2008 Aralık Anneleri

ay körolmayın emi ??

tam bir aile gibi olduk walla burda..
konuşmadığımız bir bu kalmıştı,onu da hallediyoruz artık desenize...

evet canım valla aynen oyle yakın olsanız herbirinizi dogumda hastanede ziyaret etmeyi çok isterdim
bu kadar şey paylastıktan sonra o en beklediğimiz ana tanıklık etmek...

valla ilk haftalar benim acaip karnım agrıyordu doktor yassak dedi.. Bizde de o gun bu gundur bir korku var ne bileyim...

ay ne güldüm yaaa.beiz eşimle kardeş gibiyiz artık.gülmeyin ama 2aydan beri kanki gibiyiz.aman korkuyom be ne yapim.ama normal doğumu kolaylıştırdığını bende duydum.:uhm:

merhaba kizlar nasilsinizzz
inanirmisinizz saat 12 de kalktimm
yaa kizlar bu iyi biseymi kotu biseymii
cok uyuyorumm
ama bu kadarida fazlaa
herkes esiyle kardes olmus bakiyorumda
yazik adamlara eziyet etmeyinn
bisey olmaz kizlar
dahada faydaliymis uc aydan sonra
biz tam tempo devam hicc azaltmadikk
allah hayra cikarsinn

orkidem yavrim nasılsın.uyu canım uyu normal gayet.benimkide bugün hareketsiz korkutoyu beni yaa.kulaklık taktım müzik dinletiyorum,çikolatada yedim ama uyuyomu ne yapıyo.birazda kasıklarımda sancı var,üşüttüm sanırım düngece.

valla orkidem korkuma adamcağazı almıyorum yanıma.yazık bee:1rolleyes:

ilkimcimm
sorma yaa ayni dert bendede var
iki gundur hareketsizz
belki uyudugumami diyorum ama
karnimda cook buyumuyo ister istemez endise duuyuyorum
bakmayin fotonun oyle ciktigina yedim ictimde ondann
aslinda bu konudan cok dertliyim
ama vereckk olan rabbim verir ne sekilde olursa olsunn
ama acisini yasatmasin mevlamm
sanki kucukken cok daha bi hareketliydi noldu buna yaaa

kız ilkim, orkidem gelicem şimdi yanınıza klava:

pimpirikli kızlar sizi, bu haftalarda gayet normalmiş bu durum. endişelenmeyin. siz erken bile hissetmişsiniz. bende iki tane var daha ikisinide hissedemedim. ben ne yapayım hııı klava:

bayanlar ne güzel her konudan konuşuyosunuz. tabi bilgilenmek ve bildiğini paylaşmak lazım bende sizleri okuyorumda sizlerin bu heyecanı kendi heyecanlarımla beraber cok hoşuma gidiyo. şu vazelin konusu ilgimi çekti ve sizlere tavsiyede bulunmak istedim hani başıma geldide onun için. vazelin kişinin yararlı bakteri filorasını ve ph değerini bozup kaşıntı sebebi olabiliyo ve kaşıntıda dahada ilerleyince mantar sebebi oluşturabiliyo hani ilginizi cekerse dikkatli olun demek istedim.malum bu aralar en hassas bölge oralarda.... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

:roflol: zeamays guldurdun beni canimm kiz nerden okuycakkk
kelebekcim sagol canim bak ben kullaniyordum birakacam artikk

tabii benim söylediğim kendi vücudumla ilgili kişiden kişiyede değişebilir herkesin cildi farklı değilmi herkeste aynı yan etkiyi göstermeyebilir.

kız bende lafın gelişi söyledim :roflol::roflol:

okusunlarda onlar için neler yaptığımızı görsünler jeyyar

kızlar dikkat edin genital bölgeyi çok temiz tutmakta iyi değilmiş. öyle aklınıza geldikçe foşur foşur yıkamayın. yararlı bakterileride yok edersiniz sonra.
önemli olan kuru tutmak!

UYKUDA YATIŞ BİÇİMLERİ
(okuduğum kitaptan)

Sırt üstü yatarken, rahminizin bütün ağırlığı sırtınızın, bağırsaklarınızın ve inferior vena cava denen vücudun aşağı kısımlarından kalbe kan geri dönüşünden sorumlu olan damarın üzerine biner. buda sırt ağrılarını ve basurları artırabilir, sindirim işlevini engelleyebilir, solunumu ve dolaşımı bozabilir ve kan basıncınızın düşmesine neden olabilir.
en iyi pozisyon, sol tarafa yatmanız, arasına yastık koyarak bir bacağınızı diğerininm üstünde çarprazlamanız, yallnızca sizin için değil bebeğiniz içinde en iyi yatış biçimidir. bu yatış biçimi yalnızca besinlerin ve kanın plasentaya en üst düzeyde ulaşmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda böbreğin işlevlerini en iyi şekilde yerine getirmesinide sağlar. böylece diz, ayak ve ellerde şişmelerde az olur.

eger oğlum olsaydi adi kesin deniz olucakti erkekte cok seviyorum deniz adini benim yerime sen koy artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…