- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.241
amanda aman buralar yine bi coşmuş, bi şenlenmiş!
allah muhabbetinizi artırsın bayanlar.
bende sonra gelen annişler günaydın.
yaw kızlar inernettn anakucağı, pusetlere bakıyorumda. şaştım kaldım. ne çok şey var.
bişey soracağım? aynı zamanda oto koltuğu olarak kullanılan ana kucakları kullanışlımıdır sizce yoksa şu oyuncaklı yerden yüksek ana kucaklarından mı almak iyi olur. ayrıca oto koltuğuda alınacak tabi. malum ikişer ikişer alacağımız için birazda ekonomi düşünüyorum
benim bildiğim ana kucagı bebek arabasıyla set halinde satılıyor...Araba koltugu ayrı bir aparat[/QUOT
hem araç koltuğu, hem ana kucağı olanlar var. netten anlaşılmıyorki nasıldır? rahatmıdır. en iyisi gidip yerinde görmek herhalde. anacım hepside dünya paraklava:
haşim işçan geçidinde maxi cosi den, kfat, chicco ya butun modeller varmış...Hem de bayagı uygun fiyatlı oluyormuş...
haşim işçan geçidinde maxi cosi den, kfat, chicco ya butun modeller varmış...Hem de bayagı uygun fiyatlı oluyormuş...
sağol canım, oraya bir gidip görmek gerek. banada bayaa uzak ama olsun yerimseniben
ben bu arabaları çok begeniyorum
fiyatı biraz pahalı malesef :a015: sanırım 900-ytl civarı bu modelin kraft olanları 400-ytl civarıymış bunlar puset dahil fiyatlar
ben bu arabaları çok begeniyorum
slm kızlar bende arlık annesiyim.inşallah hayırlısı ile bebişlerimizi sağlıkla analı babalı dünyaya getiririz.
pier cardinlerin fiiyatları krafttan daha mi uygun?
tabi canım 100 den başlıyo artık sen karar vereceksin ben 4 sene önce 75ytl lik almıştım hala kullanıyorum kızımdada onu kullanmayı düşünüyorum allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?