2008 Aralık Anneleri

kızlar nasılsınız bebişler nasıllar. girmeyeli cinisyetlerin çoğunluğu belli olmuş
ay ne kadar güzel allahım hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip eder inşallah.

Günaydın tatlı aralık anneleri...
Cumamız mübarek olsun..

Süper,bugün 20. haftaya giriyorum Allahın izniyle..:lepi:
Di mi fenerbahçemine?jeyyar

günaydın herkese bhk bişey sorcam senin 19+0 olacak bu 20. haftaya gireceğin anlamına mı geliyor bende 18+0 olcam bende 19. haftayamı girmiş oluyorum ozaman

teşekkür ederim bhkcım ya ben çok sabırsızlanıyorum bir an öönce yarın olsun bebişimi görcem ve inş. cinsiyetini öğrenicem çok heyecanlıyım

gunaydın kızlar hayirli Cumalar hepinize
sizleri ve bebişleri çook kocaman opuyorum benim de haftam donuyor bu gun, Cumalara bayılıyorum :sm_cool:
Bu arada mavi konusuna gelince ben de kızları pespembe barbi bebekler gibi giyindirmeye karşıyım.

teşekkür ederim bhkcım ya ben çok sabırsızlanıyorum bir an öönce yarın olsun bebişimi görcem ve inş. cinsiyetini öğrenicem çok heyecanlıyım

günaydın kızlar, meltem hayırlısıyla herşey iyidir inşallah, bence senin kızın olacak, senin içine ne doğuyor?

hayırlı cumalar, bence kızlar her rengi giyebilir, odada filan da herşey pembe oluyor, biraz abartılıyor bazen

günaydın kızlar, meltem hayırlısıyla herşey iyidir inşallah, bence senin kızın olacak, senin içine ne doğuyor?

sanada günaydın canım inan ki ne desem bilmiyorum gönlümden kız geçiyor ağzımdan erkek çıkıyor bende anlamadım göstermiyorda kendini nazlı bi kızmı acaba yoksa utangaç bi erkek mi yerimseniben

ama jasperciğim biliyormusun ne olduğunu bilmedende ona aşık oldum çok alıştım bebişime hele hareketlerini hissettikçe daha bi çok bağlanıyorum

ama jasperciğim biliyormusun ne olduğunu bilmedende ona aşık oldum çok alıştım bebişime hele hareketlerini hissettikçe daha bi çok bağlanıyorum

meltem ne güzel erken başladın sen de bhk gibi hareketleri hisstemeye, tabii cinsiyet önemli değil, onlar bizim bebişlerimiz, hayırlı, sağlıklı olsunlar da

meltem ne güzel erken başladın sen de bhk gibi hareketleri hisstemeye, tabii cinsiyet önemli değil, onlar bizim bebişlerimiz, hayırlı, sağlıklı olsunlar da

evet canım onların sağlıklı olması herşeyden önemli allah sağlıklı sıhhatli evlatları kucağımıza almayı nasip etsin inş.

kızlar nerelerdesiniz yaa canım çok sıkıldı haftalar geçtikçe ağırlaşıyormuunuz yoksa enerjinizimi kaybediyorsunuz burası hiç böyle olmazdı bebişiminde canı sıkıldı arkadaşlarını istiyo gelin hadi :çok üzgünüm:

selamlar arkadaşlar, adamel den haber var mı?
meltem sen ne kaçta gideceksin dr. a. hepiniz iyi haberlerle dönün inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…