2008 Aralık Anneleri

sorma ben de öyle..
daha mutfağı süprümem lazım,bi de corba var yapılacaak..
ooof of :))

ay benim canım sıkılıyor. daha yemek yok evde ne yapıcam diye düşünüyorum.
bugün tembellik aldı başına gidiyor.

siz ne güzel evdesiniz hala şikayet ediyon peri biz çalışıyoruz bide eve gidip koştura koştura yemek yapıoz bide ben bazı geceler temizlik yapıorum haberin var mıı tembellik yok kalk bakem klava:

siz ne güzel evdesiniz hala şikayet ediyon peri biz çalışıyoruz bide eve gidip koştura koştura yemek yapıoz bide ben bazı geceler temizlik yapıorum haberin var mıı tembellik yok kalk bakem klava:

kız valla senin yerinde olsam sanırım ölürüm herhalde ben.
temizlik işi kolay geliyoda bu sıcakta yemek yapmak adama fenalık geliyosırnaşık şeyşakkıdı

sorma ben de öyle..
daha mutfağı süprümem lazım,bi de corba var yapılacaak..
ooof of :))

size bir sır vereyim ben hamile kaldığımdan beri yemek ısıtmak dısında ocagı açmadım nerdeyse
ya annem ya kayınvalidem yemek verdi ya da onlarda yedik kalktık..
İlk zamanlar hiç halim yoktu şimdi de alışkanlık oldu valla iyiymişş böyle yasamak
ama Allah kısmet ederse ramazanda çalışmayacagım ve kocişime her gece super iftar sofraları hazırlayacagım

valla sen tembelliği sermiş gidiyon maşallah. kıskandım seni şimduk.
bana en zor anımda bile yardıma gelen olmadı bırak yardımı yemek yapıp getirenim olmadı.
makarna paptates kızartması derken idare ttik valla ama şimdi muhakkak yemek yapıyorum artıkın.

det off of muş sende uyuyon sabahtan beri sende kalk bakiim bu akşam çorbamı sende yemeğimide peride yicem ona göre :mymeka: sırnaşık şey

kız 2 saat uyduum sadece..
sabahın 6sında kalkıyorum hergün..
halı falan da yıkayınca yığılmışım napiim:çok üzgünüm:

yok ne yalan soyliyim bana cok yardımcı oldular kocam gomleklerini bile kendi utuledi...
Allah razı olsun, canım seni çok iyi anlıyorum ilk gunler ayakta duramıyordu insan, çok iyi baş etmişsin ama bir tas corba kaynatmayan ya da evinde kaynayan çorbadan vermeyen çevrede oturan yakınlarında ayıp etmiş...

ben kimseye küsmem kırılmam allah biliyor diye.
valla dağına göre kar veriyor allah baş ettim ama gel bide bana sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…