verdiğim gibi azıcık neselen....
Neredeyse yolu yariladik sayet anneme soracak olursanız o çok çok daha uzun bir süre oldu diyecektir size...
17 hafta 3 günlüğüm 158 günüm kaldi
ademel benccede canım dinlen azıcıkta rol yap doktorlara raporu çabuk versinler canım
allah iyiliğini versin emi sen çok yaşa:roflol:bebiş sağlıklı olsunda tehlikesi olmasın da gerisi önemli değil
allahım hayırlısını versin herşeyin
dün de yazdım senin ki kesin yorgunluktandı canım nöbetlerde yordun kendini tabii yarın da hersey super olacak içine ferah tut,
ben sana beklerken takvimini çevireyim söz verdiğim gibi azıcık neselen....
Neredeyse yolu yariladik sayet anneme soracak olursanız o çok çok daha uzun bir süre oldu diyecektir size...
17 hafta 3 günlüğüm 158 günüm kaldi
golgelp biz sebıble aynıyız bugun bende 17+3 oldum
hoşgeldin aslııı ben varım nöbetçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?