2008 Aralık Anneleri

kız 2 saat uyduum sadece..
sabahın 6sında kalkıyorum hergün..
halı falan da yıkayınca yığılmışım napiim:çok üzgünüm:

şaka kız evdesin uyu tabi kızıyorum zati sana sabahın köründe ayaktasın ben kalkana kadar çok zorlanıyorum ne işin varda kargalar bile kalkmadan kalkıyorsun

kizlar nasilsiniiz herkez bi yemek telasina kapilmis gidiyorr
ben halaaa cok hasassim
bhk cimm
nasilsin canim yaa misafirlerim vardi dort gundur ugramadimm
kiz perii sigar ictigini duydumm sopalarim senii sik disinii dogurunca bol bol icersinn yazik anam bebege yazikkk goldcumm senin kocaa yi nerden aldinn
yaaa niye bizede haber vermedinn koku bitmeden alsaydikk utu falnn ohhhhh
bugun birde kalkmisim kizlar
nasil uyudugumu bile anlamiyorumm
bebisin hareketlerii cok tembell bazen endiseleniyorumm

şaka kız evdesin uyu tabi kızıyorum zati sana sabahın köründe ayaktasın ben kalkana kadar çok zorlanıyorum ne işin varda kargalar bile kalkmadan kalkıyorsun

kocacım 6bucukta gidiyor.
kahvaltı ettirmek için kalkıyorum.
kıyamam kahvaltısız gitmesine:))

valla sopala kız beni hakketim ne yapayım :tomato: :tomato: :çok üzgünüm:
goldcumda hep bana hep bana yapmış bize haber vermemiş doğrusu.

ben iyiyim çok şükür orkidem.. seni özlüoruz walla
görünmüosun bu aralar pek..

ayyy yeter hadi bu sefer sahiden gittim ben.
mucuk mucuk hepinize tatlicadiarzu

kız hazır yapana kadar şehriye çorbası yap daha sağlıklı olur kaur salçayı üstüne suyu dök kaynayıncada şehriyeleri ekle pişir mis gibi ne yicen hazır çorba fiilan klava:

aklımdan geçti canumcum amma velakin benim koca kıymasız hayatta yemez.
kıyma kalmamış dolapta akşama alışverişetn sonra yani yapıcam onuda. sayıklıyor kaç gündür zaten. kız sen benim kaynanam olsaymışın valla çok çekecekmişim elindensırnaşık şey

gule gule bhk cin bende bi mutfak bi net yol yapiyorum
valla
arada gelip gidiyorumm
perii dogru demissin gold hep bana demisss
gerci hakkini yemiyek bizim kocislerdee o kdar ince dusunmesede yardimci oldular dimi kizzz

gule gule bhk cin bende bi mutfak bi net yol yapiyorum
valla
arada gelip gidiyorumm
perii dogru demissin gold hep bana demisss
gerci hakkini yemiyek bizim kocislerdee o kdar ince dusunmesede yardimci oldular dimi kizzz

ben yüksek müsadenizle kocişimin hakkını yemek istiyorum valla bana hiçö yardımcı olmadı. bilgisayar başından sordu yapılacak bişi varmı diye bende var derdim tamam birazdana yaparım diyip unutturdu banasengözlerimebaksanab

heeeççç sorma bana gelen gelin yandı sırnaşık şey zati erkek olduğunu öğrendiğimde ilk ben şimdi kaynanamı olcaaammmm olmuştu :sm_cool:

sırnaşık şeysırnaşık şey
deluu perii kocan duymasinnn gece caninin istedigi getiren kimdii
senindin yanlis hatirlamiyorsamm
adam cikmis dolasmis bulamamismi ne
bak ben bile hatirliyommm:mymeka::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey
deluu perii kocan duymasinnn gece caninin istedigi getiren kimdii
senindin yanlis hatirlamiyorsamm
adam cikmis dolasmis bulamamismi ne
bak ben bile hatirliyommm:mymeka::roflol:

o başka ayolcum onu ilk zamanlar yaptı ama şimdi söyle yarın kendin alırsın ben para vereyim sana der. hatta fazla para verir sağolsun çenem kapansın diyesırnaşık şey

dusunsene meltem gelini arıyor aç bıraktın oğlumu diye sayıp dokuyor... onu pişir bunu temizle diye talimat veiyor hehe

hiç düşünemiyorum. sakın hazır çorba yapma kendi ellerinle yap çorbayı oğluma diye.
tabi gelin dayanamayıp buyur kendin yap diyip teli kapatıyormuşsırnaşık şey jeyyar

hiç düşünemiyorum. sakın hazır çorba yapma kendi ellerinle yap çorbayı oğluma diye.
tabi gelin dayanamayıp buyur kendin yap diyip teli kapatıyormuşsırnaşık şey jeyyar

Meltem bizi anar artık klava:
Öyleyse erkek anneleri ogluşlarınızı paşa oglum diye köşelere oturtmayın biraz, en azından hayat kurtaracak kadar iş gosterin.. Dunyanın bin turlu hali var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…