2008 Aralık Anneleri

supersiniz kızlar valla...
bende yarın doktora sorayım diyordum şimdi annem tutturdu bende gelecegim torunumu gormeye diye
gerci doktorun birşey diyecegini sanmıyorum çünkü karın agrım çok oldu ama Allaha sukur kanama v.s. bir dusuk tehlikem olmadı..
,

ŞenizŞeniz tamam bugün çalışmalara başlıycam sayenizde bizimkide bayram eder artıkın vazelin zarar vermez demi

ya herşey iyi guzelde ben vazelinden çok emin olamadım o iş için ozel kremler var, bir arkadasım ilk evlendiğinde kullanmıştı.. Bence eczacıya ya da doktoruna bir sor hamile olduğunu belirt ama..

doğanın bütün kanunlarını sen mi sölicen ya..:roflol:
coluk cocuk okuyoz bunları ayıp artık :mymeka:

çocuklarınız okutmayın bhk hanım ebeveyinlerin öğrenmeye hakkı var bunlar hemide.:mymeka:
hem ben engin bilgilerimi paylaşmazsam bu insanlar nerden bilecek.jeyyar
adı üstünde HAYDAR DÜMENİN KADIN VERSİYONUYUM ŞEKERİMsırnaşık şey

adamlara oruçmu tutturcanız yaw. ama yinede siz bilirsiniz ben fazla karışmak istemiyorum. herkezin bünyesi ayrı. jeyyar

ben şimdi bir kitap okuyorum ne yazmış adam,

"bu bebeklere cinsel ilişki sayesinde sahip oldunuz peki şimdi neden en çok korktuğunuz şey oldu"

çok mantıklı dimi?

kızlar ben çıkıyorum. kendinize dikkat edin.
bu arada vazelinide eczaneden alın diğer satılan yerlerden sakın almayın tatlı anneler.
bu vazeleini göbüşünüze sürün olurmu. çok güzel yumuşuyor ve çatlaklarını önlüyor olmasını

bence bayan bir eczacıya sorabilirsin elifcim
biz aynen arkadasımla sormuştuk ve çok yardımcı olup ozel bir krem onermişti
ayıp degil ki o da yapiyor bu işi sonuçta...
bak zea ne yazmış "bu bebeklere cinsel ilişki sayesinde sahip oldunuz peki şimdi neden en çok korktuğunuz şey oldu"

ay körolmayın emi ??

tam bir aile gibi olduk walla burda..
konuşmadığımız bir bu kalmıştı,onu da hallediyoruz artık desenize...

hadi kızlar ben de kaçtım..
bugün hayatımda ilk kez turşu yapıcam.
kırmızı biber turşusu hem de :)
annemden tarifi de aldım kimse tutamaz beni..
hadi öptüm sizi ....

evet bencede çok mantıklı.
kızlar bende biryerde okudum cinsel ilişki normal doğumuda kolaylaştırıyormuş.

ayol bazı boğalar (sözüm meclisten dışarı jeyyar) 40. haftaya geldiklerinde çocuğu hemen çıkartmak için ilişkiye giriyorlarmış kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…