2008 Aralık Anneleri

kızlar ben cıkıyorum evi temizliyim gelecem inşallah işlerim biterse ütü filan offfffffff çok iş var tembellik çöküyo bunun başında k.i.b bebişlerede öptüm kocaman hepinizi byyyyyyyyyyyyy

20 haftamı var daha yani gerçi ben bu 20 hafta nasıl geçti pek bişey anlayamadım ama sabırsızlanıyorum bebeğime kavuşmak için

Evet canım siz yolu yarıladınız artık ama şimdi asıl eğlenceli zamanlar başlıyacak...
Bebişler perihanın oglan gibi göbüşler atacak içimizde...
Ya bazen çok korkuyorum ya ben hiç hissedemezsem bebiş hareketlerini diye...

Kizacağim şimdi haaaaaa:mymeka: amma takiksiniz neymiş o öyle hissedemem falan filan
tabiki hissedeceksiniz:lepi:. Ayolcum böyle şeyleri düşünmeyi birakin artik:mymeka:

KIZ CANLARIM BÜTÜN HAMİŞ ANNELER MUHAKKAK BÜTÜN DUYGULARI YAŞIYACAK AMA FARKLI AMA AYNI.a.s. Şeniz

hissedersin canım olurmu öyle şey ben 1 haftadır falan hissediyorum hatta daha fazla zamandır çok güzel bişey:sm_cool:

canım a.s. tesekkurler, uzerinde herhangi bir model ismi v.s. var mi?yani pier cardin deyince de tonla model çıkıyot, ben seninkine bir bakayım? Ne renk?çok heyecanlı :dance:

walla o da yarın gelecek tatlım..
bakıp sölerim inş..
resmini de cekerim merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…