- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.321
günaydın herkese bhk bişey sorcam senin 19+0 olacak bu 20. haftaya gireceğin anlamına mı geliyor bende 18+0 olcam bende 19. haftayamı girmiş oluyorum ozaman
teşekkür ederim bhkcım ya ben çok sabırsızlanıyorum bir an öönce yarın olsun bebişimi görcem ve inş. cinsiyetini öğrenicem çok heyecanlıyım
inşallah hadi hayırlısı, hayırlı haberlerle don cnm....
teşekkür ederim bhkcım ya ben çok sabırsızlanıyorum bir an öönce yarın olsun bebişimi görcem ve inş. cinsiyetini öğrenicem çok heyecanlıyım
gunaydın kızlar hayirli Cumalar hepinize
sizleri ve bebişleri çook kocaman opuyorum benim de haftam donuyor bu gun, Cumalara bayılıyorum :sm_cool:
Bu arada mavi konusuna gelince ben de kızları pespembe barbi bebekler gibi giyindirmeye karşıyım.
günaydın kızlar, meltem hayırlısıyla herşey iyidir inşallah, bence senin kızın olacak, senin içine ne doğuyor?
merhaba arkadaşlarrrrr
ben iyiyim çok şükür
yarın kontrol var sabahtan gideceğim merak ediyorum ne diyeceklerCADIARZU
ama jasperciğim biliyormusun ne olduğunu bilmedende ona aşık oldum çok alıştım bebişime hele hareketlerini hissettikçe daha bi çok bağlanıyorum
meltem ne güzel erken başladın sen de bhk gibi hareketleri hisstemeye, tabii cinsiyet önemli değil, onlar bizim bebişlerimiz, hayırlı, sağlıklı olsunlar da
selamlar arkadaşlar, adamel den haber var mı?
meltem sen ne kaçta gideceksin dr. a. hepiniz iyi haberlerle dönün inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?