2008 Aralık Anneleri

NURGÜN yanılmıosam senin küçük bi rahatsızlığın vardı demi ama karıştırıoda olabilirim sonuç ne oldu ciddi bişi yok değilmi

ewet cnm küçük sayılacak bir kaç rahatsızlığım vardı.. şu an kontrol altındayım.. çok şükür herşey yolunda.. sen napıosun bakalım bebek nasıl cinsiyeti belli oldumu..:içelim:

inan bana doktorunun fiyatı çok uygunmuş hiç düşünme derim sana.. gazinin sitesindeyim şu anda hastaneyi inceliyorum.. doğum yapan arkadaşın epidural normal mi yaptı sezeryanmı biliyomusun..memnun kaldımı yöntemden ..

Arkadaşım sezeryan oldu doktordan çok memnundu dikişine kadar kendisi yapmış. Epiduralden pek mmnun değildi, ben epidural düşünmüyorum açıkcası..Gerçi bu kişiye göre değişiyor. Ablam epiduralle sezeryan doğum yaptı bir sıkıntı yaşamadı

ewet cnm küçük sayılacak bir kaç rahatsızlığım vardı.. şu an kontrol altındayım.. çok şükür herşey yolunda.. sen napıosun bakalım bebek nasıl cinsiyeti belli oldumu..:içelim:

allaha sukur iyiyiz seninde iyi olmana sevindim.bebeğim erkek olucak inşallah tosunum 18 haftalık oldu bile teyzesi:teytey:

kızlar geldim ben oğluşumu gördüm
ense yapıyodu.bi eli ensede bi eli ağzındaydıı.
galiba bana bişey demeye çalışıyoooo :)))))))))

allaha sukur iyiyiz seninde iyi olmana sevindim.bebeğim erkek olucak inşallah tosunum 18 haftalık oldu bile teyzesi:teytey:

hay maşallah benim kuzuma benimde oğlan olacak teyzesi oğlan anası olucaz inşallah ayy kız biz kaynanamı olacaz:lepi:

Merhaba kızlar bende aralık annelerindenim.şu anda 20 haftalık oldum.1 aralık doğum gözüküyor.hayırlısı inş.Galiba sizler genelde tü bebek ile hamile kalanlarsınız.İnş.herkes hayırlısı ile doğurur.

yok arkadasım ne tüp bebeği burada bazılarımızın 2, bebeği hatta yani kendi adıma konusayım tüp bebek değilim..

benimde tüp bebek değil hatta bildiğim kadarıyla buradaki hiç kimseninki tüp bebek değil

günaydın kızlar uzun süren tatilimin ardından (17 gün) bugün tekrar işe başlamak inanın ölüm gibi ama ne olursa olsun cok cok mutluyum güzel nazlı bir kız annesiyim elifnazım olucakmış kızlar cok cok mutluyum:teytey::teytey::teytey::dance:

tatil sonrası zor tabi ayrıca sendemi kız annesi olucan bendeeeeee:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…