- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.121
valla alemsin perihan sana kizmakta zor sırnaşık şey
ay benim canım sıkılıyor. daha yemek yok evde ne yapıcam diye düşünüyorum.
bugün tembellik aldı başına gidiyor.
siz ne güzel evdesiniz hala şikayet ediyon peri biz çalışıyoruz bide eve gidip koştura koştura yemek yapıoz bide ben bazı geceler temizlik yapıorum haberin var mıı tembellik yok kalk bakemklava:
sorma ben de öyle..
daha mutfağı süprümem lazım,bi de corba var yapılacaak..
ooof of :))
sorma ben de öyle..
daha mutfağı süprümem lazım,bi de corba var yapılacaak..
ooof of :))
size bir sır vereyim ben hamile kaldığımdan beri yemek ısıtmak dısında ocagı açmadım nerdeyse
ya annem ya kayınvalidem yemek verdi ya da onlarda yedik kalktık..
İlk zamanlar hiç halim yoktu şimdi de alışkanlık oldu valla iyiymişş böyle yasamak
ama Allah kısmet ederse ramazanda çalışmayacagım ve kocişime her gece super iftar sofraları hazırlayacagım
..............................................
tatlicadiarzu kafamçokkarıştı laelaelaelaelae sırnaşık şey :tomato: :mymeka: :dilcikar:KIZ PERİ BU NE BÖYLE Nİ:dance: DEMEK İSTEDİN ANLATI VE Bİ
kimse kalmadı kızlar benimde canım sıkıldı işte son saatler geçmiyor
kız mutfağıda yarın süpür artık.
çorbanı yap bari sen. :icecream:
ne çorbası yapcan kıııı
det off of muş sende uyuyon sabahtan beri sende kalk bakiim bu akşam çorbamı sende yemeğimide peride yicem ona göre :mymeka: sırnaşık şey
valla sen tembelliği sermiş gidiyon maşallah. kıskandım seni şimduk.
bana en zor anımda bile yardıma gelen olmadı bırak yardımı yemek yapıp getirenim olmadı.
makarna paptates kızartması derken idare ttik valla ama şimdi muhakkak yemek yapıyorum artıkın.
walla en basiti neyse..
bi tarhana kaynatıvereyim bari...
yok ne yalan soyliyim bana cok yardımcı oldular kocam gomleklerini bile kendi utuledi...
Allah razı olsun, canım seni çok iyi anlıyorum ilk gunler ayakta duramıyordu insan, çok iyi baş etmişsin ama bir tas corba kaynatmayan ya da evinde kaynayan çorbadan vermeyen çevrede oturan yakınlarında ayıp etmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?