2008 Aralık Anneleri

arkadaşlar geldim biraz evvel
sabah beri uğraştım en sonunda sana bakan profesör izinli pazartesi gelecek o baksın karar versin dedi
yani sonuç ; ağanın sözünün üstüne söz söylemediler
pazartesi tekrar gideceğim bana bakan prof kararı verecek
ya iyisin diyecekler ki ben kendimi daha iyi hissediyorum ya da heyet raporu vereceklermişfisfisfisbilmem ne olacak

meltem ben bugün gideceksin sandım karıştırdım canım, ben 16 da gideceğim druma.
geçmiş olsun tekrar adamel

sen kendini nasıl hissediyorsun canım geçen günlere göre daha iyisin değil mi

sen kendini nasıl hissediyorsun canım geçen günlere göre daha iyisin değil mi

iyiyim canım dinlenmek iyi geldi
ama nöbetlere tekrar başlarsam bir sorun olur mu bilmiyoum
bu günkü dr lar zaten ona karar veremediler 16 saat nöbet tutacaktım yoksa hafta sonu nöbette tekrar kötüleşirim diye korktular açıkcası bende korkuyorum ya tekrar sancılanırsam diye

dün de yazdım senin ki kesin yorgunluktandı canım nöbetlerde yordun kendini tabii yarın da hersey super olacak içine ferah tut,
ben sana beklerken takvimini çevireyim söz verdiğim gibi azıcık neselen....
Neredeyse yolu yariladik sayet anneme soracak olursanız o çok çok daha uzun bir süre oldu diyecektir size...
17 hafta 3 günlüğüm 158 günüm kaldi

meltem benim kızım olacakmış, esas dr kız erkek fikir değiştirip duruyor ama ankarada ayrıntılı ultrasona girdim dr kız dedi:)
adamel bence sen nöbet felan tutma arkadaşım, hem uyku düzenin bozuluyor hem de acayip yoğun olabilirsiniz. sen rapor almaya bak arkadaşım

sağol canıma.s.çok tatlısın:1hug:
canım yorgunluk çok oldu tabii ama nöbetten 26. hafta da çıkartıyorlar o zamana bir gelsem inşallah

yavuzcuğum ne güzel allah tamamına erdirsin canım haziran anneleri bebeklerinin resimlerini koymuşlar okadar güzeller ki çok duygulandım heveslendim vede sabırsızlandım zaman çabuk geçsin diye allah bizleri meleklerimizden ayırmasın inş.

allah iyiliğini versin emi sen çok yaşa:roflol:bebiş sağlıklı olsunda tehlikesi olmasın da gerisi önemli değil
allahım hayırlısını versin herşeyin

ay yalanmı şekerim biliyorum ben hemşirelerin halini benim en yakın arkadaşım bebek hemşiresi yavrum nasıl yoruluyordu bide sen hamilesin sedye falan kaldırtmadılar dime sana klava: ondan olmadı bu rahatsızlığın bide sen hangi bölümde hemşirelik yapıyorsuna.s.

golgelp biz sebıble aynıyız bugun bende 17+3 oldum

bende haziranda doğmuş bebeklere baktim, haziran anneleri eklemiş öyle tatlılar ki masallah
kızlar birazdan çıkacagım,
yarın doktora gidecek annişler meltem, ademel ve bhk
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz (baska gözümden kaçan varsa afola)
iyi tatillerrrr, güzel haftasonlarıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…