2008 Aralık Anneleri

valla ilk haftalar benim acaip karnım agrıyordu doktor yassak dedi.. Bizde de o gun bu gundur bir korku var ne bileyim...

ona bakarsan ben de cok yeni düşük yaptığım için ilk 3 ay bana da doktor yassah dediydi ama sonra geçti sonuçta.
walla doğumdan sonra da mecburi yasak vvar.
adamlar gelemez bu kadar yasağa sıkıntıya söliyim ben jeyyar

valla ilk haftalar benim acaip karnım agrıyordu doktor yassak dedi.. Bizde de o gun bu gundur bir korku var ne bileyim...

kız olarmı hiç öyle şey sen doktoruna sor bakem tekrar. yazık adamcağıza duvarlaramı tırmandırcan.jeyyar
ama doktorun hala yasak diyorsa tabi yapmayın ama sor doktoruna istersen.
valla bizim öyle bir durumumuz yok hamile değilken böyle değildik jeyyar
ay ne utanmazım bende :roflol: :tomato:

simdi agustos basinda tatile gidecegiz o zaman biraz daha rahat hissederiz herhalde...
demek sizlerde aynen devam ediyor ha ne guzel bende bir gariplik var kesin o halde..Bunu ogrendiğim iyi oldu.

kızlarr tetanoz oldunuzmu yada tam olarak kaçıncı haftada vurulacak aşı.ben 20.hafta diye duymustum ama dr kontrolum 21.haftada 1 haftadan bişey olurmu dr ben vururum emişti bilgisi olan varsa yazabilirmi ltfnn

Kizlar iyi bir konuya dalmişiniz bendede düşük tehlikesi vardi ilk 3 ay banada ilişki yasakti şimdide korkudan hala bende tik yok eşim içinde üzülüyorum bir kez denedik canim aciyo olmuyor galiba

simdi agustos basinda tatile gidecegiz o zaman biraz daha rahat hissederiz herhalde...
demek sizlerde aynen devam ediyor ha ne guzel bende bir gariplik var kesin o halde..Bunu ogrendiğim iyi oldu.

sende gariplik olduğunu düşünme, ben dört kanamadan sonra doktor olur desede yapamam artık birşey , yerimseniben

Kizlar iyi bir konuya dalmişiniz bendede düşük tehlikesi vardi ilk 3 ay banada ilişki yasakti şimdide korkudan hala bende tik yok eşim içinde üzülüyorum bir kez denedik canim aciyo olmuyor galiba

süper bir konu tam benlik yani.jeyyar

canım valla tatlım istersen krem gibi bişi kullan iyi olur. deneyip bırakmayın adamların hevesleri kursağında kalmasın.jeyyar
hem pozizyon şekilleride var internette araştır çok zorlamadıkça problem yok. jeyyar
krem derken öyle katkı maddeli krem değil ama vazelin en iyisi bence hem doğal

bacım aynıyız vallaha.bence hamilielik kadını yaramazlaştırıyo:icecream:

kızlarr tetanoz oldunuzmu yada tam olarak kaçıncı haftada vurulacak aşı.ben 20.hafta diye duymustum ama dr kontrolum 21.haftada 1 haftadan bişey olurmu dr ben vururum emişti bilgisi olan varsa yazabilirmi ltfnn

bana doktor 5. aydan sonra dedi.....

BİŞEY OLUR DİYE KORKUYORUM NEDENSE YAPSAM BİLE YA HAFTADA BİR KERE YADA 15 GÜNDE EŞİMDE İSTİYOR YAPAMIYORUM YARDIMCI OLUN KIZLAR BU KONUYU AŞAYIM BENDE ÜZÜLÜYORUM BÖYLE OLMASINA

BİŞEY OLUR DİYE KORKUYORUM NEDENSE YAPSAM BİLE YA HAFTADA BİR KERE YADA 15 GÜNDE EŞİMDE İSTİYOR YAPAMIYORUM YARDIMCI OLUN KIZLAR BU KONUYU AŞAYIM BENDE ÜZÜLÜYORUM BÖYLE OLMASINA

CANIM KASMIYACAKSIN KENDİNİ KORKMA SAKIN BİŞİ YOK BUNDA GAYET HERŞEY HAMİLE OLMADAN ÖNCEKİLER GİBİ.
HEM BAK SEN ŞU VAZELİN İŞİNİ DENE OLMAZSA GEL İSTEDİĞİNİ DE BANA.
BEN SANA YARDIMCI OLURUM NASIL OLSA BUGÜNE BUGÜN HAYDAR DÜMENİN KADIN VERSİYONU VAR BURDA. jeyyar

kız doktor sorun yok dediyse rahat ol..
snein psikolojinle alakalı bir durum bu..
erkekler bizim gibi değil sonuçta.
zorlanmaya gelmezler bu konuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…