2008 Aralık Anneleri

Meltem bizi anar artık klava:
Öyleyse erkek anneleri ogluşlarınızı paşa oglum diye köşelere oturtmayın biraz, en azından hayat kurtaracak kadar iş gosterin.. Dunyanın bin turlu hali var..

ben oğlumun eline vericem cam bezini camları sildircem. valla babaısnın elinden gelmiyorda öğrensin dimi ama.
yaptığı banaysa öğrendiği kendinesırnaşık şey

kızlar hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum artık yarın görüşmek üzere allaha emanate olun emi.
bebişlerede iyi bakın kocaman öptüm byyyyyyyyyyyyyy

nasılsınız kızlar.ay 2saat önce burda birinin evi yandı.bende tam biyerden geliyordum,dehşet vericiydi.komple gitti ev.bide gördüm tansiyonum oynadı,insan etkileniyor yaa.allah sabır versin o aileye.aman kızlar dikkat edin biyere giderken felan evlerimiz kontrol edelim

ulkim anam butun aksiliklerde seni mi bulurr
unut tatlim gormemis gibi oll
sekerli bi su icseydinn
yat dinlenn ayy kiyamam kiz
en iyisi unut tatlimm

herkeselere günaydın kızlaaarrrr elimde bi kitapçık var emzirme rehberi çok yararlı bilgiler var bunu sizle paylaşmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum çünkü 114 sayfa önerileriniz var mı bana

hiç düşünemiyorum. sakın hazır çorba yapma kendi ellerinle yap çorbayı oğluma diye.
tabi gelin dayanamayıp buyur kendin yap diyip teli kapatıyormuşsırnaşık şey jeyyar

tabi hazır çorba yapmicak ben oğluşumu ellerimle yaptığım tavuk suyu çorbaları sebze çorbalarıyla beslicem sağlıklı olsun diye gelin oğluma hazır çorba vericek bababababa desin kendin yap diye yaparımda ellerimle yediririm oğluşuma :lepi::roflol:

hiç düşünemiyorum. sakın hazır çorba yapma kendi ellerinle yap çorbayı oğluma diye.
tabi gelin dayanamayıp buyur kendin yap diyip teli kapatıyormuşsırnaşık şey jeyyar

tabi hazır çorba yapmicak ben oğluşumu ellerimle yaptığım tavuk suyu çorbaları sebze çorbalarıyla beslicem sağlıklı olsun diye gelin oğluma hazır çorba vericek bababababa desin kendin yap diye yaparımda ellerimle yediririm oğluşuma :lepi::roflol:

herkeselere günaydın kızlaaarrrr elimde bi kitapçık var emzirme rehberi çok yararlı bilgiler var bunu sizle paylaşmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum çünkü 114 sayfa önerileriniz var mı bana

günaydın meltemcim sana da...

Baya fazlaymış kitabın sayfası ya..
hepsini paylaşmak biraz zor gibi..
tek tek sayfaların resimlerini çekip koymak yada taratmak gerek..
ikisi de uzun iş baya tatlicadiarzu

günaydın meltemcim sana da...

Baya fazlaymış kitabın sayfası ya..
Hepsini paylaşmak biraz zor gibi..
Tek tek sayfaların resimlerini çekip koymak yada taratmak gerek..
Ikisi de uzun iş baya tatlicadiarzu

evet canim uzun iş düşüncem bişeyler nette aradim ama bulamadim kitabin pdf dosyasini falan ama akliniza takilan bi soru falan olursa yazin bu kitapta mutlaka vardir

günaydın sana da ballım..

ya sormayın ben dün bebeğimin kıpırtılarını hiç hissedemedim.
gece uyuyana kadar karnımı dinledim.
hatta gece iki kere lavaboya kalktım yine aklım bundaydı.
bir de rüyama girdi.
biraz önce hissetmeye başladım da ooh dedim.
anlatamam nasıl tedirgin oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…