2008 Aralık Anneleri

gözün aydın zeynepciğim çok sevindim senin adına tatilinde bitti 2 hafta sonra bizim tatiller başlıyor artık:lepi:

günaydın zeynep, gözün aydın prenses annesi oluyosun demek sen de, allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar bu ultrason kağıtlarında yazıların ve rakamların olduğu bir sayfa var orda
Range diye bişey yazıyo altındada rakam var o nedemek oluyo bilen varmı?

günaydınlar herkese, benim bir firkrim yok emine.

bhk, sen de sakın halıyı yıkayım diye kendini harap etme, sonra ağrın olunca pişman olursun.

meltem sen niye ağlıyon kız, moralınmi bozuk:içelim:

evet canım kalbin temizmiş aman olsun babası düşünsün o koydu ismini hem azıcık naz iyidir bu arada benim bebişim 298 gr olmuş sizce normal mi?

oy oy koca kız olmuş seninki maşallah canım...

19 hafta yaşımdayım; anneciğimle babacığım doktorda bir alete bakıp benim hareketlerimi seyrettiler. Ama ben büyüdüğüm için anneciğimin beli ağrıyormuş, buna çok üzüldüm. O da topuklu ayakkabılar giymemeliymiş babam öyle diyor, neden giyiyor ki. Biz de tekrar doktora gittik. Anneciğimin kalçaları ve memeleri büyüdüğü için çatlaklar oluşuyor, çatlak olduğundan dolayı da kaşıntı oluyormuş, doktor dedi ki bol sıvı almamız gerekiyormuş, bir de çatlak kremi kullanmalıymışız. Eğer cildimiz kurumazsa çatlak olmazmış. Benim çatlaklarım yok ama her yanım o tüylerle kaplandı bu da yetmezmiş gibi annemin sürdüğü çatlak kremi gibi bir şeyi o küçük ressamlar her yerime sürüyor. Bunun adı vernix imiş. Bu beni sudan korumak içinmiş, ukala küçük ressam dedi ki, biraz daha bu suyun içinde kalırsam buruş buruş olacakmışım.

20 hafta yaşıma girdiğimde beni şaşırtan başımın üzerinde çıkan saçlar oldu, onlara alışamadım bir türlü. Bu aralar karnım guruldamaya başladı, şu tatlı parmaktan mı acaba ne dersiniz? Kemiklerim çok güçlü olduğu için hareket edebiliyorum, bir de anneciğimin sesini duyduğumda o da beni duyabilsin diye bağırıyorum ama duymuyor, ben de onu tekmeliyorum böylece benimle konuşuyor. Ona boyumun 25 cm. kilomun 340 gr. olduğunu söyledim. Annem aynanın karşısında kendi kendine konuşuyor “zaman ne kadar çabuk geçiyor, karnım epey büyüdü” diyor herhalde benim onun göbek deliğiyle aynı hizada olduğumu fark etti, her yaşımda bir cm. yukarı çıkacağım, göbeğinden geçen o çizgi koyulaşmaya başladı, ama doğumdan sonra tamamen kaybolacakmış. Biz çok sağlıklıyız; anneciğim gereksiz kalori almıyor, iyi besleniyor.

goldgelb, çok güjçel bu yaaa

evet canım kalbin temizmiş aman olsun babası düşünsün o koydu ismini hem azıcık naz iyidir bu arada benim bebişim 298 gr olmuş sizce normal mi?

benim ki ayın 14 ün de 227 gr dı
bebek 18 haftalık dedi dr
benim sat la bebek uyumlu değil ya arkadaşlar
dr lar ölçüyor haftasını söylüyorlar

canım nerden buldun bunu bizde bakalım
ingilizce çevirimi yoksa:uhm:

fenerbahçemine bir önceki sayfada sana yazmıstım range değeri ile ilgili fikrimi ama sanırım atladın :) emin olmamakla beraber daha önce kağıttaki pekçokşeyi bende arastırmıstım range değeri ultrason cihazının teknik donanımı ile ilgili bi terim yani bebekle ilgisi yok

atlamadım canım teşkkür ettim görmedin sanırıma.s

pardon yaa bana baya fark var gibi geldi ilk okuyuşumda da yokmuş..
yorgunluktan uyuyorum galiba tatlicadiarzu

günaydınlar herkese,

bhk, sen de sakın halıyı yıkayım diye kendini harap etme, sonra ağrın olunca pişman olursun.

cok geç walla yıkadım bile halıyı,
üstüne de banyoyu temizledim bir güzel.

ama yavaş yavş yaptım,bir sorun olmaz diye düşünüyorumbenneyaptımki

şu anki kilosu mu bu eminecim..
bana doktor gecen gidişimizde 310 gr demişti.
gecen cmtsi yani..CADIARZU

bizim 2hafta önce 212 gr mış.şimdi 290 bence normal
dünkü poz süperdi ama 1el ensede 1el ağzındagamyoncuiremsu
bizimkinn keydi yerinde.gülüyodu bide erenim benima.s
buara bu demir ilaçlarını nekkadar içicez bilen varmı?
ilaç içmekten nefret ediyorummkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…