- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.401
Bu da benim 6 aylık halim kızlar
Kizlar canlarim dostlarim tatli annişlerim. Ben malumunuz tatile çikiyorum pazar günü yarin görüşemeyiz büyük ihtimalle. Bir hafta on gün falan yokum.
Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakin olurmu. Hepinizi seviyorum ve kucak dolusu öpücüklerimi gönderiyorum.Şeniz Sakin beni unutmayin bak küserim haaaajeyyar sırnaşık şey
Kizlar canlarim dostlarim tatli annişlerim. Ben malumunuz tatile çikiyorum pazar günü yarin görüşemeyiz büyük ihtimalle. Bir hafta on gün falan yokum.
Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakin olurmu. Hepinizi seviyorum ve kucak dolusu öpücüklerimi gönderiyorum.Şeniz Sakin beni unutmayin bak küserim haaaajeyyar sırnaşık şey
çok iyi dinlen eğlen canım kendine ve bebişe iyi bakkk
sendi bizi unutma sakın :a015:
üff bi küsemedin yaa...
hadi git artık :dilcikar:
ilkimcimm
sorma yaa ayni dert bendede var
iki gundur hareketsizz
belki uyudugumami diyorum ama
karnimda cook buyumuyo ister istemez endise duuyuyorum
bakmayin fotonun oyle ciktigina yedim ictimde ondann
aslinda bu konudan cok dertliyim
ama vereckk olan rabbim verir ne sekilde olursa olsunn
ama acisini yasatmasin mevlamm
sanki kucukken cok daha bi hareketliydi noldu buna yaaa
canlarım bende çıkıyorum artık yarın doktor çok heyecanlıyıs,
doktor teyzesi çok kilo aldım diye bisi dovmez inşşşş...
yavru kuzumun kati cinsiyetini yazacagim sizlere hemen kocaman opuyorummm
maalesef cnm napicam bilemiyorum bu saatte bile yanlizca mide bulantisina kalktimm deliricemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?