2008 Aralık Anneleri

Kizlar canlarim dostlarim tatli annişlerim. Ben malumunuz tatile çikiyorum pazar günü yarin görüşemeyiz büyük ihtimalle. Bir hafta on gün falan yokum.
Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakin olurmu. Hepinizi seviyorum ve kucak dolusu öpücüklerimi gönderiyorum.Şeniz
Sakin beni unutmayin bak küserim haaaajeyyar sırnaşık şey

çok iyi dinlen eğlen canım kendine ve bebişe iyi bakkk
sendi bizi unutma sakın :a015:

üff bi küsemedin yaa...
hadi git artık :dilcikar:

canlarım bende çıkıyorum artık yarın doktor çok heyecanlıyıs,
doktor teyzesi çok kilo aldım diye bisi dovmez inşşşş...
yavru kuzumun kati cinsiyetini yazacagim sizlere hemen kocaman opuyorummm

canım benim sanırım biz çok efamlıyız.sabredecez canımın içi.bu arada miden nasıl halen kusuyomusun canım ya

iyi tatiller perihan, kendinize dikkat edin, bizim yerimize de dinlenlülülülülülü

canlarım bende çıkıyorum artık yarın doktor çok heyecanlıyıs,
doktor teyzesi çok kilo aldım diye bisi dovmez inşşşş...
yavru kuzumun kati cinsiyetini yazacagim sizlere hemen kocaman opuyorummm

hayırlı haberlerini bekliyoruz, yoksa bir prenses daha mı geliyor???:içelim:

günaydın kızlar orkidem işin zor ben 3 ay zor dayandım gerç çıkarmıyodum ama hep bulantı vardı inşallah en kısa zamanda geçer

balim ve jasperr
bilemiyorum canlarimm
neden oluyor vitaminsizim acaba ondanmii
yok tam gecti diyorum yine basliyor jasper senindemi devam ediyor canimm
benimde gecmedi
kizimmi olacak acabaa:)))

günaydın canlarım.orkidem allah kolaylık versin canım ne diyiyim.katlanacam geçecek diyerek teselli ver kendine.bu duyguları yaşadığımızada şükredelim.geçecek canım az daha sabret sen.benim arkadaşımda çekti ama 6.ayına doğru bitti.seninle herşeyimiz aynı fakat bende bulantı geçti.üzülüyorum canım ya,sabret dünyalar güzeli bebeğin için oldumu.senin kızın olcak he,dr.gittin mi canım yakın zamanda gösterdimi şeyini.benimki çok inatçı göstermedi.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…